«Η μητέρα μου με παράτησε! Ο πατέρας μου ήταν βίαιος, με χτυπούσε…»

«Την πρώτη φορά που μίλησα με τη μητέρα μου στο τηλέφωνο, μου είπε “δεν είσαι παιδί μου εσύ, θα προτιμούσα να είχες πεθάνει, παρά να ζεις”».

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχθηκε στην εκπομπή της την Άννα Μπεζάν, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το GNTM. Μπορεί η πορεία της στο παιχνίδι να ήταν σύντομη, όμως η πορεία της ζωής της, παρά το νεαρό της ηλικίας της, ήταν μακρά και δύσκολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η μητέρα της την εγκατέλειψε στο μαιευτήριο, ο πατέρας της τη μεγάλωσε μέχρι τα 12 της χρόνια, ωστόσο ήταν βίαιος μαζί της με αποτέλεσμα η Άννα να το σκάσει από το σπίτι και να ζητήσει στοργή στο ορφανοτροφείο «Μέλισσα».

Η Άννα μίλησε, με αφοπλιστική ειλικρίνεια, για τη μητρική απόρριψη, τα δύσκολα παιδικά χρόνια, την ανύπαρκτη σχέση με τα αδέλφια της, αλλά και για το τι είπε στο τηλέφωνο με τη μητέρα της τη μια και μοναδική φορά που ήρθε σε επικοινωνία μαζί της.

«Όταν γεννήθηκα, η μητέρα μου με παράτησε στο νοσοκομείο. Ο πατέρας μου, μου είπε ότι η μητέρα μου δεν με ήθελε καθόλου. Στις σχολικές γιορτές όλα τα παιδάκια είχαν τις μητέρες τους κι εγώ πονούσα. Ο πατέρας μου ήταν αρκετά βίαιος με μένα, αλλά με τον κόσμο ήταν μια χαρά. Με χτυπούσε, με κλείδωνε στο σπίτι… Και όταν ήμουν12 ετών, γύρισα σπίτι από το σχολείο και ο πατέρας μου με χτύπησε επειδή δεν είχα ξεσκονίσει. Αλλά εγώ τον αγαπούσα.

Η διευθύντρια του σχολείου με είδε χτυπημένη και φώναξε τον εισαγγελέα. Όταν οι Αρχές με πήγαν στο ορφανοτροφείο, ο πατέρας μου έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Στο ορφανοτροφείο “Μέλισσα” ήταν όλοι πάρα πολύ καλοί άνθρωποι. Την πρώτη φορά που μίλησα με τη μητέρα μου στο τηλέφωνο, μου είπε “δεν θέλω να με ξαναπάρεις τηλέφωνο, δεν είσαι παιδί μου εσύ, θα προτιμούσα να είχες πεθάνει, παρά να ζεις”», είπε μεταξύ άλλων η Άννα Μπεζάν.

Η Φαίη Σκορδά μίλησε στο "Πρωινό" με αφορμή το θέμα της Άννας Μπεζάν για το ορφανοτροφείο στο οποίο μεγάλωσε.

Οι αποκαλύψεις της ήταν συγκλονιστικές... 

Η ξανθιά παρουσιάστρια είπε: "Το ορφανοτροφείο είναι στη Θεσσαλονίκη, είναι εξαιρετικό. Οι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί είναι... "άνθρωποι". Να σας πω ότι τη τελευταία φορά που βρέθηκα εκεί διαπίστωσα ότι δεν είναι απλό να βρεθούν παιδιά εκεί. Πρέπει να υπάρχει εντολή εισαγγελέα και είναι πολύ δύσκολο το νομικό πλαίσιο."

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο...

Η ξανθιά παρουσιάστρια είπε on air: "Είναι δυναμική σαν προσωπικότητα. Είναι μόλις 22 χρονών. Μου αρέσει πάρα πολύ η ομορφιά της. Είναι αυτό που λέγαμε.. είναι "απείραχτη". Έχει μια γλύκα.. Έχει προσωπικότητα και πολύ ωραίο σώμα. Εάν είναι Αθήνα, μακάρι να είναι το βασικό μου μοντέλο σε όλα τα θέματα, και αναλαμβάνω εγώ.."

Συγκλονισμένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Την συνέντευξη, πρόβαλλε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της, η οποία συγκινημένη σχολίασε: "Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν.. Μακάρι αυτό το κορίτσι να βρει αυτή την αγάπη που της αξίζει. Ένας λόγος που αποφασίσαμε να προβάλλουμε ένα τόσο μεγάλο απόσπασμα της συνέντευξης είναι γιατί θέλουμε να κινητοποιήσουμε τους ανθρώπους είναι ότι δε πρέπει να μένουμε στο φαίνεσθε και στην εικόνα που κάποιοι μας πλασάρουν.."

Έπειτα, ο Δημήτρης Παπανώτας αλλά και η παρέα της Σταματίνας Τσιμτσιλή καταδίκασε τέτοιου είδους περιστατικά και υποστήριξαν πως θα πρέπει να βγαίνουν στο φως.

Άφωνη η Ελένη με την πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM!

Η Ελένη πρόβαλε ένα απόσπασμα από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και για δευτερόλεπτα τα έχασε! «Δεν μπορείς να πεις τίποτα για αυτό το κορίτσι» αναφώνησε συγκινημένη! 

Δείτε το βίντεο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και έκανε να με χτυπήσει»
Nέα καταγγελία για βιοπράγια του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου: «Mε βάρεσε με ντοσιέ & χαστούκισε ηθοποιό»
Ο Στηβ Ντούζος, νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες - Τι λέει από το νοσοκομείο
H Μaria Menounos βάφτισε την κόρη της - Το όνομα, το πάρτι, οι καλεσμένοι & το ζεϊμπέκικο του πατέρα της
Αυτός είναι ο λόγος που ανακοίνωσαν τώρα το διαζύγιο η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος
Οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο στην σχέση Αντωνά - Σοϊλέδη τελικά επιβεβαιώνονται...
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» - Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω μεγάλη ανάγκη τη συντροφικότητα, δεν μπορώ να μπαίνω σπίτι να κοιτάω το ταβάνι»
Γαλήνη Τσεβά: «Ο πατέρας της κόρης μου δεν ήταν παρών στο μεγάλωμά της, ευτυχώς υπήρχε η μητέρα μου»