Η ερωτική εξομολόγηση του Εφραίμ και το τραγούδι που αφιέρωσε στη Χριστιάνα!

Καλεσμένη στην εκπομπή “Παράδοση κατ’ Οίκον” βρέθηκε η Χριστιάνα Αριστοτέλους και η έκπληξη που της επιφύλασσε η Βασιλική Χατζηαδάμου και οι συνεργάτες της ήταν για την ίδια μεγάλη. 

Ανάμεσα σε άλλα προβλήθηκαν διάφορα στιγμιότυπα από την παιδική ηλικία της Χριστιάνας, τα οποία την συγκίνησαν και την έκαναν να δακρύσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Ενώ δεν έλειψε και η σύγκριση της παρουσιάστριας με την κόρη της Μελίνα, η οποία μοιάζει τρομερά στην μικρή Χριστιάνα σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν. 

Λίγο αργότερα έφτασε η ώρα για την μεγάλη έκπληξη που ήταν οι δηλώσεις του συζύγου της Γιώργου Εφραίμ για την Χριστιάνα. 

Φυσικά αυτό ξάφνιασε την παρουσιάστρια καθώς ο γνωστός ποδοσφαιριστής κρατά χαμηλούς τόνους όσον αφορά τα προσωπικά του και ποτέ δεν έδωσε συνεντεύξεις ή έκανε δηλώσεις για την σχέση τους. 

«Η Χριστιάνα είναι ο δικός μου υπέροχος άνθρωπος…Μπορώ να πώ πολλά πράγματα για την Χριστιάνα. Για το πόσο καλόψυχος άνθρωπος είναι, το πόσο ευαίσθητη είναι και ταυτόχρονα το πόσο δυναμική είναι. 

Θέλω να της πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για το πόσο εξαιρετική σύζυγος και μάνα είναι γιατί όπως ξέρετε η ζωή ενός αθλητής απαιτεί πολλές θυσίες και πραγματικά με το τόσο επιβαρυμένο πρόγραμμα που έχει και η ίδια καταφέρνει να είναι δίπλα μου και να με στηρίζει και να αφιερώνει και πολλές ώρες με την Μελίνα μας. Απλά θα ήθελα να της δώσω την αγάπη μου» είπε ενώ δεν δίστασε να κλείσει με ένα στείο.  

Η έκπληξη της Χριστιάνας ήταν εμφανής! «Μα ο Γιώργος εμίλησε για εμένα; Μα ο Γιώργος μου μίλησε στην κάμερα;» ξεφώνισε ενθουσιασμένη. 

Λίγο αργότερα ο Γιώργος Εφραίμ της αφιέρωσε ένα τραγούδι. 

«Nιώθω πολύ τυχερή που ο Γιώργος είναι ο άνθρωπος μου. Νιώθω τυχερή που οι δρόμοι μας συναντήθηκαν. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που μπορείς να πορευτείς μαζί του και να βλέπεις τον εαυτό σου να γερνά μαζί του. Μας βλέπω να γερνούμε μαζί και να μουρμουρούμε ο ένας στον άλλον, με τον ίδιο τρόπο που μουρμουρούμε σήμερα» είπε η Χριστιάνα. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μικρή
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν δημοσίευσαν νέα φωτογραφία της κόρης τους
Ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα-Αισιόδοξη σύζυγος του
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών-Νέο βίντεο
Η επιλογή της γραβάτας του Κάρολου στη νέα του εμφάνιση δεν ήταν τυχαία-Το κρυφό μήνυμα στα εγγόνια του
Στο νοσοκομείο η Μαρία Μπακοδήμου-Η ανάρτησή της
Κατερίνα Καινούργιου: Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω
Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν ξανά ο ένας τον άλλο unfollow-Η αινιγματική ανάρτηση του τραγουδιστή
Σοκάρει η Γιάννα Τερζή-«Στη Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση, ήμουν φοβισμένη»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»