Η Νικολέττα Ράλλη μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό της με τον Γιώργο Μαυρίδη!

Η Νικολέττα Ράλλη ταξίδεψε με τον Νίκο Κοκλώνη στην τροπική Κουάλα Λουμπούρ, την πρωτεύουσα της Μαλαισίας. Ανάμεσα σε άλλα ο Νίκος Κοκλώνης τη ρώτησε για το κομμάτι των σχέσεων, πως είναι η ίδια μέσα σε αυτές, τι θέλει από τον άλλον, αν συγχωρεί την απιστία.

Ο έρωτας της με τον Γιώργο Μαυρίδη είχε συζητηθεί πολύ μέσα στο καλοκαίρι, όμως όπως είναι γνωστό εδώ και λίγους μήνες οι δυο τους δεν είναι πια μαζί. Μάλιστα, η παρουσιάστρια φαίνεται να έχει βρει τον έρωτα ξανά στο πρόσωπο του επιχειρηματία Μιχάλη Ανδρούτσου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Πώς αντέδρασε όταν ο Νίκος Κοκλώνης τη ρώτησε για τον Γιώργο Μαυρίδη;

«Για να μην συνεχίσεις, με τον Γιώργο δεν είμαστε πια μαζί», ξεκαθάρισε η Νικολέττα Ράλλη και συνέχισε: «Επομένως, δεν υπάρχει λόγος να μου κάνεις καμία ερώτηση για αυτό, γιατί δεν είναι και σωστό. Έχει τελειώσει. Έχει τελειώσει πάρα πολύ όμορφα. Όλα καλά. Έχουμε μείνει δυο πολύ καλοί φίλοι. Αυτό. Δεν έχω να σου πω τίποτα άλλο». Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι κρατάνε επαφή, αλλά στο αν βλέπονται απάντησε: «Δεν έχω να σου πω τίποτα πραγματικά, γιατί μιλάς για δυο ανθρώπους που ο ένας δεν είναι παρών και μένουμε σε άλλες πόλεις. Δεν είναι ότι θα τον πετύχω πουθενά, ή θα του πω «α, κατεβαίνω, κατέβα κι εσύ».

«Στις σχέσεις μου είμαι κανονική. Περιμένω πράγματα από τον άλλον γιατί είμαι κι εγώ δοτική. Μου αρέσει να υπάρχει πολύ ρομαντισμός. Μου αρέσει να με θέλει ο άλλος, να τον θέλω», ανέφερε η Νικολέττα Ράλλη. «Το κέρατο καλύτερα να μην το μάθω. Αν το μάθω δεν θα το συγχωρούσα», δήλωσε η παρουσιάστρια και ο Νίκος Κοκλώνης ζήτησε να μάθει την αιτία του χωρισμού της με τον Γιώργο Μαυρίδη.

«Με τον Γιώργο ήταν κάτι όμορφο, κάτι πολύ ωραίο, το οποίο έκανε τον κύκλο του και καλό είναι μια σχέση η οποία παραμένει δυνατή, μια φιλία μπορεί να κρατήσει πολύ περισσότερα χρόνια από μια σχέση προσωπική. Άρα κρατάς το ωραίο κομμάτι που αυτό ήταν και το πιο δυνατό στοιχείο», αρκέστηκε να απαντήσει η Νικολέττα Ράλλη.

O παρουσιαστής του Celebrity Travel τη ρώτησε και για μια απίστευτη ιστορία που έχει μάθει σχετικά με το φλερτ της με γνωστό τραγουδιστή.

«Μιας και μιλάμε για τα ερωτικά σου, θα σου πω κάτι που έμαθα και μου έκανε φοβερή εντύπωση, δεν το πίστευα. Δεν ξέρω αν ξέρει ο κόσμος. Κάποια στιγμή είχες μια σχέση με τον Χολίδη. Εκείνος τελικά είχε συνεχίσει το φλερτ με μια άλλη παρουσιάστρια που τώρα είναι παντρεμένη, μην πούμε για ποια. Και τον παίρνεις τηλέφωνο και του λες: «Έλα Χρήστο, θέλω να σου κάνω μια συνέντευξη για την εκπομπή μου. Λέει εκείνος: «Είσαι σίγουρη;», γιατί φοβήθηκε, μετά το χωρισμό, το είχες μάθει εσύ. «Ναι, θα έρθω να σε πάρω με το αμάξι». Συναντιέστε, τον πας με το αυτοκίνητο κάπου σε ένα βουνό και τον αφήνεις έτσι χωρίς σχεδόν ρούχα και κατέβαινε περπατώντας ο άνθρωπος. Είναι αλήθεια;», ρώτησε ο Νίκος Κολώνης και η Νικολέττα Ράλλη δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που άκουγε:

«Είσαι καλά τώρα; Μου κάνεις πλάκα! Παιδιά κάνει πλάκα! Δεν είχα σχέση με τον Χολίδη. Υπήρξε ένα φλερτ με τον Χρήστο και δεν το ξέρει κανένας, δεν μαθεύτηκε ποτέ. Με τον Χρήστο είχαμε γνωριστεί όταν εγώ δούλευα στο MAD. Του είχα πάρει συνέντευξη. Υπήρξε ένα φλερτ, αλλά μόνο αυτό, τίποτα παραπάνω, γιατί ο Χρήστος είναι ένα παιδί, ο οποίος έχει πάρα πολύ γέλιο. Σε κερδίζει ότι πονάς από το γέλιο. Δεν προέκυψε κάτι, δεν εξελίχθηκε κάτι. Καμία σχέση δηλαδή. Θα σου πω όλη την ιστορία που ειλικρινά τρομάζω που την ξέρεις. Κάποια στιγμή με τον Χρήστο χαθήκαμε και επειδή είχαμε αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση, αλλά καμία σχέση με ερωτικό κομμάτι για αυτό στο λέω – φλερτ υπήρχε, έτσι με πλησίασε, αλίμονο – όταν ξεκίνησα εγώ να κάνω την εκπομπή στο STAR, ήθελα ένα δυνατό όνομα για την πρεμιέρα μου, κατάλαβες; Τι γινόταν λοιπόν, επειδή είχαμε χαθεί μετά το MAD, έτυχε, του είχα πει γιατί το θεωρούσα σωστό να τον συναντήσω πρώτα, για να μην τον δω πρώτη φορά στη συνέντευξη και πήγαμε όντως μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Είχα καιρό να τον δω και δεν ήθελα να τον δω πρώτη φορά στο πλατό γιατί τον ήξερα. Για εμένα ήταν πολύ σημαντικό ότι ο Χρήστος θα ήταν ο πρώτος καλεσμένος σε μια δική μου προσπάθεια πρώτη φορά σε ζωντανή εκπομπή σε ένα μεγάλο κανάλι. Λίγο να τον ζεστάνεις τον άλλον, όχι κυριολεκτικά! Κι έτσι πήγαμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Δεν έχει συμβεί αυτό που λες.»

 

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο