Kate Vs. Meghan Ανταγωνίζονται η μία την άλλη;

Οι παρόμοιες εμφανίσεις τους! Ποια προτιμάτε;

Και ποιο κορίτσι δεν ζηλεύει τη Meghan Markle ή την Kate Middleton που κατάφεραν από δύο απλά κορίτσια (εντάξει, η μία ήταν ηθοποιός) να γίνουν νύφες της βασιλικής οικογένειας και μητέρες διαδόχων του βρετανικού θρόνου!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις δύο Δούκισσες

Kate Middleton - Δούκισσα του Cambridge

Το παραμύθι για την Kate πριν ακόμη γνωρίσει τον πρίγκιπα William, όταν οι γονείς της με μία εύστοχη επιχειρηματική κίνηση κατάφεραν να γίνουν εκατομμυριούχοι καταφέρνοντας να στείλουν την κόρη τους στο Marlborough College, πληρώνοντας μάλιστα 35.000 λίρες τον χρόνο! Όταν τελείωσε το γυμνάσιο επέλεξε να πάει στο St Andrews University της Σκωτίας, ένα από τα πιο φημισμένα και κολέγια της Μεγάλης Βρετανίας. Το ίδιο κολέγιο διάλεξε και ο πρίγκιπας William για τις σπουδές του.

Φθινόπωρο του 2001 οι δυο τους συναντιούνται για πρώτη φορά και χρειάστηκε να περάσουν δύο χρόνια για να παραδεχτούν τη σχέση τους. Μία κοινή τους φωτογραφία στις χιονισμένες Άλπεις το 2004 ανάγκασε τον William να παραδεχτεί τη σχέση του με την Kate. Λίγο αργότερα χωρίζουν και το καλοκαίρι του 2007 οι δυο τους παραθερίζουν μακριά από τα φλας των φωτογράφων σε ένα ιδιωτικό νησί στη μέση του ινδικού ωκεανού. Πλέον η Kate ήταν η επίσημη αγαπημένη που πρίγκιπας και οι εμφανίσεις της στο πλευρό του William ή και χωρίς αυτόν σε μία σειρά από εκδηλώσεις της βασιλικής οικογένειας δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης.

Η είδηση του αρραβώνα τους και του επικείμενου γάμου τους ήρθε στις 29 Απριλίου του 2011 και κάπως έτσι η Kate έγινε η νέα πριγκίπισσα και σε μερικά χρόνια θα γίνει η νέα βασίλισσα της Βρετανίας.

Η Kate είναι όμορφη, καλοντυμένη, έξυπνη, ιδιαίτερα προσεκτική στις κινήσεις της και καταδικασμένη να τραβά πάνω της τα φλας των φωτογράφων κάτι που θυμίζει σε πολλούς την αδικοχαμένη Diana. Αυτό βέβαια μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκε η άλλη γυναίκα που θα έμπαινε στη ζωή του πρίγκιπα Harry και της βασιλικής οικογένειας.

Meghan Markle - Δούκισσα του Sussex

Η Meghan Markle γεννήθηκε στο Λος Άντζελες και μεγάλωσε στην περιοχή του Hollywood. Η μητέρα της είναι Αφροαμερικανίδα και έτσι η ανατροφή της έχει και από τις δύο κουλτούρες. Aποφοίτησε το 2003 από το κολέγιο, όπου σπούδασε διεθνείς σχέσεις και θέατρο και έγινε γνωστή από τον ρόλο της Rachel Zane στη σειρά Suits, η οποία έκανε πρεμιέρα το 2011.

Με τον Harry γνωρίστηκε μέσω της Violet von Westenholz, διευθύντριας δημοσίων σχέσεων του Ralph Lauren. Η Violet ήταν παιδική φίλη του Harry και γνωστή της Meghan Markle. Κάπως έτσι κανονίστηκε το ραντεβού στα τυφλά το 2016 και οι δυο τους ένιωσαν στιγμιαία έλξη. Μετά από δυο ραντεβού, ο Harry έπεισε τη Meghan να τον συνοδεύσει σε ένα ταξίδι του στη Botswana, όπου έκαναν κάμπινγκ κάτω από τα αστέρια, όπως δήλωσε ο ίδιος. Σύμφωνα με τον Πρίγκιπα, αυτός ήταν ο καλύτερος τρόπος για να γνωριστούν καλύτερα.

Τον Οκτώβριο του 2016 γίνεται γνωστό το ρομάντζο τους, τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς το παλάτι επιβεβαίωσε επίσημα τη σχέση τους και στις 27 Νοεμβρίου του 2017 ανακοινώθηκε και επίσημα ο αρραβώνας τους. Ο γάμος τους έγινε στις 19/3/2018.

Η Meghan είναι όμορφη, καλοντυμένη και έξυπνη, χαρακτηριστικά όμοια με εκείνα της Kate Middleton, ωστόσο δεν είναι ιδιαίτερα προσεκτική στις κινήσεις της καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχει παραβεί κάποιους κανόνες του πρωτοκόλλου.

Ανταγωνίζονται η μία την άλλη;

Αν και κάποιοι πιστεύουν ότι η μία ανταγωνίζεται την άλλη κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει. Κάθε άλλο! Σύμφωνα με πηγές η Meghan Markle είναι κοντά με την Kate Middleton όχι μόνο για συμβουλές αλλά και για καθοδήγηση.

Αυτός είναι ίσως και ο λόγος που οι δύο νεαρές Δούκισσες έχουν κάνει παρόμοιες εμφανίσεις όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί παρόμοιες εμφανίσεις τους και πείτε μας ποια προτιμάτε;

Την Kate ή την Meghan;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»