Μπαλατσινού-Κικίλιας παντρεύονται λόγω… εγκυμοσύνης; Ο Κωστόπουλος ακύρωσε συνέντευξεις μετά την αναγγελία του γάμου!

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας παντρεύονται και η είδηση του γάμου τους έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της lifestyle επικαιρότητας τις τελευταίες δύο ημέρες. Μπορεί να είχαμε αφήσει το λαμπερό ζευγάρι… χωρισμένο, ωστόσο οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας τον προσεχή Ιούνιο, σε έναν άκρως καλοκαιρινό γάμο που περιμένουμε με ανυπομονησία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο πρώην σύζυγος της παρουσιάστριας, Πέτρος Κωστόπουλος δεν έχει προχωρήσει σε κάποια δήλωση όσον αφορά το χαρμόσυνο γεγονός που αφορά την μητέρα των παιδιών του. Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» ανέβαλλε προγραμματισμένη του συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό λίγες ώρες μετά την μεγάλη αποκάλυψη ότι η Τζένη και ο Βασίλης παντρεύονται. Ο λόγος φυσικά είναι πως ο ίδιος γνωρίζει ότι θα δεχτεί ερώτηση για το γεγονός αυτό και δεν θέλει να τοποθετηθεί δημόσια.

Όσον αφορά την εκπομπή του «Όλα Λάθος», δεν θα παρουσιαστεί η είδηση του γάμου, ωστόσο ο Πέτρος Κωστόπουλος λέγεται ότι θα στείλει τις ευχές του στο ευτυχισμένο ζευγάρι.

Δες το βίντεο:

 

Από την ώρα που κυκλοφόρησε η χαρμόσυνη είδηση, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να πουν και να γράψουν ότι το μυστήριο αποφασίστηκε να γίνει το συντομότερο δυνατόν λόγω εγκυμοσύνης της παρουσιάστριας. Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται πώς δεν ισχύει και, μάλιστα, διαψεύδεται κατηγορηματικά από το περιβάλλον της.

Συγκεκριμένα, στον αέρα του Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκαθάρισε: «Επειδή γράφτηκε και ακούστηκε ότι υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης και γι’ αυτό επισπεύδεται ο γάμος. Θέλω να σας πω ότι μιλήσαμε με το περιβάλλον της Τζένης Μπαλατσινού και δεν υπάρχει εγκυμοσύνη. Μας το διέψευσε κατηγορηματικά. Αν θέλει να έρθει ένα παιδί και θέλει ο Θεός να το στείλει, το περιμένουν. δεν γίνεται ο γάμος επειδή υπάρχει εγκυμοσύνη, αλλά μόνο γιατί υπάρχει έρωτας, συναίσθημα και αποφάσισαν πώς είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο…».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Αιμιλία Υψηλάντη: «Οι γονείς μου ήταν το σκάνδαλο της επαρχίας, δεν καταλάβαινε τίποτα ο πατέρας μου»
Γιώργος Μπένος: «Δέχτηκα bullying στο γυμνάσιο, με έδειχναν με το δάχτυλο γιατί έκανα παρέα με κορίτσια»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ίσως έπρεπε να φύγει η μητέρα μου, για λόγους που δεν καταλαβαίνω τώρα»
Ο Ηλίας Ψινάκης αντί να ζητήσει συγγνώμη, δημιουργήσε θέμα για Λιόλιου & Συνατσάκη - H oργή της Αναστασοπούλου
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Συγκινεί η Άννα Κουτσαφτίκη: «Έχασα τον πατέρα μου και έμεινα έγκυος»
Οι γιατροί ζήτησαν στον Δημήτρη Κόκοτα να ανοιγοκλείσει τα μάτια και εκείνος ανταπεξήλθε
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατακεραυνώνει την Καινούργιου & στολίζει την Μαλέσκου - Όσα είπε για την Κύπρο