Διάσημες που άφησαν τον άντρα τους για μια... γυναίκα

H απιστία μπορεί να χτυπήσει την πόρτα κάθε ανθρώπου. Υπάρχουν βέβαια και οι περιπτώσεις των απατημένων που απατήθηκαν από μια.. άλλη γυναίκα!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Παρακάτω σου παρουσιάζουμε εννέα παραδείγματα διάσημων γυναικών, που είτε θέλησαν να πειραματιστούν και να πέσουν στο κρεβάτι με μια γυναίκα, έτσι για την αλλαγή, είτε έλαβαν τη μεγάλη απόφαση και «άντρες τέλος».

Anne Heche

Παράτησε τον: Steve Martin

Για χάρη της: Ellen DeGeneres

Το story: Η Anne Heche χώρισε με τον Steve Martin το 1997, ύστερα από δυο χρόνια σχέσης, όταν στο Vanity Fair Oscar party γνώρισε την Ellen DeGeneres. Η ηθοποιός και η παρουσιάστρια έμειναν μαζί για τρεισήμισι περίπου χρόνια, με την δεύτερη να αποκαλύπτει on air στο σόου της, Ellen, ότι είναι ομοφυλόφιλη, την πρώτη μόλις εβδομάδα της σχέσης της με την Heche. Αιτία του χωρισμού τους, σύμφωνα με τα όσα έχει ισχυριστεί η DeGeneres, ήταν η δημοσιότητα που έλαβε η σχέση τους. «Αν δεν ήμουν η πιο διάσημη λεσβία στον κόσμο, κανείς δεν θα ασχολιόταν μαζί μας», είχε δηλώσει στο περιοδικό Now.

Portia De Rossi

Παράτησε τους: άντρες μια και καλή

Για χάρη της: Ellen DeGeneres

Το story: Πριν παντρευτεί την DeGeneres το 2008, η Portia de Rossi υπήρξε παντρεμένη με τον κινηματογραφιστή Mel Metcalfe, ο οποίος ύστερα από τρία χρόνια γάμου, την παράτησε μια ωραία πρωία του 1999, επειδή ερωτεύτηκε τη γυναίκα του αδελφού της. Η Αυστραλιανή ηθοποιός όμως δεν τα έβαψε μαύρα και αποφάσισε να αλλάξει «συνήθειες», προκειμένου να βρει τη γαλήνη που αναζητούσε. Και τη βρήκε στο πλευρό της Ellen DeGeneres, παρά το γεγονός ότι στην αρχή της σχέσης τους ντρεπόταν να παραδεχτεί ότι είναι λεσβία.

Angelina Jolie

Παράτησε τον: Jonny Lee Miller

Για χάρη της: Jenny Shimizu

Το story: Η Angelina Jolie συνάντησε για πρώτη φορά τον Jonny Lee Miller το 1995, στα γυρίσματα του φιλμ “Hackers”. Τον παντρεύτηκε λίγους μήνες μετά, ντυμένη στα μαύρα με δερμάτινο παντελόνι και t-shirt με το όνομα του αγαπημένου της, γραμμένο με το ίδιο της το αίμα.

Ένα χρόνο μετά, το 1996, η Jolie γνώρισε το μοντέλο από την Ιαπωνία Jenny Shimizu, όταν γύριζε την ταινία “Foxfire” και σύμφωνα με το New York Daily News, απάτησε μαζί της ουκ ολίγες φορές τον Miller, προτού τον χωρίσει το 1999. «Το πιθανότερο είναι ότι θα είχα παντρευτεί την Jenny, αν δεν είχα παντρευτεί πρώτα τον Miller. Με γοήτευσε η προσωπικότητά της», είχε δηλώσει η Jolie στο περιοδικό Girlfriends, μιλώντας ανοιχτά για τη σχέση της με το ομοφυλόφιλο μοντέλο.

Meredith Baxter

Παράτησε τους: άνδρες μια και καλή

Για χάρη της: Nancy Locke

Το story: Η Meredith Baxter χρειάστηκε να παντρευτεί τρεις φορές για να συνειδητοποιήσει τις σεξουαλικές της προτιμήσεις και να παραδεχτεί κυρίως στον εαυτό της την ομοφυλοφιλία της. Το 1966, η Αμερικανή ηθοποιός και παραγωγός ντύθηκε νυφούλα στο πλευρό του Robert Lewis Bush. Πήραν διαζύγιο το 1969. Το 1974, παντρεύτηκε τον σκηνοθέτη David Birney, in 1974, με τον οποίο απέκτησαν τρία παιδιά και ένα διαζύγιο το 1989. Το 1995, ανέβηκε ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σεναριογράφο Michael Blodgett, για να χωρίσουν πέντε χρόνια μετά. Μετά το τρίτο διαζύγιό της, η Baxter αποφάσισε να μην παίζει άλλο με τη ζωή της, για να βρει επιτέλους την ευτυχία που αναζητούσε. Και την βρήκε στο πλευρό της Nancy Locke, με την οποία είναι παντρεμένη μέχρι και σήμερα.

Cynthia Nixon

Παράτησε τον: Danny Mozes

Για χάρη της: Christine Marinoni

Το story: Δεκαέξι χρόνια γάμου με τον Danny Mozes, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά, άφησε πίσω της η Cynthia Nixon, η οποία πήρε διαζύγιο μαζί του, το 2003. Λίγους μήνες μετά, έγινε γνωστή η είδηση ότι η σταρ του Sex and the City είναι ομοφυλόφιλη και ότι έχει σχέση με την ακτιβίστρια Christine Marinoni, τη σημερινή σύζυγό της. «Ποτέ δεν μου άρεσαν οι γυναίκες, μέχρι που γνώρισα την Christine. Αν την είχα γνωρίσει στα 20 μου, ίσως να μην είχα κάνει ποτέ στη ζωή μου σχέση με άνδρα», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της στο New York Daily News.

Billie Jean King

Παράτησε τον: Larry King

Για χάρη της: Marilyn Barnett

Το story: Η πρωταθλήτρια του τένις Billie Jean King παντρεύτηκε τον Larry King –όχι τον θρύλο των τηλεοπτικών σόου, αλλά τον μάνατζερ αθλητών- το 1965. Έμειναν μαζί για 21 χρόνια. Όταν οι φήμες περί ομοφυλοφιλίας της ξέσπασαν το 1980, με την πρώην γραμματέα της, Marilyn Barnett να την κατηγορεί για ό,τι μπορείς να φανταστείς, εξοργισμένη που τελείωσε τη σχέση της μαζί της, η Billie Jean ζήτησε διαζύγιο από τον King το 1987. Η λύση του γάμου τους ήταν συναινετική με τους δύο πρώην συζύγους να παραμένουν φίλοι και την Billie Jean King να ζει σήμερα ευτυχισμένη στο πλευρό της πρώην τενίστριας Ilana Kloss.

Amber Heard

Παράτησε τον: Johnny Depp

Για χάρη της: Marie de Villepin

Το story: Δύο περίπου χρόνια τα είχε η Amber Heard με τον Johnny Depp -ο έρωτάς τους γεννήθηκε στα γυρίσματα της ταινίας το «Μεθυσμένο Ημερολόγιο»- όταν τον Ιανουάριο του 2013, τον άφησε σύξυλο για το μοντέλο Marie de Villepin. Λέγεται μάλιστα, ότι εκείνη την περίοδο που ήταν με την Villepin, είχε παράλληλη σχέση και με την πρώην σύντροφό της, την Tasya van Ree, με την οποία είχε χωρίσει το 2012. Η «άτακτη» Amber, αφού ξεκαθάρισε τα πράγματα μέσα της (λέμε τώρα!), επέστρεψε στην αγκαλιά του Depp, τον οποίο και παντρεύτηκε το 2015, για να έρθει ένα χρόνο μετά το πολύκροτο διαζύγιό τους, με εκείνη να τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό και πολλά αλλά, που δεν είναι της παρούσης. Σύμφωνα, πάντως με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Page Six, η ηθοποιός απατούσε επανειλημμένα τον χολιγουντιανό σταρ, κατά τη διάρκεια που ήταν παντρεμένοι, με την φωτογράφο iO Tillett Wright.

Lindsay Lohan

Παράτησε τον: Calum Best

Για χάρη της: Samantha Ronson

Το story: Ήταν το 2007, όταν η Lindsay Lohan έβαλε τέλος στη σχέση της με τον Βρετανό τηλεπαρουσιαστή Calum Best, για να ζήσει ένα παράφορο έρωτα με την Samantha Ronson. Όπως η ίδια έχει δηλώσει αυτή ήταν η μόνη σοβαρή σχέση που είχε ποτέ στη ζωή της και πληγώθηκε βαθύτατα όταν η Samantha την παράτησε. Γρήγορα όμως, ξεπέρασε τον χωρισμό και βρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης του CEO της Yahoo, Courtenay Semel. Σήμερα, η Lilo έχει επιστρέψει στις παλιές καλές της συνήθειες, έχοντας (τουλάχιστον μέχρι πρότινος) μια θυελλώδη και πιθανότατα βίαιη σχέση με τον Ρώσο επιχειρηματία Egor Tarabasov.

Wanda Sykes

Παράτησε τον: Dave Hall

Για χάρη της: Alex Niedbalski

Το story: Επτά χρόνια γάμου, επτά χρόνια φαγούρας για την Wanda Sykes. Η κωμική ηθοποιός ζήτησε διαζύγιο από το σύζυγό της, Dave Hall το 1998, ανακοινώνοντας στους γονείς της ότι χώρισε γιατί είναι ομοφυλόφιλη. Η αντίδραση των γονιών της την πλήγωσε. «Εμείς τελειώσαμε μαζί σου», της είπε η μητέρα της. Όταν η Sykes παντρεύτηκε την επί χρόνια σύντροφό της, Alex Niedbalski, οι γονείς της την τίμησαν με την απουσία της. Πάντως, σήμερα, οι σχέσεις μεταξύ τους λέγεται ότι έχουν βελτιωθεί.

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια