Η Σπυροπούλου απάντησε! Ποια η σχέση της με τον Acun; Είπε το «ναι» στο #SurvivorGR;

Στην εκπομπή «Για την παρέα» φιλοξενήθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η παρουσιάστρια, η οποία ολοκλήρωσε με επιτυχία την παρουσίαση του δεύτερου κύκλου του σόου μόδας «My Style Rocks», μίλησε για όλα στον Νίκο Μουτσινά.

Η ίδια έδωσε απαντήσεις! Ποια η σχέση της με τον Acun και πότε μπαίνει στο Survivor;

«Δεν ξέρω αν θα μπω. Πρέπει να ψηφίσει ο κόσμος αν θέλει να με δει. Αν με ρώταγες αν θα πήγαινε θα έλεγα όχι, άρα τι να απαντήσω στο αν θα ξαναπήγαινα; Μου άρεσε πάρα πολύ και δεν θέλω να λέω μεγάλα πράγματα «ναι ή όχι». Ήταν δωρεάν ψυχοθεραπεία, δωρεάν δίαιτα, μαύρισμα τροπικό…  Το επίπεδο το περσινό ήταν υψηλό μεν αλλά δεν ήταν άπιαστο. Το φετινό… θα γελάμε…», είπε.

Όταν ο Νίκος Μουτσινάς τη ρώτησε για το αν ανήκει ακόμη στο δυναμικό του ΣΚΑΙ, εκείνη απάντησε:

«Δεν είχα ποτέ συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ. Είχα με την Acun media και το πάμε με το project. Ήταν το Survivor, μετά το My Style Rocks 2, μετά δεν ξέρω…», είπε η ίδια με χαμόγελο.

«Στο My style rocks είχαμε μια πάρα πολύ ωραία συνεργασία, από τις ωραιότερες της ζωής μου, σε όλα τα επίπεδα και το αποτέλεσμα νομίζω το έδειξε. Ήταν εξαιρετική δουλειά, η παραγωγή μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Ήταν επαγγελματίες από την αρχή μέχρι το τέλος. Έχω πολύ καλή σχέση μαζί τους. Θα ήθελα να το ξανακάνω αν με ρωτάς. Το δηλώνω γιατί έχω δει υποψηφιότητες πολλές. Νομίζω ότι μου βγήκε ωραίο το project αυτό γιατί έχω πλάκα και δεν νομίζω να το είχα δείξει» κατέληξε. 

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στο σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: 

Με αφορμή την παρουσία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και το γεγονός ότι δεν ξεκαθάρισε αν θα την δούμε στο Survivor ή όχι, η κουβέντα στο Πρωινό άναψε για τα καλά. Η Αφροδίτη Γραμμέλη δεν δίστασε να πετάξει ευθέως το καρφί της, λέγοντας: «Πάντως, είναι πανέξυπνη γιατί προκαλεί φήμες με πολύ ωραίο τρόπο, με μοναδική μαεστρία. Πρόταση για το Survivor η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχει δεχτεί».

Σε αμηχανία η Φαίη Σκορδά είπε στη συνεργάτιδά της: «Δεν είναι ωραίο αυτό που λες». Η Αφροδίτη Γραμμέλη, όμως, εξήγησε ακριβώς τι εννοούσε:

«Γιατί, είναι η αλήθεια. Μα δεν είναι ότι δεν την θέλουν ή δεν την αγαπάνε. Είναι ότι επειδή είναι αθλητικό μπαίνουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν τις δυνάμεις να αντιμετωπίσουν τους αντίστοιχους πρωταθλητές στην Τουρκία. Το Survivor φέτος δεν είναι αυτό το στυλ, να μπορεί να μπει η Κωνσταντίνα ή μια κοπέλα παρουσιάστρια ή τραγουδίστρια, γιατί δεν έχει τις δυνάμεις να αντιμετωπίσει πρωταθλητές. Γι’ αυτό μπαίνει η Κατερίνα Δαλάκα και θα μπει και ένας ποδοσφαιριστής».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά την εμφάνισή της στην επιτυχημένη εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Για την παρέα» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και αναφέρθηκε στο τσαλάκωμα της εικόνας της αλλά και τις προτάσεις που έχει δεχθεί!

Αρχικά για το «τσαλάκωμά» της στην εκπομπή του Μουτσινά είπε: «Έτσι ήμουν απλά δεν το έδειχνα, τώρα απλά κάνω αυτό που κάνω και στο σπίτι μου! Τώρα δεν βλέπω κάτι διαφορετικό από το γυαλί και από το σπίτι.»!

Και για τις προτάσεις που έχει δεχθεί, είπε: «Ήταν ένα project που απόλαυσα πάρα πολύ το My Style Rocks και φάνηκε… τώρα διάφορα συζητάω…».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της Καινούργιου!

Διαβάστε επίσης:

 

Δειτε Επισης

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»