Ο Πέτρος Κωστόπουλος άδειασε την Hλιάνα Παπαγεωργίου!

Στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου έφτασε η συζήτηση στον αέρα της εκπομπής “Όλα λάθος”, με αφορμή κάποιες δηλώσεις που έκανε στο Happy Day όπου μίλησε για το application που θα κυκλοφορήσει και θα ονομάζεται “My Iliana”.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

«Ετοιμάζουμε ένα application, θα είναι ουσιαστικά η μεταφορά μου από την πασαρέλα και το studio και από την κανονική ζωή στην virtual reality. Μπορώ να πω ότι είναι παγκόσμια πρωτοτυπία, γίνεται πρώτη φορά από άνθρωπο και πόσο μάλλον από ένα άτομο αναγνωρίσιμο στην χώρα του. Λέγεται "My Iliana" και θα δείχνει ακριβώς εμένα όπως είμαι στην κανονική μου ζωή αλλά στην virtual πραγματικότητα» είχε πει συγκεκριμένα.

Με αφορμή αυτές τις δηλώσεις ο Πέτρος Κωστόπουλος δήλωσε: 

«Έχω μια αίσθηση ότι η Ηλιάνα την έχει… δει πολύ. Ουδείς την ήξερε σε αυτόν τον τόπο πριν βγει στο GNTM. Σε ποια καλλιστεία ήταν; Σε εκείνα που δεν τα έδειξε ούτε η μάνα τους, αν δεν κάνω λάθος. Όχι στα κανονικά. Book έχει; Το έχεις δει; Τα καλλιστεία που έκανε ποιος τα έδειξε; Ο… τσομπάνης TV; Ξαφνικά βλέπω μια κοπέλα να μιλάει με ένα τουπέ, να τα έχει κάνει όλα και λέω… λίγο φρένο διότι όσοι βγαίνουν στην τηλεόραση είναι αναγνωρίσιμοι, ακόμα και οι παίκτες που έχουν γίνει ρεζίλι. Με συγχωρείς, μπορεί να είναι φίλη σου, αλλά σε κάθε εκπομπή είχε κάτι να την πει.

Κι εγώ ρώτησα αυτούς που είναι στη Νέα Υόρκη γιατί και φίλους έχω εκεί και πρακτορεία ξέρω που δουλεύαμε χρόνια, τίποτα ιδιαίτερο δεν συνέβη ποτέ. Η Καγιά, στην κόντρα που έγινε τότε, έχει κάνει πολύ καλύτερη καριέρα στη Νέα Υόρκη απ’ ότι μπορεί να έχει κάνει η Ηλιάνα. Κι όμως της την… είπε με χοντρό τρόπο. Είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι κι εμένα μου αρέσει το στυλάκι της, αλλά θέλει λίγο προσγείωση», είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή άδειασε δημόσια τον Πέτρο Κωστόπουλο, μέσα από την εκπομπή της, Happy Day και τα όσα είπε σίγουρα θα συζητηθούν!

Η Σταματίνα λοιπόν, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος, ανέφερε: «Θέλω να πω επειδή έτυχε και γνώρισα την Ηλιάνα τότε που ήρθε εδώ καλεσμένη. Και είπε ό,τι είπε στην εκπομπή μας. Η Ηλιάνα δεν είναι ένα υπερφίαλο κορίτσι, αλλά καμιά φορά ο τρόπος που λέει κάτι μπορεί να είναι παρεξηγήσιμος. Μιλούσε πολύ όμορφα για αυτό το application, αλλά ο τρόπος που το είπε… Δεν τα λέει ψωνισμένα και καβαλημένα». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
Η Βασιλική Τρουφάκου αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει στο baby shower party
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για την πρώτη της ερωτική επαφή: «Μετά από 2,5 εβδομάδες χωρίσαμε»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»
Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του Γιάννη Καλλιάνου για τον πατέρα του, έφερε αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»