Σκάνδαλο! Είναι αυτό το νόθο παιδί του Καρόλου και της Καμίλα που έδωσαν για υιοθεσία;

Χρόνια τώρα, υπάρχει η φήμη ότι ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα έχουν αποκτήσει ένα παιδί μαζί, πολύ πριν γεννήσουν τα δικά τους και συγκεκριμένα όταν ο Κάρολος ήταν 17 και η Καμίλα 18 ετών.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Υπάρχει ένας άνδρας όμως, ο οποίος υποστηρίζει πως είναι ο γιος τους!

Το όνομά του είναι Σάιμον Ντοράντε Ντέι και έχει γεννηθεί στο Γκόσπορτ, κοντά στο Πορτσμουθ, τον Απρίλιο του 1966 και 18 μήνες αργότερα υιοθετήθηκε από το ζευγάρι των Κάρεν και Ντέιβιντ Ντέι. 

Αξίζει να σημειωθεί πως, οι γονείς της Κάρεν Ντέι ανήκαν στο βασιλικό προσωπικό της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φιλίππου.

«Η γιαγιά μου δεν μου το είχε υπαινιχθεί, μου το είχε πει ξεκάθαρα», επιμένει ο Σάιμον, ο οποίος έχει σήμερα 9 παιδιά και ζει στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας!

Αυτή τη φορά, μάλιστα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα γνώριζε την ύπαρξή του και ήταν έτοιμη να δημοσιοποιήσει το όλο story.

«Την εποχή εκείνη υπήρχαν διάφορες φήμες γύρω από τη βασιλική οικογένεια και η ύπαρξή μου ήταν μια από αυτές. Νομίζω ότι η Νταΐανα, λίγο πριν φύγει από τη ζωή, είχε ψάξει και είχε λάβει απαντήσεις για πολλά πράγματα, ένιωθε αδικημένη και ήταν έτοιμη να τα δημοσιοποιήσει όλα», είπε χαρακτηριστικά. 

Μέρος των αποδείξεων που παρουσιάζει είναι μια σειρά φωτογραφιών δικές του, σε αντιπαράθεση με άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας, οι οποίες, κατά τον ίδιο, αποδεικνύουν την εντυπωσιακή τους ομοιότητα.

Μάλιστα αντιπαραβάλλει φωτό και των δικών του παιδιών με αυτές μελών της βασιλικής οικογένειας για να δείξει την απίστευτη ομοιότητά τους. 

Επιμένει, δε, για την ομοιότητά του με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, ενώ άλλοι, σχολιάζουν στο προφίλ του στο Facebook, γράφοντας πως η σωματοδομή του μοιάζει με εκείνη της βασίλισσας Ελισάβετ. 

Ο Ντοράντε Ντέι στο Facebook, παρουσιάζεται ως PrinceSimonCharles, δηλαδή, Πρίγκιπας Σάιμον Κάρολος.

Ισχυρίζεται δε, ότι θυμάται την Καμίλα να τον επισκέπτεται όταν ήταν παιδί.

Στη γιορτή της Μητέρας πόσταρε μια νεανική φωτό του πρίγκιπα Καρόλου με την Καμίλα γράφοντας χαρακτηριστικά: 

«Ευτυχισμένη γιορτή της Μητέρας. Πάντα νιώθω δύσκολα αυτή τη μέρα, είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνετε γιατί, αλλά μπορώ έστω και από απόσταση να καταλάβω τι είδους μητέρα είναι η Καμίλα, ο Τομ και η Λάουρα (σ.σ τα παιδιά της δούκισσας της Κορνουάλης) είναι η απόδειξη.

Είναι λυπηρό, αλλά το μοναδικό πράγμα που κληρονόμησα από την μητέρα μου, εκτός από τα μαλλιά μου, είναι η επιθετική αποφασιστικότητά μου να παλεύω μέχρι τέλους, πατά την ταπείνωση, τα ψέματα και την αδικία που με έχουν καταδικάσει να ζω. Ευτυχώς, αυτός ο δεσμός μεταξύ μητέρας και γιου είναι αρκετά ισχυρός ώστε να ξεπεράσει όλα αυτά.

Αυτή η εικόνα είναι η εικόνα μιας γυναίκας που θυμάμαι να έρχεται και να με επισκέπτεται, είναι μια εικόνα που δεν μπορώ να σβήσω από το μυαλό μου, είναι μια εικόνα που υπάρχει εδώ και πολλά πολλά χρόνια».

Ο ίδιος, δεν αρνείται να υποβληθεί σε τεστ DNA, ωστόσο είναι κάτι που φυσικά αρνείται η βρετανική βασιλική οικογένεια.

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»