Παραλήρημα! «Λυπάμαι… ΕΙΜΑΙ Η ΕΥΗ ΒΑΤΙΔΟΥ... Κατά τα άλλα έγινα σταρ επειδή παντρεύτηκα τον Κούγια…»

Τα απειλητικά stories στο instagram και η επική τηλεφωνική παρέμβαση στο Πρω1νό! Πρωτοφανές ξέσπασμα! «Πάγωσε» η Φαίη Σκορδά με τους χαρακτηρισμούς!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μετά το ξέσπασμα της εναντίον του Νίκου Μουτσινά, η Εύη Βατίδου με μια νέα της ανάρτηση δημιουργεί ερωτηματικά.

«Σχετικά με τα σχόλια σου στην εκπομπή σου και το μονταρισμένο βίντεο που κόβεις το λόγο μου για να δημιουργήσεις εντυπώσεις και την κακή απόδοση δημοσιογραφίας όπως αποκαλείσαι Δημοσιογράφος -παρουσιαστής – ηθοποιός σου απαντώ «Το λάθος είσαι ΕΣΥ» και «Το κραγιόν μου που σου αρέσει θα στο στείλω να το δοκιμάσεις! ΚΥΡΙΕ …», έγραψε η Εύη Βατίδου.

«Χα χαααα! Πάνω στις Πλάτες μας!! Κάνουν εκπομπές!!!! Πληρώνονται!!!!! Και Πάνω Από Ολααα το παίζουν και Έξυπνοι!!!!!….. για γέλια και για κλάματα….», έγραψε ο Βασιλείος Κωστέτσος στα σχόλια.

Το βίντεο με τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά…

Η ανάρτηση της Εύης Βατίδου…

Σήμερα λοιπόν με το συγκεκριμένο θέμα ασχολήθηκαν εκτενώς στο Πρω1νό. Όταν παρουσίασαν το θέμα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος διάβασε ένα προς ένα τα stories. Τότε ήρθε και η παρέμβαση από την Εύη Βατίδου!

Εμφανώς εκνευρισμένη, το πρώτο πράγμα που είπε αφού καλημέρισε τους πάντες ήταν: «Παιδιά μη λέτε βλακείες, μη λέτε χαζομάρες!». Εμφανώς μουδιασμένοι στο πάνελ, την άκουσαν να… διαψεύδει πως τα stories αφορούν το Νίκο Μουτσινά.

«Τα μηνύματα δεν αναφέρονται στον κ. Μουτσινά. Το μόνο που αναφέρεται στο Μουτσινά είναι αυτό που έχω δημοσιεύσει όταν ξεκίνησε εκείνη η ιστορία. Μην το χοντρύνουμε επειδή μπήκαν πολλοί στο instagram και έλεγαν διάφορα στο inbox», είπε στη συνέχεια.

Ο Άρης Καβατζίκης τη ρώτησε ευθέως για το «λουμπάγκο», που έγραψε και όπως είναι γνωστό ταλαιπωρεί τελευταία το Νίκο Μουτσινά. «Όταν δεν αναφέρω το όνομα του συγκεκριμένου ανθρώπου και δεν το γράφω κάτω… Μην βγαίνετε να λέτε πράγματα που δεν ισχύουν», ισχυρίστηκε.

Το καλύτερο όμως το κρατούσε για το τέλος! Η ίδια εξέφρασε την ενόχλησή της με όσα είχαν ειπωθεί εις βάρος της από το Πρωινό, όταν απουσίαζε η Φαιή Σκορδά. «Προσπαθώ να σου εξηγήσω και δεν λες να καταλάβεις», είπε με επιθετικό ύφος στην παρουσιάστρια η Εύη Βατίδου. 

«Συγγνώμη ρε συ Φαίη, δεν βλέπεις το Instagram; Δεν έχεις instagram; Το παίζεις χαζούλα;».

Αυτό ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με την Φαίη να την ευχαριστεί και να κλείνει το τηλέφωνο!

Σήμερα και με μια φωτογραφία της με νυφικό από το 1996 που μπήκε στην αγγλική Vogue η Εύη Βατίδου θέλει να κλείσει τα στόματα γύρω από την καριέρα της και επιφυλάσσεται και για περισσότερα γύρω από την «μικρή της καριέρα», όπως αναφέρει η ίδια.

Κλείνοντας το κείμενο της, κλείνει μάλλον το μάτι και στο GNTM, για το οποίο είχε καταφερθεί στο παρελθόν,«υπογράφοντας» ως «First girl model in greece in @vogue».

«#1996 …Να λέμε αλήθειες .. Η πρώτη Ελληνίδα στην αγγλική #vogue ακολούθησαν 2 νομίζω σορρυ δεν ήσουν αυτή Και …Η Αλήθεια Είναι Έχω υπάρξει μοντέλο της #vogueuk
Ευχαριστώ ! Μετά πήρα το Στέμμα 1999 ήμουν η αδικημένη του #ant1
Δεν βλέπεις καριέρα όμως…κάτι μικρο μπορείς να καταλάβεις …ρωτήστε …είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ της μικρής μου καριέρας ως μοντέλο .
ΠΟΝΑΕΙ? Εσύ το 1996 τι έκανες ? Απλά είπαν ΟΧΙ σε σένα και στις άλλες απολογούμαι.. έμενα είπαν… Λυσσάξατε ….Εσείς της μόδας? ΤΟΛΜΑΤΕ? Καλά σορρυ είσαστε απλά Αλλού …να μην αναγνωρίζετε την μικρή καριέρα? Λυπάμαι… ΕΙΜΑΙ Η ΕΥΗ ΒΑΤΙΔΟΥ …τολμώ
Κατά τα άλλα έγινα σταρ επειδή παντρεύτηκα τον Κούγια…Τον παντρεύτηκα το 2001 …το 1996 ήμουν εξώφυλλο στη #vogueuk ευχαριστώ και ζητώ συγγνώμη που επέλεξαν ΕΜΕΝΑ .
Σιγά σιγά θα σας τα βγάλω…ΟΛΑ της μικρής μου καριέρας του ΤΟΤΕ …έχω και άλλα που απλά …δεν τα ξέρετε γιατί δεν ήθελα να τα πω #χαμηλωντονων.. ευχαριστώ ..
First girl model in greece in @vogue»
, αναφέρει στην ανάρτηση της η Εύη Βατίδου.

Ενώ στα stories της αναφέρει:

«Μιλάτε για μόδα, κάνετε μάθημα για τη μόδα που είναι Τέχνη και παράλληλα δεν αναγνωρίζετε τους ανθρώπους που έκαναν Καριέρα και είναι αυταπόδεικτη. Αυτό που θα σε πονέσει δεν είναι η vogue που δεν έχεις κάνει, θα σε πονέσει το αύριο… και το Στέμμα που δεν θα στο δώσει ΚΑΝΕΙΣ για να μάθεις να μην κάνεις bullying.»

Δείτε όσα είπε στο πρόσφατο παρελθόν για το GNTM

«Καταρχήν δεν μου αρέσει η εκπομπή αυτή, άλλο που την παρακολουθώ. Την παρακολουθώ συνέχεια και την παρακολουθώ λόγω της μικρής. Το έχουν λίγο παρατραβήξει εκεί πέρα. Δεν μου αρέσει να βλέπω αυτό το πράγμα και δεν θέλω να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις στον κόσμο που αφορούν τη μόδα και τα μοντέλα. Αυτά που βάζουν τα κορίτσια να κάνουν, αν το μοντέλο θέλει να το κάνει πληρώνεται. Δηλαδή αν εμένα πας και μου πάρεις τα ωραία μου μαλλάκια, που με πολύ κόπο έχουν φτάσει στη μέση και τα μακραίνω επί πόσα χρόνια και έρθει μια εταιρεία να μου πει θα σου το κόψουμε κοντό, εγώ πρέπει να πληρωθώ γιατί αυτή είναι η δουλειά μου.

Υπάρχουν κοπέλες μέσα στο show, οι οποίες είναι επαγγελματίες μοντέλα. Υπάρχουν κοπέλες που είναι ήδη βραβευμένες και κάνουν κάποιες δουλειές. Αισθάνομαι ότι υπάρχει ένας φασισμός. Ότι ή θα το κάνεις ή σε κόβω. Δεν πρέπει να δημιουργούμε εντυπώσεις στον κόσμο ότι τα μοντέλα είναι ανεγκέφαλα, ότι είμαστε ό,τι μας πουν, ότι αν δεν κάνουμε αυτό ή εκείνο δεν πρόκειται να προχωρήσουμε. Αυτό σαν θεωρία δεν μου αρέσει καθόλου. Μετά ο τρόπος… Δεν γίνονται αυτά.Τα ψυχολογικά της Μαίρης Δρακοπούλου θα βγάλουμε στην τηλεόραση; Ήταν και δική μου μάνατζερ. Μια χαρά ήταν, πολύ καλή μάνατζερ, πολύ αυστηρή μάνατζερ, αλλά πάντοτε υπάρχει ο άνθρωπος που μπορεί να πει «ώπα, εγώ μέχρι εκεί μπορώ να προχωρήσω». Παράδειγμα εγώ δεν έχω κάνει ποτέ γυμνή φωτογράφηση. Δεν το κατακρίνω, αλλά μην δημιουργούμε την αίσθηση ότι αν δεν κάνεις γυμνό… Έχει επιλογή το μοντέλο για το τι ακριβώς θέλει να κάνει. Άμα μου πουν στο ριάλιτι πρέπει να κάνεις αυτό, πρέπει να το κάνω; Φυσικά μπορείς και να αποχωρήσεις. Σου δημιουργεί την πίεση. Μπορούμε να το πάμε και πιο χαλαρά γιατί μέσα από την τηλεόραση διδάσκουμε και κάποιες συμπεριφορές. Είναι αυταρχικός ο τρόπος που μιλούν και πολύ προσβλητικός.

Αυτό που έχει η Καγιά είναι επίκτητο. Έχει δημιουργηθεί από τις εποχές της Μαίρης. Η Μαίρη Δρακοπούλου ήταν έτσι πολύ αυστηρή. Εξαίρετη και πολύ σκληρή», ανέφερε η Εύη Βατίδου.

Μετά τα όσα έγραψε στο Instagram αλλά και όσα δήλωσε στην κάμερα η Εύη Βατίδου σχετικά με τα παιδιά της και συγκεκριμένα την κόρη της  ότι δεν θα ήθελε να την κρίνει ως μοντέλο, η επιτροπή του GNTM, σήμερα ο γνωστός ποινικολόγος  και πρώην σύζυγός της Αλέξης Κούγιας ο οποίος έχει την γονική μέριμνα των δυο ανήλικων παιδιών τους παρεμβαίνει με μια επιστολή βόμβα!

Ανάμεσα σε άλλα διευκρινίζει πως : «Το μέλλον και των δύο παιδιών μας υπό φυσιολογικές συνθήκες είναι η συνέχιση και η καλύτερη εξέλιξη του δικηγορικού μου γραφείου και ήδη ο γιος μου Χρήστος έχει επιλέξει στο σχολείο του στη Β’ Λυκείου αυτήν την κατεύθυνση.Είμαι βέβαιος κι ελπίζω ότι το ίδιο θα επιλέξει και η κόρη μου»

Διάβασε ολόκληρη την επιστολή του Αλέξη Κούγια:

Όπως σας είναι γνωστό, στις 24/1/2001, σε ηλικία 50 ετών νυμφεύτηκα την Ευαγγελία Βατίδου.

Στις 9/3/2002 αποκτήσαμε τον γιο μας Χρήστο Κούγια και στις 20/1/2005 αποκτήσαμε την κόρη μας Μάϊρα Κούγια.
Το Σεπτέμβριο του 2007 για λόγους, οι οποίοι δεν είναι δημοσιεύσιμοι, και οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με θέματα ηθικής, αλλά άλλα που δεν είναι δημοσιοποιήσιμα και αφορούν εμέ και την πρώην σύζυγό μου λύθηκε ουσιαστικά ο γάμος μας.
Ακολούθησε μία ακραία και χωρίς τη δική μου αισθητική και συμμετοχή υπερπροβολή της μεταξύ μας αντιδικίας για ασυνήθιστο χρονικό διάστημα, την οποία χρησιμοποίησαν ανταγωνιστές μου και αντίδικοι των σημαντικών εντολέων μου (επιχειρηματιών, πολιτικών) για να πλήξουν την επαγγελματική μου εικόνα, γεγονός που ευτυχώς λόγω της βρεφικής τους ηλικίας δεν είχε κανένα αντίκτυπο στα δύο παιδιά μας.

Ταλαιπωρήθηκα δικαστικά για πολλά χρόνια για λόγους καθαρά οικονομικούς (διεκδίκηση τεραστίων ποσών διατροφών και τεραστίων ποσών για την περιουσία, την οποία είχα αποκτήσει προ του γάμου μου και μέρος της οποίας διεκδικούσε η πρώην σύζυγος μου) με τα γνωστά πρόσφατα νομικά αποτελέσματα εις βάρος της πρώην συζύγου μου.
Σημειωτέον, ότι προ αυτού του γάμου μου ουδέποτε είχα δώσει το παραμικρό δικαίωμα προβολής (είτε θετικής, είτε αρνητικής) της προσωπικής μου ζωής και οποιαδήποτε προβολή μου προήρχετο μόνο λόγω της προβολής των σημαντικών δικαστικών υποθέσεων, τις οποίες αναλάμβανα.

Σήμερα, παρατηρώ και πάλι, ανήμπορος να παρέμβω, μία καθημερινή, αδικαιολόγητη κατά την κρίση μου, προβολή διαφόρων (δεν θέλω να πάρω θέση να τις χαρακτηρίσω θετικά ή αρνητικά για ευνόητους λόγους) δημοσίων τοποθετήσεων της πρώην συζύγου μου Ευαγγελίας Βατίδου, που έχουν σχέση (αδιανόητο πως) με τη δήθεν μελλοντική ενασχόληση της ηλικίας 14 ετών κόρης μας Μάϊρας Κούγια με το επάγγελμα του μόντελινγκ.

Έχοντας κι εγώ τη γονική μέριμνα των δυο ανήλικων παιδιών μας θέλω για πρώτη και τελευταία φορά να τονίσω τα εξής:
Και τα δύο παιδιά μας είναι δυο πολύ σοβαρά – ταπεινά παιδιά με εξαιρετικές μαθητικές επιδόσεις στο δυσκολότερο σχολείο της ελληνικής επικράτειας.

Η κόρη μας Μάϊρα είναι και πρόεδρος της τάξεώς της.
Το μέλλον και των δύο παιδιών μας υπό φυσιολογικές συνθήκες είναι η συνέχιση και η καλύτερη εξέλιξη του δικηγορικού μου γραφείου και ήδη ο γιος μου Χρήστος έχει επιλέξει στο σχολείο του στη Β’ Λυκείου αυτήν την κατεύθυνση.Είμαι βέβαιος κι ελπίζω ότι το ίδιο θα επιλέξει και η κόρη μου.

Είμαι αγανακτισμένος με τη συμμετοχή και την υπερδημοσίευση φωτογραφιών της κόρης μου (έστω και με καλυμμένα τα μάτια) σε διάφορες εκδηλώσεις, στις οποίες επιλέγει να συμμετέχει η πρώην σύζυγός μου, οι οποίες δεν είναι συμβατές ούτε με την ηλικία της κόρης μου, ούτε με τα της δικής της επιλογής προσωπικά και μαθητικά ενδιαφέροντα, αλλά και με την αληθή της ταπεινή και ευαίσθητη προσωπικότητα.

Παρακαλώ με αυτήν τη σημερινή μου γραπτή τοποθέτηση να εξαφανιστεί από σήμερα πάσα αναφορά στις δήθεν μελλοντικές επαγγελματικές ενασχολήσεις της 14χρονης κόρης μου, αλλά και κάθε αναφορά σ’ αυτήν, διότι ούτε η ίδια το επιθυμεί ανεξαρτήτως του ότι δεν μπορεί προσωπικά να αντιδράσει λόγω της ηλικίας της και των ευαισθησιών της κι είμαι βέβαιος ότι αυτό θα το σεβαστείτε.

Παρακαλώ αυτή η τοποθέτησή μου να δημοσιοποιηθεί και να κλείσει αμέσως το θέμα εδώ.
Θέλω να σεβαστείτε ότι δεν επιθυμώ την οποιαδήποτε αντιδικία με την πρώην σύζυγό μου.
Αθήνα, 11/02/2019
Με εκτίμηση και σεβασμό
Αλέξης Κούγιας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»