Η μήνυση στη Πάολα και το ξέσπασμα του Γιάννη Βαρδή: «Θα το φτάσω μέχρι το τέλος»

Συγκλόνισε ο Γιάννης Βαρδής με την εξομολόγηση για τους τελευταίους μήνες του πατέρα του! «Όταν έχεις έναν όγκο στο κεφάλι που σου χτυπάει κάποια νεύρα, χάνεις την ομιλία σου, χάνεις την κίνησή σου στη μία πλευρά…».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Για την απώλεια του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, μίλησε ο Γιάννης Βαρδής στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” και την Ελεονώρα Μελέτη. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στο πώς βίωσαν τη μάχη του με τον καρκίνο και εξομολογήθηκε για τους τελευταίους δύσκολους μήνες, πριν “φύγει” από τη ζωή.

«Νιώθω ότι ο θάνατος του πατέρα μου με ωρίμασε. Αφού “έφυγε” ανακάλυψα ότι ήμουν ο μόνος που είχα την ελπίδα, δεν ήθελα να δεχτώ ότι θα “φύγει”. Ακόμα προσπαθώ να το διαχειριστώ. Τα πράγματα στην αρχή ήταν πιο ελπιδοφόρα. Μάθαμε ότι ήταν ένας όγκος 2,5 εκατοστών, ότι είναι επιφανειακός, ότι μπορεί να χειρουργηθεί και ευελπιστούσαμε ότι μετά το χειρουργείο, που το κάναμε στη Γερμανία, σιγά σιγά θα άρχιζε να δυναμώνει, να καλυτερεύει και να πατάει στα πόδια του. Ο όγκος ήταν στο κεφάλι, δύσκολο σημείο.

Πήγαμε στη Γερμανία, κάναμε την επέμβαση, γυρίσαμε στην Αθήνα και όντως υπήρχε καλυτέρευση. Άρχισε να δυναμώνει, να περπατάει και κάποια στιγμή, στις αρχές του 2014, μας είπε ότι “κάτι δεν πάει καλά, σαν να αρχίζει να μουδιάζει το χέρι μου”. Κάναμε ξανά μαγνητική, πήγαμε ξανά στη Γερμανία και μας είπαν ότι δεν γίνεται να χειρουργηθεί, είναι δύσκολο. Δεν του το είπαμε ποτέ, αλλά ήταν ένας άνθρωπος που είχε πολύ καλή αντίληψη, δεν νομίζω ότι δεν το κατάλαβε.

Η ψυχολογία του τότε ήταν μέτρια προς κακή. Όταν έχεις έναν όγκο στο κεφάλι που σου χτυπάει κάποια νεύρα, χάνεις την ομιλία σου, χάνεις την κίνησή σου στη μία πλευρά… Δηλαδή, τα δύο σημεία που μπορούσε να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του, να παίξει κιθάρα και να τραγουδήσει ή να μιλήσει, το πιο απλό πράγμα, εκεί νομίζω ότι τα ζύγιασε και είπε… δεν μπορώ να κρατηθώ πάρα πολύ. Ήταν ένας τεράστιος αγώνας αυτόν τον 1.5 χρόνο.

Οι τελευταίοι μήνες, από τον Απρίλιο του 14 μέχρι τον Σεπτέμβριο που “έφυγε” ήταν πάρα πολύ δύσκολοι. Είχε χάσει την κίνησή του και εμείς τον βοηθούσαμε στο σπίτι, αλλά ήταν άντρας παλαιάς κοπής, δεν ήθελε να χάσει την περηφάνια του. Και ίσως να ένιωσε ότι κάπου την χάνει. Εγώ του έλεγα ότι δεν τρέχει τίποτα, να σε κάνω μπάνιο, θα είναι για λίγο διάστημα, κι εσύ θα έκανες το ίδιο… Το έβλεπα όμως στα μάτια του ότι είχε χάσει την αισιοδοξία του», είπε ο Γιάννης Βαρδής.

 

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο δεύτερο παιδί μου περιμένουν με τη σύζυγό του, Νατάσα Σκαφιδά και αποκάλυψε το φύλο και το όνομα που θα του δώσουν. Όπως είπε λοιπόν ο Γιάννης Βαρδής, ο ίδιος και η σύζυγός του θα αποκτήσουν αγοράκι, που θα πάρει το όνομα του παππού του, Αντώνη.

«Η κόρη μου τον Μάιο γίνεται τριών ετών. Τον Ιούνιο έρχεται το δεύτερο. Θα είναι αγόρι και θα ονομαστεί Αντώνης. Είμαι πολύ ενεργός μπαμπάς. Η κόρη μου έχει αντιδράσει στον ερχομό του αδερφού της. Άλλες φορές καλά και άλλες φορές δεν θέλει να το συζητάμε καν», είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Βαρδής.

 

Ο γνωστός τραγουδιστής, εξήγησε στην Ελεονώρα για ποιο λόγο αποφάσισε να κάνει αγωγή στους δημιουργούς ενός τραγουδιού της Πάολα, ισχυριζόμενος πως πρόκειται για αντιγραφή από τραγούδι του πατέρα του.

«Θεωρώ ότι είναι αντιγραφή, είναι κάτι που ανήκει στον πατέρα μου και δεν θέλω να επιτρέψω σε κανέναν να κάνει κάτι τέτοιο, ούτε τώρα ούτε στο μέλλον. Με την Πάολα δεν έχω μιλήσει και ίσως να έπρεπε κιόλας. Δεν είμαι απλησίαστος, θα μπορούσε να με προσεγγίσει. Επί της ουσίας οριοθετώ, δεν μπορεί κανένας να παρεμβαίνει σε κάτι που ανήκει σε κάποιον άλλο. Έτσι το βλέπω εγώ από τη δική μου πλευρά και από τη στιγμή που κάποιος μπαίνει στο χώρο μου, πρέπει να υποστεί και τις συνέπειες. Θα το φτάσω μέχρι το τέλος», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε τι άλλο είπε το παραπάνω βίντεο...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Αιμιλία Υψηλάντη: «Οι γονείς μου ήταν το σκάνδαλο της επαρχίας, δεν καταλάβαινε τίποτα ο πατέρας μου»
Γιώργος Μπένος: «Δέχτηκα bullying στο γυμνάσιο, με έδειχναν με το δάχτυλο γιατί έκανα παρέα με κορίτσια»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ίσως έπρεπε να φύγει η μητέρα μου, για λόγους που δεν καταλαβαίνω τώρα»
Ο Ηλίας Ψινάκης αντί να ζητήσει συγγνώμη, δημιουργήσε θέμα για Λιόλιου & Συνατσάκη - H oργή της Αναστασοπούλου
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Συγκινεί η Άννα Κουτσαφτίκη: «Έχασα τον πατέρα μου και έμεινα έγκυος»
Οι γιατροί ζήτησαν στον Δημήτρη Κόκοτα να ανοιγοκλείσει τα μάτια και εκείνος ανταπεξήλθε