Μεθυσμένες... γκάφες διάσημων που έμειναν στην ιστορία

Πολλοί διάσημοι λατρεύουν το αλκοόλ, όμως κανείς δεν γνωρίζει μέχρι πού μπορούν να φτάσουν όντας μεθυσμένοι. Παρακάτω ακολουθούν 10 περαστικά, όπου πασίγνωστοι σταρ έκαναν μεγάλες γκάφες, εξαιτίας της μεγάλη ποσότητας ποτού που ήπιαν.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ben Affleck
Έχοντας καταναλώσει πολλή τεκίλα, ο γνωστός ηθοποιός άρχισε να φλερτάρει δημοσιογράφο που του έπαιρνε συνέντευξη, ζητώντας της μάλιστα να κάτσει στα πόδια του. Εκείνη δεν έχασε την ευκαιρία και κάθισε πάνω του, ενώ εκείνος τη χάιδευε και της ψιθύριζε στο αυτί ενώ της πρότεινε να κάνουν sex. 

Anna Nicole Smith
Το πιο χαρακτηριστικό περιστατικό με τη μεθυσμένη Anna Nicole είναι εκείνο που συνέβη στα Music Awards το 2004, όταν εκείνη ανέβηκε στη σκηνή για την παράδοση ενός βραβείου και άρχισε να ρωτά το κοινό αν του αρέσει το σώμα της.

Steve-O
Ο Καναδός κωμικός είναι γνωστό ότι υποφέρει από αλκοολισμό, ενώ σε εμφάνισή του σε νυχτερινό τηλεοπτικό σόου και όντας μεθυσμένος έχασε τον έλεγχο!

 Danny DeVito
Το 2006, ο δαιμόνιος ηθοποιός φαίνεται πως πριν τη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή The View, τα είχε πιει, με αποτέλεσμα να αρχίσει να βρίζει τον τότε Πρόεδρο της Αμερικής, George Bush, αποκαλώντας τον ηλίθιο, ενώ αποκάλυψε λεπτομερώς πως σε επίσκεψη που έκαναν στον Λευκό Οίκο μαζί με τη γυναίκα του, συνευρέθηκαν εpωτικά εκεί.

James Brown
Ο θεός της soul έτυχε να εμφανιστεί μεθυσμένος σε μια συνέντευξη, με αποτέλεσμα να απαντά τραγουδιστά στις ερωτήσεις, ενώ κατά διαστήματα σταματούσε τη συνέντευξη, για να κουτσομπολέψει τους συνεργάτες του.

David Hasselhoff
Η αγάπη του γνωστού ηθοποιού για το ποτό είναι γνωστή, η κόρη του όμως, που είναι εντελώς αντίθετη με αυτό το γεγονός, βιντεοσκόπησε μια μέρα τον πατέρα της μεθυσμένο και ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο, θέλοντας να του δώσει ένα γερό μάθημα. Ο ηθοποιός εμφανίζεται να τρώει ένα μπέργκερ ημίγuμνος και να λέει ασυναρτησίες.

Paula Abdul
Σε ένα επεισόδιο του American Idol, η γνωστή ηθοποιός εμφανίστηκε μεθυσμένη, μιλώντας με δυσκολία και όντας αδύναμη ακόμα και να σταθεί στην καρέκλα της. Λίγα χρόνια αργότερα, ισχυρίστηκε πως την είχαν απαγάγει εξωγήινοι, γι' αυτό φέρθηκε έτσι...

Courtney Love
Ξέσπασε πετώντας αντικείμενα μέικ-απ της στη Madonna κατά τη διάρκεια συνέντευξης της βασίλισσας της pop στο MTV, την οποία μάλιστα και άρχισε να βρίζει, ενώ μια άλλη φορά, εμφανίστηκε χωρίς στηθόδεσμο σε φαστφουντάδικο, επιδεικνύοντας τα προσόντα της, μέχρι να εμφανιστεί η αστυνομία.

Britney Spears
Δεν δίστασε να ξυρίσει το κεφάλι της μπροστά στους παπαράτσι όντας μεθυσμένη, ενώ άλλη μια γκάφα στην οποία την οδήγησε το πολύ αλκοόλ, όπως η ίδια υποστηρίζει, ήταν και ο γάμος της με τον Jason Alexander, οποίος διήρκεσε μόλις λίγα 24ωρα.

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο