Μαρινέλλα: «Είναι φρικτό το #SurvivorGR και ξεφτίλα το #PowerΟfLoveGR» Η αντίδραση της Βαλαβάνη!

Η διάσημη Ελληνίδα ερμηνεύτρια  ξέσπασε εναντίον των realities, που έχουν κατακλύσει τον τελευταίο καιρό την τηλεόραση και τα «έβαλε» με τους παίκτες αλλά και με τις οικογένειες τους που δεν κάνουν κάτι για να αποτρέψουν την συμμετοχή τους από αυτά.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

«Χείμαρρος» ήταν στην συνέντευξη που έδωσε στην «Real Life» η Μαρινέλλα.

Πως βλέπετε το «Survivor»;

Κατ΄αρχάς, δεν το βλέπω. Το είδα πεταχτά και το βρίσκω απαίσιο. φρικτό! Ξεφτιλίζονται οι περισσότεροι παίκτες για να γίνουν φίρμες και να περάσουν μετά στην υποκριτική ή στην παρουσίαση εκπομπών. Γυρνάνε με τα μπικίνι τους, τους κοιλιακούς του, μήπως και τους «τσιμπήσουν» και χωθούν κάπου. Ξεφτίλα δεν είναι αυτό;»

Το ριάλιτι αγάπης το έχετε δει;

Αν το άλλο είναι ξεφτίλα, αυτό είναι πρόστυχο! Δεν ντρέπονται ήθελα να ήξερα; Δεν έχουν γονείς να τα μαζέψουν αυτά τα παιδιά; Ντρέπεσαι και να το δεις αυτό».

Σε δύσκολη θέση ήρθε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον αέρα του Καλύτερα δε γίνεται, όταν στη συζήτηση έπεσε το όνομα: Κωνσταντίνος Βασάλος. Αφορμή ήταν οι σκληρές δηλώσεις της Μαρινέλλας για τους παίκτες των reality.

«Εγώ δεν θέλω να πάρω θέση σε όλο αυτό. Ο καθένας έχει την άποψή του, εγώ διαφωνώ», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. «Μετά το πρώτο Survivor, τους ανθρώπους αυτούς προσπάθησαν να τους εκμεταλλευτούν παίρνοντάς τους σε πάνελ εκπομπών κλπ., σε αυτό νομίζω ότι αναφέρεται η Μαρινέλλα. Άνθρωποι, οι οποίοι βγήκαν από ένα reality και ξαφνικά καλούνται να κάνουν τη δουλειά του δημοσιογράφου, κι εμένα μου φαίνεται περίεργο», σημείωσε ο Κώστας Τσουρός.

«Τους Μαχητές δεν ξέρω ποιος τους κυνήγησε για να βγουν στην τηλεόραση», αναρωτήθηκε η Ναταλία Γερμανού κι εκεί ακούστηκε η αμήχανη φωνή της Ευρυδίκης: «Εντάξει, ο Κωνσταντίνος είναι σε εκπομπή…».

Αμέσως οι συνεργάτες της προσπάθησαν να την βγάλουν από την άβολη θέση, με τη Ναταλία Γερμανού να λέει: «Την πρώτη φορά που βγήκε ο Βασάλος στην τηλεόραση και το λέω δημόσια -θα το έλεγα και μπροστά του γιατί τον συμπαθώ πάρα πολύ- ήταν… τίποτα. Με το ζόρι να βγάλει δυο κουβέντες. Τώρα έχει αλλάξει πάρα πολύ, έχει χιούμορ, έχει χαλαρώσει, εξελίσσονται οι άνθρωποι παιδιά».

Τα αιχμηρά σχόλια που έκανε η Μαρινέλλα για το Survivor και το Power of Love άναψαν τα αίματα στο Πρωινό, στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Οι συντελεστές της εκπομπής είχαν ο καθένας διαφορετική άποψη και κάποια από τις κουβέντες που ακούστηκαν ήταν ιδιαιτέρως σκληρές.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη ξέσπασε: «Επειδή τα ανεχτήκαμε όλα αυτά, φτάσαμε σε αυτό το σημείο: Να βλέπουμε γυμνές και γυμνούς το μεσημέρι να κάθονται και να γλείφονται σε ένα κόκκινο δωμάτιο! Φτάνει»!

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Άρης Καβατζίκης, είπε: «Πάνε στα reality και δεν ξέρουν τι θέλουν να κάνουν στη ζωή τους. Απλά διάσημοι θέλουν να γίνουν και να γυρνάνε στην Ελλάδα στα σουβλατζίδικα να πίνουν καφέδες και να παίρνουν πεντοχίλιαρα! Τι λέτε ρε παιδιά τώρα»;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη