Βαρβάρα Λάρμου: «Δεν έχω καλή σχέση με την εκκλησία»

Στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» βρέθηκε η Βαρβάρα Λάρμου όπου και αποκάλυψε πως τα τελευταία χρόνια πηγαινοέρχεται για επαγγελματικούς λόγους σε Κύπρο - Ελλάδα - Αγγλία, ενώ μίλησε και για τα προσωπικά της. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

«Στην Αγγλία κάνω κάποια project. Έχω ασχοληθεί με κάποιες ταινίες μικρού μήκους και διαφημιστικά. Πλέον έχω ατζέντη. Θα πάω τουλάχιστον 5 φορές τον χρόνο στην Αγγλία» εξήγησε ενώ αποκάλυψε πως εκτός από την Αγγλία, μοιράζει για επαγγελματικούς λόγους τον χρόνο της και μεταξύ Κύπρο - Ελλάδας.  

«Η αλήθεια είναι ότι έχει πλεονεκτήματα, δεν βαριέσαι, αλλάζεις παραστάσεις, νιώθω μια εξέλιξη αλλά τώρα άρχισε να με κουράζει, θα ήθελα να αποκτήσω μια σταθερή βάση. Θα ήθελα να μείνω μόνιμα Ελλάδα γιατί είναι οικείο το περιβάλλον. Περιμένω την στιγμή που θα μπω στο αεροπλάνο θα μείνω μόνη μου, να σκεφτώ, να διαβάσω. Την αποζητώ την μοναξιά. Επειδή έχουμε βαρυφορτωμένο πρόγραμμα ο χρόνος με τον εαυτό μου δίνει την ισορροπία μου» σημείωσε. 

«Ο χώρος μας ελκύει ανθρώπους που έχουν πιο διογκωμένα εγώ, πιο τσιμπημένο ναρκισσισμό, ματαιοδοξία. Που αυτό πολλές φορές φέρνει μια αντιζηλία αλλά εγώ είμαι ένας άνθρωπος που είχε πολύ καλές συνεργασίες» εξομολογήθηκε όσον αφορά τις σχέσεις στον επαγγελματικό χώρο.   

«Με την εκκλησία δεν θα έλεγα ότι είναι καλή η σχέση μου. Οι θεσμοί της εκκλησίας δεν θεωρώ ότι έχουν κάνει καλό στην κοινωνία» είπε εξηγώντας τα όσα την κάνουν να διαφωνεί. 

«Είμαι καλά. Είμαι μόνη μου. Θέλω να παντρευτώ μου αρέσει ο θεσμός του γάμου για πολλούς λόγους. Είναι μια πολύ ωραία μέρα. Διασκεδάζω την αγάπη και την ένωση με αυτό τον άνθρωπο και οι όρκοι αγάπης είναι συγκινητικοί, με εκφράζουν. Είμαι και λίγο γελοία στους γάμος, συγκινούμε» εξομολογήθηκε για την προσωπική της ζωή ενώ για το αν έχει κτυπήσει το βιολογικό της ρολόι είπε: «Η αλήθεια είναι ότι άρχισα λίγο να σκέφτομαι την απόκτηση ενός παιδιού παρόλο που έχω πολλά πράγματα να το κάνω...» 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega