O Δημήτρης Σούγλης αποκαλύπτει: «Δέχθηκα απειλές για την ζωή μου»!

Μια συνέντευξη εφόλης της ύλης έδωσε ο Δημήτρης Σούγλης στο περιοδικό Tv Mania. 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τη γεύση που του έχει αφήσει το 2018, καθώς ήταν η χρονιά που η σύζυγος του Πόπη κλήθηκε να αντιμετωπίσει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, που λίγο έμελλε να της κοστίσει τη ζωή ενώ η χρονιά δεν ήταν εύκολη ούτε στα επαγγελματικά του. 

Βέβαια κανείς δεν ξεχνά ούτε το πρόσφατο δραματικό κάλεσμα του για την υγεία της μητέρας του!

Αναφερόμενος λοιπόν στην χρονιά που μας πέρασε, ο Δημήτρης Σούγλης δήλωσε: «Γνωρίζω πως αν δεν μιλούσα τόσο πολύ, τώρα, ενδεχομένων να ήμουν διευθυντής σε κάποιο γραφείο, να έπαιρνα ένα παχυλό μισθό και να μη με βασανίζει, καθημερινά, το άγχος της επιβίωσης. Όμως δεν μετανιώνω για τίποτα» και παραδέχεται ότι έχει μετανιώσει για την αποχώρησή του από τον ΑΝΤ1 πριν από 13 χρόνια.  «Σαφώς και το μετάνιωσα» είπε και σημείωσε ότι κάπως έτσι μπήκε και η κατάθλιψη στην ζωή του.

 «Όλα είχαν αντίκτυπο στην οικογένεια και στην προσωπική μου ζωή. Με ωρίμασαν, όμως, ως άνθρωπο και ως προσωπικότητα. Με έκαναν πιο δυνατό. Ήταν μια περιόδος, που βρισκόμουν για δύο χρόνια σε κατάθλιψη. Φεύγοντας από τον ΑΝΤ1, δούλεψα για λίγο στο Σίγμα κι ακολούθως στο Μega. Σε εκείνη την περίοδο της ζωής μου, είδα ανθρώπους να εξαφανίζονται μέσα σε μια νύχτα και άλλους να στέκονται δίπλα μου σαν βράχος. Ο Θεός όμως δεν με άφησε να χαθώ. Μου στοίχιζε καθημερινά η απουσία μου από τον χώρο της δημοσιογραφίας.»

Ο δημοσιογράφος δεν δίστασε επίσης να παραδεχτεί ανάμεσα σε άλλα ότι προσπάθησε να ξαναπάρει την δουλειά του στον ΑΝΤ1 ωστόσο βρήκε την πόρτα κλειστή. «Παρόλο που οφείλω πολλά στο κανάλι, γιατί αυτό με καθιέρωσε και μου έδωσε την ευκαιρία να αναδειχθώ, εντούτοις, νιώθω ακόμα την αδικία. "Δεν μπορώ να σου πω, αλλά δεν μπορούμε να συνεργαστούμε" αυτά ήταν τα λόγια του Λουκή Παπαφιλίππου» είπε ο δημοσιογράφος.

Ανάμεσα σε άλλα, αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί απειλές για τη ζωή του. «Αμέτρητες φορές. Τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Κι όλα αυτά γιατί δεν πήγα με τα νερά τους» είπε για να συμπληρώσει ότι «Στην Κύπρο υπάρχει μια πλάνη, πως για όλα φταίνε τα πολιτικά πρόσωπα. Μεγάλο λάθος. Το κεφάλαιο είναι αυτό που ορίζει τους πολιτικούς αλλά και τα συμφέροντα κάποιων επιχειρηματιών. Κι εμένα, μου προσφέρθηκε να πάω με τα δικά τους νερά, είτε αυτά ήταν πολιτικά πρόσωπα είτε επιχειρηματίες» κατέληξε. 

 
Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Χωρίς αυτούς η ψυχική μου ακεραιότητα θα ήταν δύσκολο να ανακάμψει»
Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Η τρυφερή ανάρτηση του Γιώργου Λιβάνη για την Ανδρομάχη μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνει μπαμπάς
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»
Βανδή για Μπισμπίκη: «Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που από το σοκ δεν πρόλαβα να σκεφτώ τι μπορεί να πάθει»