Ο Λώρης Λοιζίδης αποκαλύπτει: «Μπορεί να παντρευτούμε και αύριο!»

O αγαπημένος ηθοποιός έκανε αποκαλύψεις για τον γάμο του αλλά και τις στιγμές αγωνίας που έζησαν στην εγκυμοσύνη όταν έμαθαν ότι η Στυλιάνα ήταν έγκυος σε τρίδυμα και η κατάσταση ήταν επικίνδυνη. «Σώθηκαν τα δυο παιδιά, τα οποία σήμερα είναι υγιέστατα»

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μια συνέντευξη εφόλης της ύλης έδωσε ο Λώρης Λοιζίδης και ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε τις στιγμές αγωνίας που βιώσε με την σύντροφο του στην δεύτερη εγκυμοσύνη της, αλλά και για το πότε θα τον δούμε να ντύνεται γαμπρός στο περιοδικό "ΟΚ!".

Πόσο άλλαξε η ζωή σου με τον ερχομό των δίδυμων κόρων σου;

Από το ένα παιδί να πηγαίνεις ξαφνικά στα τρία αλλάζει πολύ η ζωή σου. Αφιερώνεις περισσότερο χρόνο για τα παιδιά σου, περιορίζεσαι περισσότερο, λιγοστεύεις όσο γίνεται τις ώρες της δουλειάς σου, αλλά έχεις μια τεράστια χαρά και αγάπη.

Τα παιδιά με τη Στυλιάνα ήταν κάτι που ήθελες εκείνο το διάστημα ή ήρθαν ξαφνικά;

Ήταν αυθόρμητο όλο αυτό. Δεν με χάλασε, ούτε είπαμε δεν θέλουμε. 

Πώς σου ανακοίνωσε πως είναι έγκυος;

Ήμασταν διακοπές στην Πάρο και καταλάβαμε πως είχε καθυστέρηση. Πάνω στην πλάκα -επειδή ήταν πολύ λίγες μέρες η καθυστέρηση και δεν θεωρούσαμε πως συμβαίνει κάτι- καθώς πηγαίναμε με τη μοτοσικλέτα μας και τα μαγιό μας στη θάλασσα σταμάτησα σε ένα φαρμακείο για να πάρει ένα τεστ. Το κάναμε και ήταν θετικό.

Η αντίδρασή σου;

Το ξανακάναμε και πάλι ήταν θετικό. Πήραμε αμέσως τον γιατρό και κλείσαμε ραντεβού (γέλια). Βέβαια εμείς νομίζαμε πως είναι μόνο ένα. Ήταν αρχικά λίγο σοκ, αλλά μέρα με τη μέρα που το συνειδητοποιούσαμε ήταν κάτι πολύ ωραίο και ευχάριστο.

Εάν ήταν λίγο σοκ όταν συνειδητοποίησες πως θα γίνεις ξανά μπαμπάς, ποια ήταν η αντίδρασή σου όταν έμαθες πως ήταν δίδυμα;

(Γέλια) Ήρθαμε Κύπρο και πήγε στον γιατρό μόνη της η Στυλιάνα. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως είναι καλύτερα να μιλήσω με τον ίδιο. Εκείνος μου είπε δεν είναι ένα, είναι τρία! Του απάντησα πως με κοροϊδεύει και μου είπε πως είναι η αλήθεια. Ήξερα πως θα μπορούσε να ήταν δύο, επειδή υπήρχε ένα ιστορικό στην οικογένεια, αλλά τρία δεν θα μπορούσα να το φανταστώ ποτέ. Έπαθα μεγάλο σοκ. Σιγά - σιγά ανακαλύψαμε και το πρόβλημα των τριών παιδιών που ήταν στον ίδιο σάκο και στον ίδιο πλακούντα και τη μεγάλη επικινδυνότητα που υπήρχε. 

Και εκεί ξεκινά μια παράξενη εγκυμοσύνη…

Ξεκίνησαν τα άγχη και τα προβλήματα. Κάθε μέρα δεχόμασταν πληροφορίες που ήταν όλο και πιο επικίνδυνες. Ήταν μια εγκυμοσύνη στις 200.000 ανά τον κόσμο που θα μπορούσε να συμβεί αυτό. Ευτυχώς βρήκαμε στο δρόμο μας τον δόκτορα Κύπρο Νικολαΐδη που διαπρέπει στην Αγγλία, όπου κάναμε μια επέμβαση που πέτυχε και σώθηκαν τα δυο παιδιά, τα οποία σήμερα είναι υγιέστατα. 

Πώς ήταν η δική σου αντιμετώπιση και ψυχολογία σε όλη αυτή την κατάσταση; Πόσο εύκολο ήταν να το διαχειριστείς ακούγοντας τόσο άσχημες πληροφορίες και έχοντας υπόψιν πως πρέπει να στηρίξεις και τη Στυλιάνα;

Εγώ έδειχνα πως ήμουν ψύχραιμος, αλλά τα βράδια δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Έπρεπε όμως, κυρίως για τη Στυλιάνα, να φαινόμουν ψύχραιμος για να είναι και εκείνη καλά, αλλά φοβόμουν πάρα πολύ. Ο κος Νικολαΐδης ήταν απόλυτα ψύχραιμος και σίγουρος για όλο αυτό και μου έδωσε μεγάλη δύναμη. Μου είπε να μπω στο αεροπλάνο και να πάω αμέσως στην Αγγλία. 

Στο μαιευτήριο ήσουν μέσα στο χειρουργείο την ώρα της γέννας;

Ήταν, θυμάμαι, δυο πολύ μικροσκοπικά μωράκια, σαν γατάκια. Υπήρχαν δύο παιδίατροι για να τα παραλάβουν και έφυγαν αμέσως να πάνε στο Μακάρειο. Μας τα έδωσαν ελάχιστα δευτερόλεπτα. Ζούσα συνέχεια σε μια αγωνία. 

Οι δίδυμες κορούλες σας είναι σχεδόν δύο ετών. Τελικά θα τις δούμε στην εκκλησία πλάι στη μαμά και τον μπαμπά;

Εγώ θεωρώ πως είμαι ήδη γαμπρός. Ζούμε σαν παντρεμένοι, απλώς δεν κάναμε τα χαρτιά. Σίγουρα δεν θα κάνουμε πανηγύρια και κάτι μεγάλο και να καλέσουμε πολύ κόσμο. Δεν θα έχει προσκλητήρια και λουκούμια. Θα γίνει κάτι πολύ αυθόρμητο. Μπορεί καθώς περπατάμε στη θάλασσα να μπούμε στην εκκλησία και να παντρευτούμε. Μόλις καθαρίσει λίγο το μυαλό μας θα το κάνουμε.

Έχετε βάλει χρονοδιάγραμμα για το γάμο;

Μπορεί να παντρευτούμε και αύριο. Μπορεί και μετά από δυο χρόνια.

 

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν