Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2019 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Αν ο Πάνος Μουζουράκης θέλει παιδί… να πάει να το κάνει»

  14/03/2019 13:44
«Αν ο Πάνος Μουζουράκης θέλει παιδί… να πάει να το κάνει»

«Αν ο Πάνος Μουζουράκης θέλει παιδί… να πάει να το κάνει»

  14/03/2019 13:44

Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν η Μαρία Σολωμού. Η ηθοποιός πήγε στο Πρωινό ντυμένη casual και μόλις την είδε η παρουσιάστρια είπε πως είναι σα 18χρονη!

"Είναι ένας άνθρωπος που πλέον περνάει το 60% της ζωής του στο Λος Άντζελες. Πώς θα γίνει να έχεις ένα παιδί με έναν άνθρωπο που είναι σε άλλη ήπειρο; Του είχα εξηγήσει ότι..."

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Δεν πρόλαβε να κάτσει η Μαρία και η Φαίη είπε: «Είσαι κοριτσάκι! Έχεις βάλει στοίχημα με το χρόνο; Το σώμα σου, το πρόσωπό σου είσαι σαν 18 χρονών! Είσαι στην καλύτερή συ φάση»! Και συνέχισε λέγοντας: «Πόσο χρονών… αισθάνεσαι;». Η Μαρία γέλασε και της είπε όλο νόημα: «Αισθάνομαι 25 με 27! Έχω μείνει σε αυτή την ηλικία και δε θα πάω παραπάνω! Από 20 έως 27 δε θα πάω παραπάνω»! 

Δείτε την εμφάνιση της Μαρίας Σολωμού στο Πρωινό αλλά και όλα όσα είπε σχετικά με την ηλικία στο ακόλουθο βίντεο! 

«Δεν θα ήθελα να κάνω δεύτερο παιδί, είμαι πολύ καλυμμένη. Ποτέ δεν το σκέφτηκα, δεν μου έλειψε ποτέ κάτι», δήλωσε η Μαρία Σολωμού στο Πρωινό. Και τότε η Φαίη Σκορδά ρώτησε: «Ούτε στη σχέση που έχεις να πεις ότι με αυτόν τον άνθρωπο να έχουμε το παιδί μας»; «Ποτέ, ποτέ, ποτέ! Έχω τον Αλέξανδρο, μου φτάνει ο Αλέξανδρος. Δεν ξέρεις στη ζωή αυτή τι μπορεί να σου συμβεί, ζωή είναι… Αλλά έχοντας σώας τας φρένας μου, μιλώντας για τα τελευταία 13 χρόνια που έχω κάνει τον Αλέξανδρο, όχι», απάντησε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, ο διάλογος εξελίχθηκε ως εξής:

Φαίη: Εάν όμως ο άλλος κάποια στιγμή θελήσει;

Μαρία: Θα πάει να το κάνει αν θέλει.

Φαίη: Το έχετε συζητήσει;

Μαρία: Είχε προκύψει στο παρελθόν αρκετές φορές το ζήτημα, έχω εξηγηθεί πολύ καλά.

Φαίη: Δεν είναι λίγο απόλυτο;

Μαρία: Είναι.

Φαίη: Το δέχεται η άλλη πλευρά;

Μαρία: Ναι, το δέχτηκε. Δεν ξέρω, αν κάποια στιγμή νιώσει πραγματικά την ανάγκη, ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Είναι ένας άνθρωπος που πλέον περνάει το 60% της ζωής του στο Λος Άντζελες, οπότε και εκ των πραγμάτων -επειδή αυτό το κόνσεπτ υπήρχε στο μυαλό του τα τελευταία δύο χρόνια, του είχα εξηγήσει ότι μάλλον δεν είναι η ώρα αυτή τη στιγμή γιατί δεν θα μπορούσε να είναι εντάξει γι’ αυτό το παιδί. Πώς θα γίνει να έχεις ένα παιδί με έναν άνθρωπο που είναι σε άλλη ήπειρο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας