Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2019 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Όσα αποκάλυψε ο Φουστάνος για την σχέση με την συμπεθερά του & την φοροδιαφυγή!

  14/03/2019 11:33
Όσα αποκάλυψε ο Φουστάνος για την σχέση με την συμπεθερά του & την φοροδιαφυγή!

Όσα αποκάλυψε ο Φουστάνος για την σχέση με την συμπεθερά του & την φοροδιαφυγή!

  14/03/2019 11:33

Τι είπε ο Ανδρέας Φουστάνος στην Ελεονώρα Μελέτη;

Για όλα μίλησε λίγο «Μετά τα Μεσάνυχτα» της Τετάρτης ο γνωστός πλαστικός χειρουργός, αναφερόμενος τόσο στις πιπεράτες δηλώσεις πως διατηρούσε δεσμό με τη συμπεθέρα του αλλά και τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν για φοροδιαφυγή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Ο Ανδρέας Φουστάνος τοποθετήθηκε για την επίμαχη δήλωση που αφορούσε την προσωπική του ζωή, εξηγώντας πως το ειδύλλιο είχε εκδηλωθεί όταν εκείνος ήταν 20 ετών και αποτελούσε μια τυχαία συνάντηση την οποία ουδέποτε και απέκρυψε από την κόρη του Ιζαμπέλα.

Μάλιστα, σημείωσε πως όλες οι πρώην σύντροφοί του, ήταν πιο νέες από εκείνον, ενώ δεν δίστασε να πει στην παρουσιάστρια πως δεν κάνει επεμβάσεις στις συντρόφους του, καθώς, όταν επιλέγει μια γυναίκα, του αρέσει όπως είναι. 

«Καλύτερα να αλλάξω γυναίκα, άμα είναι να την αλλάξω», είπε χαριτολογώντας.  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:

Ο ίδιος μίλησε και για τις κατηγορίες που αντιμετώπισε για φοροδιαφυγή ύψους 2.500.000 ευρώ και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, εξηγώντας στην Ελεονώρα Μελέτη πως «ο έλεγχος που μού έγινε ήταν υπερβολικός. Γιατί όταν σου ζητάνε να αποδείξεις πράγματα πριν 15 χρόνια...» τονίζοντας πως γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο έγιναν και τα δικαστήρια προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα και να απαλλαχθεί εν τέλει από τις κατηγορίες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας