Ρώτησαν τον Πέτρο Κωστόπουλο για τον επερχόμενο γάμο της... Τζένης Μπαλατσίνου!

Όπως έγινε το πρωί της Τετάρτης γνωστό, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας πρόκειται να παντρευτούν το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Ιούνιο στην Αθήνα. Η είδηση του γάμου τους έσκασε σαν «βόμβα» καθώς όλοι πίστευαν πως το ζευγάρι έχει χωρίσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Για τον γάμο της Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια συζήτησαν και σήμερα στο Happy Day, με τον Βασίλη Γρηγορόπουλο να αποκαλύπτει τη συνομιλία που είχε ο ίδιος με τον Πέτρο Κωστόπουλο για το συγκεκριμένο θέμα.

«Τον πήρα τηλέφωνο, του είπα καλημέρα, είμαι ο τάδε… Η πρώτη του αντίδραση ήταν “και τι θέλεις;”, δηλαδή, ούτε καλημέρα ούτε τίποτα. Του είπα ότι θέλω να σας ρωτήσω αν με αφορμή αυτό το σημερινό κλπ… και μου λέει “δεν πάτε καλά ρε, please, please”», είπε ο Βασίλης Γρηγορόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ποιός χωρισμός; Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας παντρεύονται!

«Στις εφημερίδες, πάντως, διαβάζω ότι κάνανε ένα δείπνο η Τζένη Μπαλατσινού με τον Πέτρο Κωστόπουλο, έτσι γράφει ή η Star ή η Espresso, δεν είμαι σίγουρη. Και τον είχε ενημερώσει και ο Πέτρος με τον τρόπο του έδωσε τη συγκατάθεσή του και μάλιστα ότι συγκινήθηκε και αυτός με τη χαρά της πρώην συζύγου του», πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στην ίδια εκπομπή προβλήθηκε και ένα βίντεο με το love story του ζευγαριού. Μάλιστα έδειξαν και μια δήλωση της παρουσιάστριας, όταν του προξένευε την... κόρη της.

Την δήλωση είχε κάνει πριν το ζευγάρι πάρει την απόφαση να είναι μαζί.  Συγκεκριμένα, μέσα στο βίντεο που ετοίμασε η εκπομπή του Alpha, ήταν και η πρώτη συνάντηση της Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια, στην εκπομπή Jenny Jenny, όταν του είχε πάρει συνέντευξη.

Η παρουσιάστρια του είχε πει πως είναι ο ιδανικός άντρας για μια γυναίκα, ενώ δεν δίστασε να πει πως είναι ο κατάλληλος για την κόρη της.

Οι κόρες της παρουσιάστριας, Αμαλία και Αλεξάνδρα χάρηκαν πολύ πάντως με τον επικείμενο γάμο της μητέρας τους που μάλιστα το εξέφρασαν μέσω Instagram.

Συγκεκριμένα, πρώτα η Αμαλία ανέβασε μία κοινή της φωτογραφία με τη Τζένη Μπαλατσινού και έγραψε χαρακτηριστικά: «Όταν χαμογελάς εσύ, χαμογελάω και εγώ».

Λίγη ώρα μετά κάτι παρόμοιο έκανε και η Αλεξάνδρα που έγραψε: «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη! Όταν θα δω την πανέμορφη μαμά μου ως ντυμένη  νύφη θα είναι μαγικό».

Η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία δεν είχε κάνει κάποια ανάρτηση μετά την είδηση του γάμου της, κοινοποίησε στα instastories τις αναρτήσεις από τις δυο της κόρες, δείχνοντας έτσι πόσο ευτυχισμένη είναι όλη η οικογένεια.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»