Η Τραϊάνα αποκάλυψε γιατί δημοσιοποίησε το μήνυμα του Παπαδόπουλου και μίλησε για τον νέο της σύντροφο, πρωταθλητή του kick boxing!

«Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση στα 14! Δεν τον έβαλα φυλακή, δεν επέμεινα, δεν μίλησα… Η δική μου περίπτωση δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση» «Κάποιοι δεν ξέρουν τη συνέχεια των μηνυμάτων αυτών γιατί δεν την έβγαλα. Υπήρξε συνέχεια σε αυτό το πράγμα…»

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Τραϊάνα Ανανία βρέθηκε στο φως της δημοσιότητας, όχι για τον σέξι χορό της αυτή την φορά, αλλά για την αντίδρασή της, όταν ο ποδοσφαιριστής Κυριάκος Παπαδόπουλος θέλησε να της στείλει ένα μήνυμα στο Instagram για να της πει «καλήμερα, τι κάνεις;».

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια με ένα ποστ στα social media αντέδρασε έντονα. Κάποιοι βρήκαν υπερβολική την αντίδρασή της ενώ κάποιοι άλλοι όχι.

Η Τραϊάνα Ανανία βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2night show» και πριν συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πέρασε μια βόλτα από το καμαρίνι όπου την τρόλαραν για το περιστατικό αυτό.

Δείτε πως αντέδρασε στο video που ακολουθεί:

 

'Oπως ήταν φυσικό απάντησε και για το θέμα που δημιουργήθηκε πριν λίγο καιρό με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια τόνισε πως θίχτηκε επειδή ο ποδοσφαιριστής την μπλόκαρε στο Instagram, με τον Αρναούτογλου να μένει άναυδος με αυτό που άκουγε.

Η Τραϊάνα Ανανία εξήγησε πως δεν της αρέσει αυτού του είδους το φλερτ και προτιμά να της συμπεριφέρονται διαφορετικά και πως αν θέλει κάποιος να την γνωρίσει μπορεί να βρει άλλον τρόπο.

«Κάποιοι δεν ξέρουν τη συνέχεια των μηνυμάτων αυτών γιατί δεν την έβγαλα. Υπήρξε συνέχεια σε αυτό το πράγμα. Το να ξυπνάω εγώ στις 2 το μεσημέρι να βλέπω ένα μήνυμα σαν με ξέρει αυτός και σαν να περνούσαμε το βράδυ ώρα μαζί, δεν το δέχομαι. Με ακολούθησε αυτός στο Instagram και τον ακολούθησα κι εγώ, και μου έστειλε μήνυμα. Υπήρξε συνέχεια στα μηνύματα… Αυτός με μπλόκαρε όταν εγώ του είπα ότι δεν γνωριζόμαστε.

 

Μου έστειλε αυτό το ειρωνικό μήνυμα και με μπλόκαρε. Στον κόσμο του Instagram και στο πώς κάνουμε διάλογο στο Instagram, η ειρωνεία και το μπλοκ εμένα προσωπικά με θίγει. Δεν καταλαβαίνω γιατί ένας άνθρωπος, ο οποίος σε κάνει follow και του στέλνεις μετά εσύ μια απάντηση στην προσέγγισή του, να σε ειρωνευτεί και να σε μπλοκάρει», είπε μεταξύ άλλων η Τραϊάνα Ανανία.

 

Για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε όταν ήταν 14 ετών μίλησε η Τραϊάνα Ανανία στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night Show.

«Αντέδρασα πολύ λάθος εκείνο το διάστημα, οπότε η δική μου περίπτωση δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση. Δεν τον έβαλα φυλακή, δεν επέμεινα, δεν μίλησα, αυτό είναι το λάθος. Δεν ήταν συγγενικό μου πρόσωπο, ήταν από το μπαλέτο που πήγαινα, ένας άνθρωπος που δούλευε εκεί, υπάλληλος», είπε μεταξύ άλλων η Τραϊάνα Ανανία.

Δείτε όλα όσα είπε η Τραϊάνα Ανανία…

Η ηθοποιός αποκάλυψε στο The 2night show τα πάντα για τον σύντροφό της, τον 20χρονο πρωταθλητή του kick boxing, Γιώργο Γκροπάι, με τον οποίο έχουν εννέα χρόνια διαφορά ηλικίας.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε: «Έχω αγόρι. Είμαστε μαζί τρεις μήνες. Δεν είμαστε μαζί πολύ καιρό και στενοχωριέμαι που έγινε γνωστό τόσο γρήγορα. Μια σχέση είναι όπως το νεογέννητο μωρό. Όταν έχεις ένα μωρό δεν το βγάζεις από τριών μηνών να το φωτογραφίζουν οι γύρω. Ο σύντροφός μου είναι πρωταθλητής στο kick boxing. Ήταν λίγο γνωστός στα αθλητικά site. Με τον σύντροφό μου έχουμε εννέα χρόνια διαφορά ηλικίας. Αυτό το παιδί εμένα σχεδόν με έχει υιοθετήσει. Τα έχει καταφέρει πάρα πολύ καλά. Επειδή έχω πει και στο παρελθόν πως είμαι ερωτευμένη δεν είναι καθόλου ίδιο αυτό το συναίσθημα, αυτή τη φορά».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν