Ο Brad Pitt πήγε στο πάρτι γενεθλίων της Jennifer Aniston! Δείτε το βίντεο!

Από τότε που χώρισε η Jennifer Aniston με τον Justin Theroux, όλοι περιμέναμε τη στιγμή που θα γινόταν η επανασύνδεσή της με τον Brad Pitt.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μπορεί τελικά οι δυο τους να μην κατέληξαν μαζί, όμως δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει πως αποτέλεσαν ένα από τα πιο ωραία –και αγαπημένα μας- ζευγάρια του Hollywood. Η επανασύνδεση δεν έγινε και παρά το γεγονός πως πέρασε ένας χρόνος από τον χωρισμό της ηθοποιού, έγινε η πολυπόθητη –έστω- συνάντηση.

Ο 55χρονος ηθοποιός πήγε στο πάρτι γενεθλίων της Jennifer Aniston, κι εμείς απλά «ουρλιάζουμε». Λες αυτή η συνάντηση να έχει κάποιο πιο βαθύ υπόβαθρο και να σημαίνει κάτι διαφορετικό από αυτό που φανταζόμαστε;

Η Jennifer Aniston έγινε 50 ετών και το γιόρτασε παρέα με αγαπημένους φίλους σε ένα πάρτι που έκανε στο Sunset Tower Hotel στο Los Angeles.

Ανάμεσα σε αυτούς βρέθηκε και ο Brad Pitt, ο οποίος εμφανίστηκε με ένα μαύρο SUV με φιμέ τζάμια, το οποίο τον άφησε ακριβώς μπροστά από την πόρτα του ξενοδοχείου. Ο φωτογραφικός φακός φυσικά τον απαθανάτισε και εμείς κάπως νιώθουμε που αυτοί οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν μετά από τόσο καιρό.

 

Δεν ξέρουμε αν υπάρχει κάποια περίπτωση επανασύνδεσης, η συνάντησή τους αυτή όμως είναι η πιο τέλεια είδηση που διαβάσαμε.

Το πρώην ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 1998, παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2000 και τον Ιανουάριο του 2005 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

Μερικοί από τους υπόλοιπους καλεσμένους που βρέθηκαν στο πάρτι ήταν οι Ellen DeGeneres, Katy Perry, Orlando Bloom, Sandra Bullock, Lisa Kudrow, Gwyneth Paltrow, Kate Hudson, John Mayer, Robert Downey Jr., Jason Bateman, Barbra Streisand, Diane Keaton, David Arquette, Tom Ford, Rande Gerber, Jennifer Meyer και άλλοι.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω.

Στο πάρτι που έκανε για να γιορτάσει τα γενέθλιά της - έγινε αισίως 50 ετών - οι φωτογράφοι είχαν άδεια να βρίσκονται μόνο απέξω και σε αρκετή απόσταση από την είσοδο.

Για φωτογραφίες μέσα από το πάρτι, ούτε λόγος! 

Κι όμως, η πολύ καλή της φίλη Κέιτ Χάντσον, «αψήφησε» τις επιθυμίες της Τζένιφερ και ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram όχι μία φωτογραφία, αλλά ένα «βιντεάκι» με διάφορα στιγμιότυπα.

Προς απογοήτευση όλων, δεν αποκαλύπτουν και πολλά από όσα έγιναν μέσα στο πάρτι, όπου παρών ήταν και ο πρώην σύζυγος της Τζένιφερ Ανιστον Μπραντ Πιτ, καθώς σε αυτές απεικονίζονται οι Κέιτ Χάντσον, Τζένιφερ Άνιστον και Γκουίνεθ Πάλτροου να ποζάρουν για σέλφις κάνοντας γκριμάτσες...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά