Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2019 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

H Angelina Jolie για πρώτη φορά αποκαλύπτει γιατί πραγματικά χώρισε με τον Brad Pitt

  14/03/2019 11:12
H Angelina Jolie για πρώτη φορά αποκαλύπτει γιατί πραγματικά χώρισε με τον Brad Pitt

H Angelina Jolie για πρώτη φορά αποκαλύπτει γιατί πραγματικά χώρισε με τον Brad Pitt

  14/03/2019 11:12

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα διαζύγια στο Hollywood και οι λόγοι που οδήγησαν στο τέλος του γάμου τους δεν είναι ακόμα σαφείς.

Η Angelina Jolie, μετά τις διαψεύσεις του πρώην της Brad Pitt ότι το αλκοόλ δεν έπαιξε ρόλο στο διαζύγιο, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Entertainment Today και σχεδόν δάκρυσε όταν μίλησε για την προσωπική της ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Όπως είπε «Μια σχέση δεν είναι ποτέ ασπρόμαυρη, καθώς υπάρχουν χιλιάδες αλλά πράγματα στα οποία εγώ κι ο Brad δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ, όμως οι διαφορές για την ανατροφή των παιδιών μας μάς οδήγησε σε οριστική ρήξη.

Ο εθισμός του με το αλκοόλ έγινε πρόβλημα με αποτέλεσμα να χάσει ευκαιρίες στο Hollywood.

Ακόμη, με ζήλευε που δεν του επέτρεπα να διαφημίσει την Keto Pure, καθώς ήθελα η εταιρεία να βρίσκεται κάτω από πλήρη γυναίκεια διαχείριση».

Η διάσημη ηθοποιός του Hollywood, Jolie δημιούργησε την εταιρεία Keta Puro με σκοπό να βοηθήσει τους ανθρώπους να χάσουν εύκολα κιλά με φυσικούς και υγιείς τρόπους. Όπως είπε στο ET «0νομάζεται Keto Pure, διοικείται και διαχειρίζεται αποκλειστικά από γυναίκες. Έχουμε συνεργαστεί με τους παγκόσμια πιο επιτυχημένους δερματολόγους και επιστήμονες για να βρούμε μια τέλεια διατροφή» και ήταν μια έμπνευση που είχε μετά από χρόνια προσπάθειας να είναι fit με τα standards του Hollywood αλλά και μετά από 20 χρόνια έρευνας για τους πιο φυσικούς τρόπους για αδυνάτισμα.

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας