Οικογενειακές στιγμές με γονείς και αδέρφια του Στέφανου της καρδιάς μας!

Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του κόσμου η τεράστια επιτυχία του Στέφανου Τσιτσιπά, το παιδί φαινόμενο του παγκόσμιου τένις. Ο αστρολογικός χάρτης του Τσιτσιπά από την Λίτσα Πατέρα!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Ο Στέφανος κατάφερε να κερδίσει τα μεγαλύτερα αστέρια του τένις, Ροτζερ Φέντερερ και Μπαουτίστα Αγκούτ, δηλώνοντας ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου. Είναι μόλις 20 χρονών και έχει κάνει όλα τα media του κόσμου και όλους τους συναθλητές του να υποκλίνονται στο ταλέντο και τη δουλειά του.

Ωστόσο, πίσω από τον αθλητή με τις εντυπωσιακές επιδόσεις κρύβεται μια υπέροχη και ενωμένη οικογένεια. Η μητέρα του, Julia Apostoli, αποκαλύπτει ότι γνώριζε από την στιγμή της γέννησής του ότι θα κάνει σπουδαία πράγματα στον χώρο της αντισφαίρισης, αφού ο γυναικολόγος της, της είπε ότι ο μικρός βγήκε από την κοιλιά της μητέρας του με το ένα χέρι σηκωμένο. Ο Στέφανος ασχολείται από πολύ μικρή ηλικία με το αγαπημένο του άθλημα, καθώς ο πατέρας του, Απόστολος Τσιτσιπάς, είναι ο προπονητής του. Μαζί έχουν περάσει ατέλειωτες ώρες στο γήπεδο, αφού η σκληρή δουλειά και η επιμονή είναι κάτι που τους χαρακτηρίζει.

Η Julia του δίδαξε την πειθαρχία, ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να έχει ένας αθλητής σύμφωνα με τον Στέφανο. Τόσο οι γονείς του όσο και τα 3 αδέρφια του τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα του και βρίσκονται στο πλάι του σε κάθε αγώνα και σε κάθε νέο βήμα. Είναι περήφανοι για εκείνον, χαίρονται με την χαρά του και συγκινούνται με όλα όσα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής.

«Ο Τσιτσιπάς, το μαργαριτάρι που επιβίωσε το Αιγαίο». Αυτός είναι ο τίτλος στο αφιέρωμα που δημοσίευσε το καλοκαίρι η ισπανική εφημερίδα El Pais στον Έλληνα πρωταθλητή, θυμίζοντας μία δυσάρεστη ιστορία του 2015, όταν παραλίγο να πνιγεί στην Κρήτη.

«Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγινε 20 ετών την Κυριακή. Αλλά θα μπορούσε να πει ότι είναι... τριών», γράφει η El Pais. 

Και συνεχίζει: «Το 2015 σχεδόν πνίγηκε στο νησί της Κρήτης και εκεί ήταν που ξαναγεννήθηκε. "Ποτέ δεν συνειδητοποίησα ότι η θάλασσα ήταν δύσκολη. Εμείς πήγαμε στη θάλασσα με τους φίλους, αλλά οι συνθήκες ήταν δύσκολες για κολύμπι. Ξεκίνησα την κατάποση νερού. Πνιγόμουν. Ήταν η μόνη φορά στη ζωή μου ένιωσα ότι είχα πεθάνει, ένα φρικτό συναίσθημα ότι όλα τελείωσαν εκεί", θυμάται ο νεαρός Έλληνες σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ATP».

Η ισπανική εφημερίδα σημειώνει τον Τσιτσιπά «σαν τον τενίστα που ξεχωρίζει αυτή τη στιγμή» και εξακολουθεί την αφήγηση του συμβάν της Κρήτης: «Ο πατέρας μου, που μας κοίταξε από την ακτή, κολύμπησε σε μας και με τράβηξε σε ένα βράχο. Εκεί ήμουν σε θέση να αναπνεύσω κανονικά και στη συνέχεια σιγά-σιγά πήγαμε πίσω στην ακτή. Ένα πολύ άσχημη εμπειρία που δεν θα την ξεχάσω ποτέ". Ο Τσιτσιπάς αναγνώρισε το δραματικό αυτό γεγονός, σαν πριν και μετά στη ζωή του. "Ένιωσα ότι ο Θεός ήθελε να μου δώσει μια δεύτερη ευκαιρία και άλλαξε τον τρόπο σκέψης μου". Έναν χρόνο αργότερα, το 2016, έγινε επαγγελματίας τενίστας».

Στη συνέχεια η El Pais κάνει αναδρομή της πορείας του και σημειώνει: «Στην Ελλάδα είναι τρελοί με τον Τσιτσιπά. Οι άνθρωποι μιλούν γι' αυτόν στους δρόμους, σχεδόν σαν να ήταν ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Τσιτσιπάς δεν έχει ακόμα τίτλους ATP. Αλλά στον κόσμο του τένις ξέρουν ήδη ότι με μόλις 20 χρόνια, ή τρία, έχει δείξει ότι είναι σε θέση να νικήσει οποιονδήποτε.»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δίνει σήμερα τον μεγάλο αγώνα απέναντι στον Ράφαελ Ναδάλ και όλα τα βλέμματα είναι συγκεντρωμένα επάνω του. Την ίδια στιγμή, η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε στο Πρωινό τον αστρολογικό του χάρτη, το ωροσκόπιο της επιτυχίας.

«Είναι ένα λιοντάρι τρομερό! Έχει την όψη του αθλητή, ο Άρης είναι ο τρόπος που θα δράσουμε. Έχει το τρίγωνο του Δία με τον Άρη που δείχνει τον πρωταθλητή. Βέβαια, είναι και πάρα πολύ συναισθηματικός, κάτι που δεν του φαίνεται. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ένα πολύ καλό παιδί, πολύ προικισμένο. Θα μπορούσε και κολυμβητής να έχει γίνει γιατί είναι σε νερά. Έχει και άλλο ένα τρίγωνο που τον κάνει πολύ αγαπητό στον κόσμο. Έχει Αφροδίτη στον Καρκίνο, θέλει γυναίκα τρυφερή», ανέφερε η Λίτσα Πατέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Αιμιλία Υψηλάντη: «Οι γονείς μου ήταν το σκάνδαλο της επαρχίας, δεν καταλάβαινε τίποτα ο πατέρας μου»
Γιώργος Μπένος: «Δέχτηκα bullying στο γυμνάσιο, με έδειχναν με το δάχτυλο γιατί έκανα παρέα με κορίτσια»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ίσως έπρεπε να φύγει η μητέρα μου, για λόγους που δεν καταλαβαίνω τώρα»
Ο Ηλίας Ψινάκης αντί να ζητήσει συγγνώμη, δημιουργήσε θέμα για Λιόλιου & Συνατσάκη - H oργή της Αναστασοπούλου
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Συγκινεί η Άννα Κουτσαφτίκη: «Έχασα τον πατέρα μου και έμεινα έγκυος»
Οι γιατροί ζήτησαν στον Δημήτρη Κόκοτα να ανοιγοκλείσει τα μάτια και εκείνος ανταπεξήλθε