Οι αποκαλύψεις για το σπίτι Μακρυπούλια–Χατζηγιάννη στην Πάρο!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για τη σχέση του με την επί εννιά χρόνια σύντροφό του, Ζέτα Μακρυπούλια!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν φήμες χωρισμού για το ζευγάρι, τι τελικά ισχύει; Ο τραγουδιστής μιλά πρώτη φορά για τα σενάρια χωρισμού που υπήρχαν και ξεκαθαρίζει πως η Ζέτα είναι οικογένειά του.

Σε συνέντευξη που θα κυκλοφορήσει στο περιοδικό People ο Μιχάλης αναφέρει: «Με την Ζέτα σε ένα χρόνο κλείνουμε δέκα χρόνια σχέσης. Δεν χωρίζουμε. Είμαστε οικογένεια. Άμα ζεις με έναν άνθρωπο δέκα χρόνια σημαίνει ότι τον αγαπάς, επιδιώκεις να διαμορφώνεσαι μαζί του… αυτό άλλωστε σημαίνει και η σχέση…»!

Τι λέει για τα πρόσφατα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι χώρισε από την Ζέτα; «Πραγματικά δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί γράφονται αυτά τα πράγματα, δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό και στον ψυχισμό κανενός. Είναι κατανοητό για ένα μέρος του κόσμου, που με κάποιον τρόπο συνδέεται και μπαίνει στο σπίτι σου είτε μέσω ραδιοφώνου είτε μέσω τηλεόρασης είτε μέσω περιοδικών, δημιουργείται μία σχέση οικειότητας. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να μάθουν για σένα». Ζηλεύει την Ζέτα Μακρυπούλια; «Η ζήλεια είναι σαν την ζάχαρη. Η πολύ βλάπτει…»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το happy Day!

Με αφορμή λοιπόν την αποκαλυπτική συνέντευξη του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο περιοδικό People, το Happy Day αναφέρθηκε στο λαμπερό ζευγάρι και έκανε αποκαλύψεις στον αέρα της εκπομπής!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Τίνα Μεσσαροπούλου, που έχει σπίτι στην Πάρο, δεν δίστασαν να αναφερθούν στο ζευγάρι, που το βλέπουν κάθε καλοκαίρι και να αποκαλύψουν πώς περνά τις ξέγνοιαστες στιγμές του αλλά και να περιγράψουν το σπίτι του!

Δείτε το ακόλουθο αποκαλυπτικό βίντεο για το ζευγάρι!

 

Tο σημείο της συνέντευξης όμως που προκάλεσε χαμό στο πλατό της Ελένης είναι η εξής ερώτηση: «Έχεις μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες δίπλα σου… Έχεις πιάσει τον εαυτό σου να τη ζηλεύεις;». Και ο τραγουδιστής απάντησε: «Η ζήλια στη ζωή είναι σαν τη ζάχαρη. Η μεγάλη δόση βλάπτει. Τη χρησιμοποιώ, αλλά σε μικρές δόσεις.»!

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου πήρε τον λόγο και τόνισε πως δεν μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει η λέξη «χρησιμοποιώ». Και υπογράμμισε: «Εγώ ποτέ δεν μπόρεσα να χρησιμοποιήσω την ζήλεια… όλα τα αρνητικά μου συναισθήματα, αυτά με χρησιμοποίησαν και με εξέθεσαν.»! Ποια ήταν η γνώμη της Ελένης για τη ζήλεια; Δείτε τι ειπώθηκε στο παρακάτω βίντεο με αφορμή τη δήλωση του Μιχάλη για το εάν ζηλεύει τη Ζέτα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»