Ο Σταρόβας απαντά για τον Ζησάκη! «Όταν υπάρχουν άλλοι ηθοποιοί που φυτοζωούν…»

«Ο Σπυρόπουλος του έδωσε πολλές ευκαιρίες».

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Για το θέμα που δημιουργήθηκε τον τελευταίο καιρό με τον Ευθύμη Ζησάκη μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας στο “The 2night Show” και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Η μόνη μου η διαφωνία ήταν ότι πήγε να βγει ότι τον “έριξε” ο Σπυρόπουλος, δηλαδή τον “πούλησε”, κάτι τέτοια δήλωσε. Δεν ήταν ακριβές αυτό. Δικαιολογώ κάποιον που έχει “δαίμονες”, ξέρεις ότι δεν είμαι κανένα καθίκι να πω με το παραμικρό “φεύγεις”. Και ο Κώστας το ίδιο… Πότε, όμως, τελειώνει αυτό με τους δαίμονες; Όταν κινδυνεύει μια δουλειά να τιναχτεί στον αέρα δέκα μέρες πριν την πρεμιέρα κι έχεις κάνει το ένα τρίτο της δουλειάς που θα έπρεπε, ενώ πρέπει να κάνουμε επαναλήψεις και γενικές.

Ο Σπυρόπουλος του έδωσε πολλές ευκαιρίες. Εγώ θα μπορούσα να γίνω θυσία για κάποιον που του έτυχε κάτι αναπάντεχο και βρέθηκε σε μια δύσκολη θέση από αδυναμία του και όχι από επιλογή του. Όταν όμως είναι από δική σου επιλογή, όταν υπάρχουν άλλοι ηθοποιοί που φυτοζωούν, που θα παρακαλούσαν να έχουν το ένα εκατοστό από αυτά που έχει δώσει ο θεός και η ζωή στον Ζησάκη, και αυτός τα ρίχνει έτσι για δικούς του λόγους», είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Για τη σχέση του με την Άννα Σταθάκη, τη σκέψη ενός τρίτου γάμου αλλά και για την κόρη του, μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Ο πρώην συνεργάτης του Γρηγόρη Αρναούτογλου ξαναβρέθηκε στο πλατό του The 2night show αυτή τη φορά ως καλεσμένος και μίλησε για όλα.

Ο ηθοποιός και κριτής του YFSF αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας αν θα ντυθεί γαμπρός για τρίτη φορά.

«Κλείνουμε 3 χρόνια με την Άννα. Είμαι τυχερός», είπε και συνέχισε: «Μακάρι η Άννα να είναι το φινάλε μου. Μετά από μια ηλικία γίνεσαι επιλεκτικός, η Άννα από τα 10 που θέλω έχει τα 8», είπε.

Όσο για το αν θα ντυθεί και πάλι γαμπρός;

Δείτε τι ζήτησε από τον Γρηγόρη

Ωστόσο, ο ίδιος και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατά την διάρκεια της συζήτησης αποκάλυψαν on air την πραγματική τους ηλικία.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι γεννημένος το 1973 άρα είναι 45 ετών και η ο Δημήτρης Σταρόβας είναι 10 χρόνια μεγαλύτερος καθώς γεννήθηκε το 1963 και είναι 55 ετών.

Για ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη πρόσφατα στο θέατρο που συμμετέχει μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας. Ο γνωστός μουσικός και τραγουδιστής αποκάλυψε τι ακριβώς έγινε με ένα παιδάκι στην έναρξη της παράστασης, που δεν άφησε ασυγκίνητο κανέναν.

«Εγώ κι εσύ Γρηγόρη, αλλά και πολλοί άλλοι ανήκουμε στην κατηγορία των ανθρώπων που ορίζουμε μόνοι μας τη ζωή μας κατά πολύ μεγάλο ποσοστό. Ότι στραβό μας τύχει θα έχουμε την ευθύνη εμείς. Καμιά φορά είμαστε αχάριστοι. Προχθές, στο Toc Toc, εγώ κάνω έναν τύπο που πάσχει από το σύνδρομο Τουρέτ, που κουνιέσαι απότομα, βρίζεις χωρίς να το θέλεις. Και στο πολύ προχωρημένο στάδιο χτυπάς και τον εαυτό σου. Και ξεκινάει η παράσταση και άκουγα κάτι φωνούλες και λέω “τι έγινε;”. Και ήταν ένα παιδάκι που είχε το σύνδρομο αυτό.

Και επειδή δημιουργήθηκε πρόβλημα, άλλοι παραπονιόντουσαν, άλλοι τους έλεγαν ρατσιστές που ήθελαν να βγάλουν το παιδί έξω, το φωνάξαμε με τη μητέρα του στο καμαρίνι… Και να βλέπεις ένα παιδάκι 13 χρονών, ένας κούκλος, και να μην ελέγχει το σώμα του… Τρελάθηκα, λέω πόσο γουρούνια είμαστε, αχάριστοι, αισθάνθηκα ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου. Το παιδάκι κάθισε μέχρι το τέλος, έβαλε το μπουφανάκι του για να μην ακούγεται και το ακούγαμε πνιγμένα. Κλαίγαμε μέχρι το πρωί», είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά