H Βίκυ Κάβουρα επιτέθηκε σε δημοσιογράφο στα καμαρίνια… η δημόσια αποκάλυψη στην τηλεόραση!

Αιφνιδίασε τους πάντες στο Happy Day με την αποκάλυψη: "Έγινε πολύ επιθετική και μου είπε να πάω να μάθω γραμματική".

Βίκυ Κάβουρα και Σάββας Γκέντσογλου, ένα σίριαλ που βρίσκεται μόνο στην αρχή και κλέβει το ενδιαφέρον με… εκρηκτικά επεισόδια. Τώρα, πώς σε όλο αυτό μπλέχτηκε και η Μαρία Αντωνά, η οποία δέχτηκε «επίθεση» από την ηθοποιό, είναι απορίας άξιον…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Στις νέες δηλώσεις της, η Βίκυ Κάβουρα είπε ενοχλημένη από όσα λέγονται για τη σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου: «Αυτό που έγινε δεν ήταν ευγενικό, ήταν λίγο ανήθικο. Εμείς συστηνόμαστε στον κόσμο κι εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει πολύ η άποψη της κυρίας Μαρίας που μένει στον Βόλο. Αισθάνθηκα ότι με παρουσιάζουν ως ένα πρόσωπο που δεν είμαι και θίχτηκα».

Η Βίκυ είπε: «Αυτό που με έχει κουράσει είναι ότι φαίνεται ότι είμαι μία γυναίκα που περνάει πάρα πολύ ωραία και έχει μία έντονη ερωτική ζωή… γυρνάω σπίτι μόνη μου. Αυτό είναι το στενάχωρο! Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε…»!

Και τόνισε: «Επίσης με ενοχλεί πολύ ότι αφορά την ηθική και όταν μπλέκονται πράγματα με αναλήθειες και επιμένουν κιόλας που αφορούν σε οικογένειες και παιδιά αυτά δεν τα μπορώ. Αυτά όμως πάμε να τα λύσουμε αλλιώς…».

 

Κι ενώ η Μαρία Αντωνά ήταν αυτή που είχε τονίσει πως η ηθοποιός δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο αλλά μπήκε στη ζωή του ποδοσφαιριστή μετά τον χωρισμό του από την Αγγελική Ηλιάδη, δέχτηκε τα πυρά της Βίκυς Κάβουρα όταν συναντήθηκαν στα καμαρίνια. «Είχαμε διευκρινίσει ότι δεν είναι το τρίτο πρόσωπο και πάλι ενοχλήθηκε και από αυτό. Πριν από λίγες μέρες που τη συνάντησα σε ένα καμαρίνι ήταν πάρα πολύ ενοχλημένη μαζί μου και μου το έδειξε με πολύ άσχημο τρόπο, παρ’ όλο που εγώ εδώ ανέφερα το ρεπορτάζ και τόνισα ότι δεν ήταν το τρίτο πρόσωπο. Αν τελικά την ενοχλεί που την έχουν συσχετίσει με τον Γκέντσογλου, είναι κάτι που θα πρέπει να κοιτάξει η ίδια. Έγινε πολύ επιθετική και μου είπε να πάω να μάθω γραμματική. Εντάξει, εγώ θα μάθω γραμματική αλλά και αυτή ας κοιτάξει λίγο τα προσωπικά της να τα κρύβει λίγο καλύτερα. Εγώ ανέφερα το ρεπορτάζ και διευκρίνισα ότι δεν είναι το τρίτο πρόσωπο», αποκάλυψε η Μαρία Αντωνά αφήνοντας τους συνεργάτες της με το στόμα ανοιχτό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»