Τον μισθό της από την ΑΗΚ παραχωρεί η Έμιλυ Γιολίτη στο «Hope For Children»!

Σε παραχώρηση των μηνιαίων απολαβών που λαμβάνει, ως Πρόεδρος της ΑΗΚ στο Hope For Children, προχώρησε η Έμιλυ Γιολίτη στηρίζοντας εμπράκτως το όραμά του. 
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Η γνωστή δικηγόρος και σύντροφος του Χρύσανθου Τσουρούλλη αποφάσισε όπως στηρίξει με αυτό το τρόπο τις δράσεις του οργανισμού. 
 
Την ανακοίνωση έκανε με δελτίο τυπου ο Οργανισμός «Hope For Children» αναφέροντας τα εξής: 
 
«Η κα. Έμιλυ Γιολίτη, μέλος του Ανώτατου Συμβουλευτικού Συμβουλίου του «Hope For Children» CRC Policy Center,  στηρίζει τον Οργανισμό παραχωρώντας σε αυτόν τις μηνιαίες απολαβές της ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου.
 
Το «Hope For Children» CRC Policy Center, επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά την κα. Γιολίτη για την ευγενική και αμέριστη πρωτοβουλία. Πρωτοβουλίες και δράσεις ανιδιοτέλειας όπως αυτή, αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα της οικονομικής στήριξης, της ευαισθητοποίησης και της ενημέρωσης του κοινωνικού συνόλου για την προστασία των παιδιών.
 
 
Ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού κος. Joseph Varughese, ευχαρίστησε την κα. Γιολίτη για την απόφαση αυτή. Τόνισε επίσης ότι τέτοια κίνηση αποτελεί παράδειγμα έμπρακτης ανταπόκρισης των πολιτών προς τις ανάγκες των συνανθρώπων τους, και ιδιαίτερα των παιδιών.
 
 
Παράλληλα εξέφρασε την εκτίμηση του στο πρόσωπο της κας. Γιολίτη για την υποστήριξη τόσο σαν μέλος του Ανώτατου Συμβουλευτικού Συμβουλίου, όσο και σαν μέλος του κοινωνικού συνόλου που επικροτεί και ενισχύει τις προσπάθειες που καταβάλλονται και το έργο που επιτελείται από το «Hope For Children» CRC Policy Center.
 
Το όραμα του "Hope For Children" CRC Policy Center είναι να συνδράμει στην προστασία και προώθηση των δικαιωμάτων του παιδιού και να υποστηρίξει την ενεργό συμμετοχή των νέων στην κοινωνία. Για το σκοπό αυτό, υλοποιεί πολυεπίπεδα ανθρωπιστικά προγράμματα που αφορούν στην προώθηση των δικαιωμάτων όλων των παιδιών με προτεραιότητα την ευημερία τους, την εκπαίδευση και την πρόληψη κάθε είδους βίας ενάντια στα παιδιά καθώς και στην ψυχοκοινωνική και νομική τους στήριξη. Η υποστήριξη και η αναγνώριση των προγραμμάτων του, μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην προστασία και προώθηση των δικαιωμάτων όλων των παιδιών». 
 
 
Διαβάστε επίσης:

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»