Η συγκίνησή του Περρή on camera για τον Θέμο! «Μια φορά συγκρουστήκαμε για καλεσμένη…».

«Μια φορά συγκρουστήκαμε για μια καλεσμένη με τον Θέμο, για το αν θα έπρεπε…».

Για την σχέση του με τον Θέμο Αναστασιάδη μίλησε ο Βαγγέλης Περρής στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή “The 2night Show”. Ξέσπασμα Βαγγέλη Περρή κατά OPEN! «Δεν είναι κομψό! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκαναν»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Όπως τόνισε ο γνωστός δημοσιογράφος, ποτέ δεν αντάλλαξαν βαριά κουβέντα με τον Θέμο, εκτός από μια φορά που συγκρούστηκαν για μια καλεσμένη της εκπομπής.

«Όταν χάνεις έναν άνθρωπο, τον τοποθετείς βάσει της ουσίας της σχέσης, όχι βάσει τις λεπτομέρειας. Και η ουσία αυτής της σχέσης ήταν κάτι πολύ πιο σημαντικό από οποιαδήποτε λεπτομέρεια. Είμαστε άνθρωποι που είχαμε να τον δούμε τον Θέμο ένα χρόνο περίπου και μαζευτήκαμε εκεί η ομάδα του ΟΛΑ και ήμασταν όλοι σαν ορφανά, σαν κάτι να μας έλειπε πολύ σημαντικό. Δεν υπήρχε ο χρόνος ο τελευταίος, υπήρχε ο χρόνος ο προηγούμενος που ήταν πολύ περισσότερος και πολύ πιο γεμάτος. Αυτό είναι το ενδιαφέρον, αυτή είναι η ουσία.

Η πορεία της σχέσης μας ήταν πολύ πιο μεγάλη από τον τελευταίο χρόνο, που επαναλαμβάνω ήταν δύσκολος γενικότερα. Προέκυψαν και θέματα, των οποίων την κατάληξη τη γνωρίζουμε. Είναι περίεργα όλα αυτά, δεν χρειάζεται να τα πούμε. Δεν χαλάσαμε ποτέ τη σχέση μας, δεν είπαμε ποτέ βαριές κουβέντες, πέρα από μια φορά που συγκρουστήκαμε για μια καλεσμένη, αν θα έπρεπε να την έχουμε ή όχι. Και ακόμα και σε αυτό το διάστημα δεν προέκυψε μεταξύ μας καμία βαριά κουβέντα», είπε ο Βαγγέλης Περρής.

 

Το 2006, ο Θέμος Αναστασιάδης και ο Βαγγέλης Περρής έφυγαν από τον Alpha και μετακόμισαν με το ΟΛΑ στον ΑΝΤ1. Στο πλαίσιο της συνέντευξης που έδωσε ο Περρής στο “The 2night Show” και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αποκάλυψε τους λόγους που τους ανάγκασαν να αποχωρήσουν και να βρουν τη νέα στέγη τους στο κανάλι του Αμαρουσίου.

«Ήμασταν σε ένα κανάλι, οι παρεμβάσεις ήταν συνεχείς, καθημερινές, έντονες και είπαμε ότι δεν γίνεται να κάνουμε αυτή την εκπομπή κάτω από αυτό το καθεστώς και σηκωθήκαμε και φύγαμε και ήρθαμε στον ΑΝΤ1. Ήρθαμε στον ΑΝΤ1 το 2006 και η εκπομπή έμεινε εδώ μέχρι το 2016 και θα πρέπει να πούμε ότι ποτέ σε κανένα θέμα κοινωνικό, πολιτικό, τηλεοπτικό δεν ήρθε κάποιος να μας πει… αυτό μήπως να το μαζέψουμε;

Αυτό ήταν για εμάς πολύ μεγάλο βήμα για να αποδώσουμε αυτό που θέλαμε και επίσης αναπτύξαμε ένα είδος σεβασμού με το καινούργιο κανάλι, το οποίο ήταν καινούργιο στην αρχή και μετά έγινε το παλιό μας. Δηλαδή ότι θα σεβαστούμε τις επιλογές του γιατί μας σέβεται κι εκείνο», είπε ο Βαγγέλης Περρής.

 

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε μεταξύ άλλων και για την εκπομπή “Όλα λάθος”, ρίχνοντας τα βέλη κατά του καναλιού και ανθρώπων της παραγωγής για το όνομα που επέλεξαν.

«Με πείραξε ο τίτλος της εκπομπής. Νομίζω ότι δεν ήταν κομψό, δεν ήταν ευγενικό. Νομίζω ότι υπάρχουν εκατομμύρια άλλοι τίτλοι που θα μπορούσαν να διαλέξουν, οτιδήποτε άλλο εκτός από το ΟΛΑ και να βάλουν δίπλα το λάθος, το οποίο, ουσιαστικά, είναι συνέχεια των εκπομπών που είχε εμπνευστεί τον τίτλο ο Θέμος, που ήταν ΟΛΑ μπιπ, ΟΛΑ πρώτη φορά, ΟΛΑ μπάχαλο… ΟΛΑ λάθος, νομίζω ότι δεν είναι κομψό και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκαναν.

Δεν τους προσδίδει κάτι, περισσότερο τους παρουσιάζει σαν ανέμπνευστους και ότι πάμε στο σουβλατζίδικο που είχε επιτυχία δίπλα να κάνουμε ένα σουβλατζίδικο, να αλλάξουμε λίγοτο ονοματάκι για να μας μπερδεύουν. Για το πώς το αιτιολόγησε ο Πέτρος είναι άλλα θέματα αυτά και δεν θέλω να μιλήσω. Είναι όλα… λάθος. Νομίζω ότι θα έπρεπε να υπάρχει περισσότερη κομψότητα», είπε ο Βαγγέλης Περρής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
Η Βασιλική Τρουφάκου αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει στο baby shower party