Καίτη Φίνου: «Έχασα δύο παιδιά, ένα του Στάθη Ψάλτη και ένα του Λευτέρη Πανταζή»

Στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Καίτη Φίνου. Η ηθοποιός συγκλόνισε όταν μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τον ξαφνικό χαμό της αδερφής της, τις εκτρώσεις που έκανε και την απόπειρα βιασμού που βίωσε. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Όπως η ίδια αποκάλυψε η λατρεμένη της αδερφή «έφυγε» από της ζωή από ιατρικό λάθος.

«Είναι τόσο σύντομο Ελεονώρα, που δεν μπορώ να πω ότι είμαστε καλά. Ακόμη δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Δεν έπαθε ανακοπή, ούτε είχε πρόβλημα με την καρδιά της. Πήγαμε στα εξωτερικά ιατρεία ενός δημόσιου νοσοκομείου. Γνωρίσαμε ότι υπήρχαν πολύ καλοί γιατροί αλλά δυστυχώς πέσαμε σε μια άσχετη γιατρό. Κι όταν λέω άσχετη εννοώ… όταν της εξήγησε για τον πόνο που είχε στο κεφάλι, της έγραψε να βγάλει μια ακτινογραφία. Ήταν ένα τεράστιο λάθος, που αν εκείνη την ημέρα, την έβαζαν για αξονική δεν ξέρουμε πως θα ήτα σήμερα η κατάσταση της. όταν φτάνει η ώρα και σου λένε φεύγει, λες «μα δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

«Με τον Στάθη πρώτα γίναμε ζευγάρι στη ζωή και μετά στο θέατρο. Όταν με φλέρταρε ήταν παντρεμένος και μου έλεγε ψέματα. Στα πέντε χρόνια που ήμασταν μαζί ήταν μόνιμα άπιστος. Μια φορά είχε βγει με μια χορεύτρια από το Δελφινάριο και τους είχα πιάσει να κάθονται και να φιλιούνται. Ο Στάθης ήξερε να τα κουκουλώνει όλα.

Κάθισα με τον Στάθη γιατί υπήρχαν άλλοι λόγοι. Θα είχαμε χωρίσει μετά τον πρώτο χρόνο, υπήρχαν σοβαροί λόγοι που δεν μπορώ να τους πω. Με τον Στάθη είχα μείνει έγκυος, αλλά ανέβηκα σε μια σκάλα και δυστυχώς έπεσα. Δεν είχαμε προλάβει να συζητήσουμε για το αν θέλουμε το παιδί. Ήταν μόλις την προηγούμενη μέρα που μάθαμε ότι είμαι έγκυος», είπε μεταξύ άλλων η Καίτη Φίνου.

Δείτε όλα όσα είπε η Καίτη Φίνου για τον Στάθη Ψάλτη…

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη που είχε όταν ήταν 16 χρονών και την έκτρωση που έκανε, καθώς ήταν ένας απαγορευμένος έρωτας. Επιπλέον, αναφέρθηκε στα δύο παιδιά που έχασε, ένα του Στάθη Ψάλτη και ένα του Λευτέρη Πανταζή.

«Όταν πρωτοέκανα έρωτα, ήμουν μικρή, έμεινα έγκυος. Δεν ξέραμε τότε την προφύλαξη και όλα αυτά. Έκανα κρυφά την έκτρωση, δεν το είχα πει ούτε στη μητέρα μου. Και πρέπει να ήταν αλμπάνης ο γιατρός γιατί είχα πολλές παρενέργειες μετά. Ήμουν σε ιδιωτικό, σε σπίτι… Ήμουν 16, 17 ετών. Τρόμαξα όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος. Ο σύντροφός μου τότε ήταν 10 χρόνια μεγαλύτερος. Ήταν απαγορευμένος έρωτας γιατί γνώριζαν οι δικοί μου την οικογένεια του και δεν ήθελαν με αυτή την οικογένεια να είμαι εγώ», είπε η Καίτη Φίνου.

«Ήμουν με τον Στάθη Ψάλτη και ανέβηκα πάνω σε μία σκάλα για να κατεβάσουμε κάτι αυτόγραφα από το πατάρι. Δυστυχώς έπεσα και με έτρεχαν στα νοσοκομεία. Η δεύτερη φορά ήταν με τον Λευτέρη Πανταζή. Ήμασταν δυόμισι χρόνια. Εκεί συνέβη από μόνο του. Έκανα πρόβες, ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη και…», εξομολογήθηκε η Καίτη Φίνου.

Eνώ ανάμεσα σε άλλα δεν δίστασε να αποκαλύψει πόσο άπιστος ήταν ο Στάθης Ψάλτης αλλά και πως το έμαθε. 

Η Καίτη Φίνου εξομολογήθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη και για την απόπειρα βιασμού που δέχθηκε σε ηλικία 15 ετών, κάτι που αργότερα την οδήγησε στο αλκοόλ.

«Δέχτηκα απόπειρα βιασμού σε νεαρή ηλικία, στα 15 μου. Ήταν ένα άτομο που του φιλικού περιβάλλοντος. Είναι μια πολύ άσχημη εμπειρία. Όλα αυτά που περνάς από την παιδική σου ηλικία είναι βιώματα, τα οποία αργότερα ξεσπάνε. Αρχίζεις και τα βγάζεις είτε στη σχέση σου… Όλα αυτά από την παιδική σου ηλικία και ο βιασμός ήταν και αυτό κάτι που με έκανε να φοβάμαι τους άντρες, να με κάνει να πίνω για να μπορώ να ξαπλώσω στο κρεβάτι με κάποιον.

Δεν μπορούσα χωρίς να έχω πιει ποτό, εκτός λίγων εξαιρέσεων. Μετά από κάποια στιγμή στη ζωή μου δεν μπορούσα. Έγινε καθημερινή συνήθεια το ποτό. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν αλκοολισμός γιατί δεν ξυπνούσα το πρωί για να πιω ένα ποτό. Στο θέατρο σαφώς δεν έπινα ποτέ μου, αλλά περίμενα με αγωνία να έρθει το βράδυ για να βγω έξω να πιω ένα ποτό για να σταματήσω να ψιλοτρέμω. Νομίζω ότι σταμάτησα το ποτό στο τσακ», είπε μεταξύ άλλων η Καίτη Φίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μήλιου, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»