Τελικά πόσο χρονών είναι η Εύα Μπάση του #MyStyleRocksGR; Το μεγάλο ψέμα για την ηλικία της και η κ@λ@τούμπα!

Η Εύα Μπάση, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο My style rocks, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα»!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η ίδια μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τα καλλιστεία, για την οικογένειά της και για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στον κόσμο της μόδας!

«Ήταν πολύ σκληρό και αν είχα κόρη δεν θα την προέτρεπα να πάει, ήταν πολύ ανταγωνιστικό το κλίμα και έχει πολύ σκληρή δουλειά από πίσω. Εγώ στενοχωρήθηκα γιατί δεν βγήκα πρώτη, απογοητεύτηκα. Δεν είναι τόσο αθώα τα πράγματα», είπε μεταξύ άλλων, αναφερόμενη στη συμμετοχή της στα καλλιστεία. 

 

Τότε, είχε χρησιμοποιήσει το όνομα «Φράγκου» και όχι το «Μπάση» και εξήγησε τον λόγο που συνέβη αυτό, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έχει κάνει και ψυχοθεραπεία. 

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω... 

Η ίδια αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί, ενώ δεν δίστασε να αναφέρει πως εξαιτίας ενός έρωτα έφυγε από τον χώρο της τηλεόρασης. 

Μίλησε για τη συμμετοχή της στο My style rocks, για την πίεση που ένιωσε δύο βδομάδες πριν φύγει, ενώ αποκάλυψε πως υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ των κοριτσιών, αλλά ήταν σίγουρη πως θα φτάσει στον τελικό! 

Για τους κριτές δεν δίστασε να δηλώσει μεταξύ άλλων: 

«Πιστεύω ότι έκαναν τη δουλειά τους αλλά επηρεάστηκαν πάρα πολύ επειδή δήλωσα εξ΄αρχής ότι έχω έρθει για τη δημοσιότητα. Εγώ ήμουν ειλικρινής αλλά καμιά φορά η ειλικρίνεια πληρώνεται ακριβά. Δεχόμουν πολύ σκληρή κριτική».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω... 

H Ελεονώρα Μελέτη τη ρώτησε πόσο χρονών είναι και η Εύα, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τον δεύτερο κύκλο του My Style Rocks, προσπάθησε να αποφύγει να απαντήσει!

Πριν λίγες μέρες η σύντροφος του Θοδωρή Μισόκαλου, Φένια σε ένα instastory της αποκάλυψε πως η Εύα συμμετείχε στα Playmate 2003, και τότε λεγόταν Εύα Φράγκου και δεν είναι 26 χρονών αλλά 35!

Η Εύα Μπάση ρωτήθηκε για την ηλικία της και αποκάλυψε το ψέμα που είχε πει και έκανε την κ@λ@τούμπα. Συγκεκριμένα είπε στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα»: «Μιας και είπες ότι δεν είναι σωστό και ωραίο να ρωτάς μια γυναίκα την ηλικία της… Εκτός και αν η ίδια θέλει να τοποθετηθεί πάνω σε αυτό. Εγώ δεν έχω πει την ηλικία μου. Δεν ξέρω η συγκεκριμένη κοπέλα, τι όνειρό είδε και είπε πως έχω πει πως είμαι 26 ετών. Έλαβα μέρος στα Playmate το 2003, είχα δηλώσει ηλικία, αλλά όταν είμαστε μικρές θέλουμε να δείχνουμε πιο μεγάλες και το αντίθετο. Είχα πει λίγο παραπάνω για να λάβω μέρος. Δεν θέλω να πω περισσότερες λεπτομέρειες. Ήμουν πολύ μικρή».

Δείτε το βίντεο! 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς