To πιάτο που έκανε τον Κοντιζά να βγάλει ατμούς στο #ΜasterChefGR !

Ακόμη μια ομάδα από επίδοξους MasterChef παρέλασε μπροστά από τους κριτές στις auditions.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Ο Ιρφάν από το Πακιστάν μπήκε στην κουζίνα του MasterChef αποφασισμένος να εντυπωσιάσει τους κριτές με τη συνταγή του. Δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό γιατί «πιστεύω ότι μαγειρεύω καλά και μου έκανε εντύπωση που ένας Ινδός κέρδισε το MasterChef στην Αυστραλία και γιατί να μην κερδίσει ένας Πακιστανός στην Ελλάδα;».

Ο διαγωνιζόμενος παρουσίασε μια παραδοσιακή συνταγή από τον τόπο του, κοτόπουλο με καυτερή σάλτσα και παραδοσιακή πίτα. Το πιάτο άρεσε αρκετά στους κριτές, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος που πήρε μια μεγάλη μπουκιά, κυριολεκτικά άρχισε να βγάζει… καπνούς.

Ο Αλέξανδρος Κασκούτας πήγε στο MasterChef καθώς η ποδιά είναι όνειρο ζωής γι’ αυτόν. Ο διαγωνιζόμενος μαγείρεψε και παρουσίασε στους κριτές παϊδάκια προβατίνας με πουρέ και σπαράγγια, ωστόσο, ένα στοιχείο του πιάτου δεν άρεσε καθόλου στον Σωτήρη Κοντιζά και αυτό ήταν τα κεδροκούκουτσα.

«Τα κεδροκούκουτσα, επειδή δεν τα βρήκα φρέσκα ήταν πολύ μαστιχωτά και δεν έσπαγαν όπως έπρεπε», εξήγησε ο Αλέξανδρος. «Και γιατί τα έβαλες;», ρώτησε ο Κοντιζάς, ωστόσο, η απάντηση που πήρε τον άφησε κυριολεκτικά άναυδο. «Γιατί το έγραφε η συνταγή, σεφ», είπε ο διαγωνιζόμενος, με τον γνωστό σεφ να γουρλώνει τα μάτια.

Όταν ήρθε η ώρα της… κρίσης, ο Πάνος Ιωαννίδης είπε “ναι”, ο Σωτήρης Κοντιζάς “όχι”, ωστόσο, αντέδρασε και διέκοψε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο όταν κατάλαβε ότι θα έλεγε και αυτός “ναι”.

Λ.Κ.: Εμείς εδώ είμαστε για να δίνουμε ποδιές. Δυστυχώς, δεν έχει για όλους. Και προσέχουμε πολύ που θα τις δώσουμε γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικές. Ήρθες με ένα πιάτο διαφορετικό, μια ενδιαφέρουσα πρώτη ύλη, αλλά στο αποτέλεσμα όλο αυτό που ακούσαμε ως εισαγωγή δεν ολοκληρώθηκε στο πιάτο. Παρ’ όλα αυτά έχουμε ένα πάρα πολύ νόστιμο κρέας, το πιάτο έχει νοστιμιά…

Σ.Κ.: Συγγνώμη, ετοιμάζεσαι να του πεις ναι; Για να καταλάβω…

Λ.Κ.: Ναι.

Σ.Κ.: Συγγνώμη, εγώ έχω κεδροκούκουτσα ακόμα, έχει μουδιάσει το στόμα μου. Έχω κουκούτσια, δεν έφτασα καν σε εκείνο το σημείο. Συγγνώμη που επεμβαίνω, δεν το έχω ξανακάνει ποτέ. Δεν είναι στο στόμα σας τα κεδροκούκουτσα; Δεν μπορώ να καταλάβω.

Λ.Κ.: Να κάνω μια ερώτηση; Όταν τρώμε pepper steak…

Σ.Κ.: Λεωνίδα, δεν είναι αυτό…

Λ.Κ.: Κάτσε, να σε ρωτήσω, μαγειρικά… Δεν σπας το πιπέρι και είναι κομμάτια και τα μασάς και τα τρως;  Δεν έχει όλη αυτή τη δύναμη το πιπέρι; Γιατί έτσι είναι;

Σ.Κ.: Δεν σε ενοχλεί αυτό το πράγμα;

Λ.Κ.: Καθόλου. Ήταν πολύ νόστιμο για να με ενοχλήσει αυτό.

Ένας νεαρός, ο Δαυίδ, με καταγωγή από τις Φιλιππίνες και την Κύπρο δοκίμασε την τύχη του στο MasterChef δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα πολύπλοκο πιάτο με καραβίδα.  (Δείτε περισσότερα εδώ)

 

Η Άλκηστις απέσπασε με το πιάτο της τη λευκή ποδιά του ΜasterChef! 

Η σάλτσα τεριγιάκι με χαρουπόμελο της Κωνσταντίνας από την Κύπρο, έκανε τη διαφορά. Με 2 «ναι» και 1 «όχι» κατάφερε να κερδίσει την ποδιά! (Δείτε περισσότερα εδώ)

 

O Θάνος, με το «αποδομημένο» του γαλακτομπούρεκο, απέσπασε τα καλύτερα σχόλια, αλλά και την λευκή ποδιά του! 

Η Γιάννα Ρέντεση κέρδισε μια θέση στο bootcamp του MasterChef, με το… μαμαδίστικο φαγητό της, όπως της είπαν χαρακτηριστικά και οι κριτές. Η 40χρονη από την Αμαλιάδα είναι χήρα και μητέρα δύο παιδιών, τα οποία μεγαλώνει μόνη της και όπως τόνισε το MasterChef «πιο πολύ θα την ξεκουράσει».

Η Γιάννα μπήκε σαν… τυφώνας στην αίθουσα και παρουσίασε στους σεφ μπαρμπούνια σαβόρο. Πριν από αυτό, όμως, έριξε μια επική ατάκα έξω που προκάλεσε… χαμό: «Μία 40άρα είναι 18αρα γκόμενα με 22 χρόνια εμπειρίας».

Όσον αφορά το πιάτο, οι κριτές είχαν αντίθετη άποψη και της τόνισαν πως αυτό δεν είναι σαβόρο, ωστόσο, αναγνώρισαν πως είναι ένα πολύ νόστιμο πιάτο κι έτσι με δύο “ναι” κι ένα “όχι” της έδωσαν τη λευκή ποδιά.

Ένας 28χρονος Πειραιώτης βρέθηκε ενώπιον των κριτών προκειμένου να διεκδικήσει μία ποδιά για την είσοδό του στο Master Chef. 

Ο νεαρός δημιούργησε ένα πιάτο με ψαρονέφρι, πουρέ πατάτας και σάλτσα αχλαδιού. Με το που βρέθηκε μπροστά στους κριτές, ο νεαρός ίδρωσε από το άγχος του και αρχικά έδειξε να τα χάνει στην κουζίνα. 

Τελικά, όμως κατάφερε να ολοκληρώσει το πιάτο και δοκίμασαν οι κριτές. Όλοι τους εντυπωσιάστηκαν από το πιάτο και μάλιστα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν ιδιαίτερα... εκφραστικός στον λόγο του...

Δείτε για ποιο λόγο ήταν καυστικός στην κριτική του ο κριτής του Master Chef! 

 
 
Ο Παντελάκης Δημήτρης από τα Χανιά
 
 
Ο Ορφανός Γιώργος από το Ρέθυμνο
 

 

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο του MasterChef απόψε το βράδυ; 

Διαβάστε επίσης:

 

 

Δειτε Επισης

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά
Ξανά χωρίς την Μέγκαν ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο ο πρίγκιπας Χάρι
Το σχόλιο Τσιμτσιλή για τον Μικρούτσικο: «Προφανώς δε μπορούσε να προσαρμοστεί στον δεύτερο ρόλο»
Τζέιμς Καφετζής για Ασημίνα Χατζηανδρέου: Δεν ρουφιανεύεις αυτόν που κλέβει ενώ κλέβεις και εσύ
Δημήτρης Χρυσοχοΐδης: Μετά την πρώτη κρίση πανικού ξεκίνησε ο Γολγοθάς, πήγα σε ψυχολόγο
Δείτε πως είναι σήμερα ο εμβληματικός ηθοποιός που ενσάρκωσε τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»
Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι για την πρώτη της μέρα στο Μάλμε-Oι φωτογραφίες μέσα από το ξενοδοχείο
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Τα δημοσιεύματα με έχουν χωρίσει 48 φορές, δεν έχω χωρίσει ποτέ
Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος του Survivor
ΒΙΝΤΕΟ: Η Άννα Βίσση τραγουδά σε σούπερ μάρκετ στη Σκύρο