Η αποκάλυψη του Γεωργούλη για την επικοινωνία του με τον Σεφερλή μετά την αντικατάσταση και τον χαμό στο θέατρο!

Ο Αλέξης Γεωργούλης θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» και μιλά για όλα.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Στο θέατρο Παλλάς πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου, με όλους τους συντελεστές του έργου, οι οποίοι ήταν χαρούμενοι για την πραγμάτωση της θεατρικής παράστασης, αφού είχε αναβληθεί, λόγω της ακύρωσης της συνεργασίας των Θεατρικών Σκηνών με τον Μάρκο Σεφερλή.

Τα πράγματα, όμως, ευοδώθηκαν, και θα ανέβει κανονικά στις 15 Μαρτίου, με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Γεωργούλη.

Η κάμερα του gossip-tv ήταν εκεί, και ο Αλέξης Γεωργούλης παραχώρησε μια ομολογουμένως ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Ο νέος «Ψευτοθόδωρος» ήταν απόλυτα ευδιάθετος και χαρούμενος, δεν σταμάτησε στιγμή να κάνει χιούμορ, ενώ μίλησε για τη σχέση του με τον Μάρκο Σεφερλή, τον ρόλο του ως κριτή στο show ANT1 «Your face sounds familiar», τη σχέση του με το ψέμα και την αλήθεια, αλλά και για το τι συμβαίνει στην προσωπική του ζωή.

Για τον ρόλο του «Ψευτοθόδωρου» είπε:

«Νιώθω υπέροχα, γιατί η αλήθεια κρύβεται μέσα στα μεγάλα ψέματα, γιατί η αλήθεια δεν έρχεται ποτέ αντικειμενικά».

Για τη σχέση του με την αλήθεια και το ψέμα και αν αντιλαμβάνεται πότε κάποιος του λέει ψέματα ο ηθοποιός δήλωσε:

«Είμαι fun και της αλήθειας και του ψέματος, γιατί υπάρχει και η καλή και η κακή αλήθεια, όπως υπάρχει καλό και κακό ψέμα, αλλά της σωστής χρήσης. Μερικές φορές αντιλαμβάνομαι πότε κάποιος μου λέει ψέματα και μερικές όχι».

Όσο για την τάση του να φιλοσοφεί αναφέρει ότι είναι κάτι, που του άρεσε ανέκαθεν να κάνει, από τη στιγμή που γεννήθηκε: «Κοίταξα και είπα τι ωραία που είναι η ζωή και σκέφτηκα το σπήλαιο του Πλάτωνα».

Για την συμμετοχή του στο «Your Face Sounds Familar» δήλωσε:

«Οι κριτικές που ασκούμε εκεί είναι αυτοκριτικές, γιατί ουσιαστικά εκφράζουμε αυτό που έχουμε μέσα μας και πώς βλέπουμε τα πράγματα…Οι φίλοι μου με έκαναν να πω το «Ναι», είπαμε δυο κουβέντες, ενθουσιάστηκαν και το ήθελαν πάρα πολύ. Εγώ δεν το ήξερα το show, ήμουν στο εξωτερικό και δεν έβλεπα τηλεόραση, το είδα και αποφάσισα να αναβάλλω κάποια πράγματα στην Αμερική και να έρθω να κάνω αυτήν τη διασκεδαστική δουλειά».

Όσον αφορά στον Μάρκο Σεφερλή και τη σχέση μεταξύ τους δηλώνει ότι είναι καλή, ενώ αποκαλύπτει ότι έχουν έρθει σε επικοινωνία:

«Τον εκτιμώ τον Μάρκο και εννοείται αν έχει χρόνο και διάθεση θα ήθελα να έρθει στην παράσταση. Έχουμε μιλήσει, καλά τα πάμε. Είναι φιλικός, είμαι κι εγώ φιλικός, οπότε βρήκαμε μια γεφύρωση κι ένα κοινό πεδίο να επικοινωνούμε».

Ακόμη σχολίασε τα δημοσιεύματα, που τον ήθελαν σε ξαφνική κόντρα με τον συμπρωταγωνιστή του Γιώργο Παρτσαλάκη, κάτι που όπως μας είπε δεν ισχύει, και εέφρασε την απορία του για το πώς μπορεί να «βγήκε» κάτι τέτοιο. Δεν δίστασε, βέβαια, να παραδεχτεί, ότι συμβαίνουν τέτοιου είδους περιστατικά σε συνεργασίες και αποκάλυψε ότι δε μιλιόταν με συμπρωταγωνίστριά του, όσο έπαιζαν μαζί σε παράσταση.

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, δήλωσε ότι «όλα πηγαίνουν μια χαρά» και ολοκλήρωσε με αινιγματικό ύφος την απάντησή του.

Δείτε τη συνέντευξη του ηθοποιού στο βίντεο που ακολουθεί.

 

Η Αποστολία Ζώη θα κάνει την πρώτη της θεατρική απόπειρα στην παράσταση «Ζητείται Ψεύτης».

Η τραγουδίστρια εξομολογείται τα συναισθήματά της για την πρώτη της απόπειρα στο θεατρικό σανίδι, λέγοντας:

«Μεγάλη χαρά, ανυπομονησία. Ευτυχώς δεν έχω άγχος, αλλά μπορεί να είναι από την άγνοια κινδύνου. Η πρόταση προέκυψε, όταν με πήραν τηλέφωνο από τις θεατρικές σκηνές και ένιωσα πολλή μεγάλη ασφάλεια. Πίστεψαν ότι μπορώ να το κάνω σωστά και αυτό επισφραγίστηκε όταν έκανα το ραντεβού με τον Πέτρο Ζούλια».

Ακόμη, αναφέρθηκε στη δυσκολία που αντιμετωπίζει στα νέα θεατρικά της καθήκοντα, ενώ αποκάλυψε ότι συνάδελφός της την αποκαλεί «φυτό» και μας λέει αν δίπλα στην ιδιότητα της τραγουδίστριας θα προσθέσει πια και αυτή της ηθοποιού.

«Με τα λόγια δεν έχω πρόβλημα, αλλά με ένα τραγούδι που δεν μπορώ να μάθω με τίποτα…Πιστεύω ότι και τα δύο είναι αλληλένδετα, έχω κάνει μαθήματα υποκριτικής στο παρελθόν…Δεν ξέρω αν θα είμαι τραγουδίστρια-ηθοποιός, αλλά αισθάνομαι σφουγγάρι και μαζεύω γνώση. Είμαι φυτό και κρατάω σημειώσεις στο τετραδιάκι μου, με τον Αργύρη Αγγέλου να με κοροϊδεύει».

Τέλος, μιλά για την απρόσμενη εξέλιξη με το πρώτο cast της εν λόγω παράστασης, τη διακοπή της συνεργασίας του Μάρκου Σεφερλή, αλλά και πώς το βίωσε η ίδια:

«Ήταν άσχημο για εμένα, όταν αποφασίστηκε ότι δεν θα γίνει η παράσταση. Το τι διάσταση πήρε είναι θέμα των media. Η πραγματικότητα η δική μας ήταν ότι ήταν να γίνει μια παράσταση, που τελικά ακυρώθηκε, αλλά η μεγαλύτερη χαρά ήταν όταν μας πήραν και μας είπαν ότι θα γίνει…Υπάρχει η θέληση από εκεί πάνω να γίνει η παράσταση! Θα μπορούσαν οι παραγωγοί μας να καταθέσουν τα όπλα».

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή της.

 

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Έφυγε από τη ζωή o «Αστυνόμος Παντέλας», ο αγαπημένος ηθοποιός Σώτος Φιλιππίδης
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εύχεται τα «Xρόνια πολλά» με τον πιο ξεχωριστό τρόπο... τραγουδώντας!
Αιμιλία Υψηλάντη: «Πέρασα μία ασθένεια επώδυνη. Να ξέρετε πως όταν πεθαίνουμε τη μάνα μας καλούμε»
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Έπαιζα θέατρο στη μητέρα μου για 17-18 χρόνια που ήταν άρρωστη»
Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς γιορτάζουν 27 χρόνια γάμου – Η τρυφερή ανάρτηση της τραγουδίστριας
Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά;
James Καφετζής: «Είχε αγοράσει η μητέρα μου, στον πατέρα μου εξοπλισμό και της έστειλε μήνυμα SOS»
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
Ο καλλιτεχνικός κόσμος και όχι μόνο, αποχαιρετά την κορυφαία ηθοποιό, Άννα Παναγιωτοπούλου