Κατερίνα Καινούργιου: «Μου έστελναν και μου έλεγαν να πεθάνω, να με θάψουν!»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show ήταν η Κατερίνα Καινούργιου.  Ο οικοδεσπότης, μίλησε για την παρουσιάστρια με τα καλύτερα λόγια ενώ θυμήθηκε μαζί της και την πρώτη τους γνωριμία. Οι δυο τους συνεργάστηκαν όταν η Κατερίνα ήταν μόλις 18 χρονών και δούλευε στην εκπομπή του Γρηγόρη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Φυσικά, η συζήτησή τους ξεκίνησε με τις σχέσεις που της έχουν χρεώσει κατά καιρούς με την ίδια να τονίζει: «Έχω πάρει μία απόφαση, δε θέλω καθόλου να ξαναμιλήσω για την προσωπική μου ζωή». Σε ό,τι αφορά την παρούσα φάση στην προσωπική της ζωή, η ίδια δήλωσε ότι είναι μόνη και ότι νιώθει μια χαρά.

Η ίδια τόνισε: «Γενικώς ενθουσιάζομαι πάρα πολύ εύκολα, πολλές φορές ζω μέσα σε ένα ροζ συννεφάκι» ενώ αποκάλυψε ότι αυτόν τον καιρό κάνει life coaching. Η παρουσιάστρια επίσης παραδέχτηκε ότι είναι πολύ καλά με τον εαυτό της ενώ αναφέρθηκε και στην ηλικία της λέγοντας πως είναι 33 χρονών και δεν κρύβει τα χρόνια της.

Όσο για τους προσωπικούς της στόχους, η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε: «Αυτό που αποζητώ στην παρούσα φάση, είναι να ερωτευτώ πάρα πολύ και σιγά-σιγά να δημιουργήσω οικογένεια».

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε όταν κάποιοι την κατηγόρησαν για ρατσισμό.

Η παρουσιάστρια ζήτησε δημόσια συγγνώμη για όσα είπε όμως δεν κατάφερε να κρύψει την ενόχλησή της για όσα… άκουσε εκείνες τις ημέρες, με αφορμή τα σχόλια που είχε κάνει για ένα συγκρότημα από την Ιαπωνία που δεν γνώριζε. O λόγος για τους BTS, αλλά και για την Caitlyn Jenner.

«Ήμουν σοκαρισμένη από όλες αυτές τις ιστορίες γι’ αυτό δεν έχω μιλήσει. Βεβαίως και ζήτησα συγγνώμη. Δεν γνώριζα ένα συγκρότημα και γενικότερα έχω κατηγορηθεί εγώ για ρατσισμό; Μπορείς να με κατηγορήσεις για χίλια δυο, αλλά για ρατσισμό ποτέ. Και όσοι με γνωρίζουν καλά και μέσα από τις εκπομπές, σε καμία περίπτωση… Παίξαμε ένα συγκρότημα που δεν ήξερα, είπα την άποψή μου για κάποιες εικόνες που είδα και βγήκα ξαφνικά ρατσίστρια και δέχτηκα ένα bullying τρομερό.

“Να πεθάνεις, να πάθεις, να σε κάνουν, να σε φάνε, να σε θάψουν”, ένας φανατισμός. Σχολιάστηκα για ρατσισμό και με άλλα περιστατικά που έγιναν στη συνέχεια που δεν είχα καμία τέτοια θέληση, σε καμία περίπτωση. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, τρανσέξουαλ… Ποτέ δεν έχω εκφραστεί ρατσιστικά. Παρόλο που μιλάω σωστά ελληνικά, κάτι μπορεί να χειρίστηκα λάθος. Αλλά προς θεού, δεν ήθελα να θίξω κανέναν», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η  Κατερίνα Καινούργιου μίλησε μεταξύ άλλων στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το πρόβλημα που έχει στην ομιλία της με το γράμμα «ρ».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ευτυχείτε» είπε χαρακτηριστικά: «Όταν βγήκα στην τηλεόραση με τον Νίκο Μουτσινά στο Δέστε τους, ήμουν μια πολύ στημένη γκόμενα. Και μου είπε ο Νίκος πως πρέπει να τσαλακωθώ και πως μόνο έτσι θα πετύχω. Άφησα τον Νίκο να με τρολάρει και να με σατιρίσει και έτσι έγινα πολύ πιο συμπαθής και χαλάρωσα και εγώ. Και αυτό είναι ένα μεγάλο κομμάτι στο ότι εξελίχθηκα.»!

Και δήλωσε: «Δούλεψα πολύ και άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο και άκουγα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το «ρ». Έχω κάνει αρκετά μαθήματα, αλλά δεν το έχω φτάσει σε τέλειο σημείο. Επίτηδες δεν το έχω φτάσει σε τέλειο σημείο. Ούτως ή άλλως μου είχε πει ένας λογοθεραπευτής ότι πρέπει να κόψω το χαλινό, γιατί δεν έφτανε η γλώσσα μου να κάνει αυτή τη κίνηση… Λέξεις που έχουν «β» και «ρ» δεν μου βγαίνουν εύκολα. Προσπάθησα την αδυναμία μου να την κάνω προτέρημά μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στέλιος Ρόκκος – Λελέ Γκόφα: Bροχερό road trip με την μηχανή στην Ιταλία
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
Η φωτο της Ελένης Μενεγάκη από τις πασχαλινές διακοπές - Αμακιγιάριστη & αχτένιστη παραμένει πανέμορφη
Στην Πάρο για το Πάσχα, μαζί με τους γιους και τους κολλητούς της, η Ντορέττα Παπαδημητρίου
Πασχαλινές διακοπές στην Μύκονο για την Κατερίνα Καινούργιου - Ποιος την φιλοξένησε στο ξενοδοχείο του;
Τα νέα μαγευτικά στιγμιότυπα Κωνσταντίνου Βασάλου & Μαρίας Παπαγεωργίου από το εξωτικό ταξίδι τους
Τάνια Μπρεάζου – Γιώργος Αμούτζας ξανά στη Ρουμανία - Πασχαλινό ταξίδι για το ερωτευμένο ζευγάρι
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Μαριάντας Πιερίδη, με τον νέο της σύντροφό, Πάνο Ιωάννου, στη Σαντορίνη
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της