Κυριακή, 26 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

To ξέσπασμα της Άντρεας Κυριάκου για τα μηνύματα που έλαβε για το σώμα της

  02/04/2019 11:17
To ξέσπασμα της Άντρεας Κυριάκου για τα μηνύματα που έλαβε για το σώμα της

To ξέσπασμα της Άντρεας Κυριάκου για τα μηνύματα που έλαβε για το σώμα της

  02/04/2019 11:17
Διαθέτει ένα σώμα που πολλές γυναίκες θα ζήλευαν, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως πριν από μερικές μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Ωστόσο η ίδια, θέλησε να μοιραστεί μια άλλη πτυχή, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.
 
 
H Άντρεα Κυριάκου, ανέβασε ένα στιγμιότυπο από μια φωτογράφιση που πραγματοποιήσε στο παρελθόν και θέλησε στην λεζάντα να σχολίασει τα σχόλια που λαμβάνει στον προσωπικό της λογαριασμό και στα οποία ακούει διάφορα για το σώμα της, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα. 
 
Δείτε πιο κάτω την ανάρτηση της: 
 
«Throwback στην 1η μου φωτογράφηση ένα μήνα μετά την εγκυμοσύνη! Κρινόμαστε τόσο αυστηρά για το κορμί μας, είτε μας μείνουν «παραπανίσια» κιλά μετά την εγκυμοσύνη, είτε χάσουμε περισσότερα και από αυτά που βάλαμε! Ότι και να κάνεις πίστεψε με θα βρεθούν οι κακοπροαίρετοι που θα σχολιάσουν χωρίς να γνωρίζουν την ιστορία σου! Η δικιά μου; Ένα μήνα μετά την εγκυμοσύνη είχα το σώμα μου πίσω, ίσως και νωρίτερα… 5 μήνες μετά προσπαθώ να βάλω κιλά και να πάω πίσω σε αυτό 👆🏻 Επειδή λαμβάνω δεκάδες μηνύματα για το πόσο θα ήθελαν να έχαναν τα κιλά της εγκυμοσύνης τους τόσο νωρίς όσο εγώ, και άλλα που με συμβουλεύουν να φάω (τους προκαλώ να φάνε για μια μέρα όσο εγώ)… θα πω μόνο αυτό… Η καθεμία μας δίνει τη δίκη της μάχη για να πετύχει αυτό που την κάνει να νιώθει όμορφα, αλλά όπως και να είναι το σώμα μου στα μάτια των άλλων, για εμένα θα είναι πάντα ιερό… θα του είμαι μια ζωή ευγνώμων γιατί φιλοξένησε την ζωή μου όλη για 9 μήνες και αν είμαι τυχερή θα φιλοξενήσει ξανά ότι πιο πολύτιμο μπορεί να μας χαρίσει ο Θεός. Για αυτόν το λόγο και μόνο φροντίστε το όπως του αξίζει, όχι για να δείχνετε όμορφες, αλλά για να είστε υγιής και γερές για τα μωρά σας!»
 
 
Λίγο αργότερα μοιράστηκε και την εξής φωτογραφία, με την οποία για άλλη μια φορά θέλησε να περάσει το μήνυμα ότι κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή όπως και το σώμα της. 
 
Διαβάστε επίσης:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας