«Με τα λεφτά από τη γυμνή φωτογράφηση πήρα το μισό σπίτι, το άλλο μισό το χρωστάω ακόμη, ο μπαμπάς μου δεν κυκλοφορούσε για καιρό»

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Πρω1νό και στον Άρη Καβατζίκη. Η ηθοποιός μίλησε για προσωπικά της θέματα, αλλά και επαγγελματικά.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως κάθε χρονιά περιμένει τον ιδανικό σύντροφο, ενώ μίλησε και για τις δύο έντονες σχέσεις που είχε: “Κάθε χρόνο περιμένω την ιδανική κατάσταση του γάμου. Δηλαδή έναν αγαπημένο σύντροφο, με κοινά ενδιαφέροντα και χώρο. Πράγματα δύσκολα στην εποχή μας! Είχα δύο πολύ έντονους και μεγάλους δεσμούς, ο ένας ήταν πέντε χρόνων και ήταν ή χωρίζουμε ή παντρευόμαστε. Τελικά χωρίσαμε! Με την τελευταία μου σχέση ήμασταν σε κατάσταση σοβαρής δέσμευσης και συγκατοίκησης, αλλά ούτε αυτό προχώρησε”.

Μάλιστα, μίλησε και για τη μητρότητα, τονίζοντας πως δεν είναι υποχρεωτικό να γίνει μητέρα μια γυναίκα για να ολοκληρωθεί: “Δεν είναι υποχρεωτικό ότι όλοι οι άντρες πρέπει να αναπαραχθείτε, αλλά ούτε και ότι όλες οι γυναίκες ολοκληρώνονται κάνοντας παιδί. Δε γεννήθηκα για να γίνω μαμά, από μικρή είχα το νου μου σε άλλου είδους ολοκληρώσεις της ζωής. Εγώ δεν τα πάω πολύ καλά με τα μωράκια, θέλω τα παιδιά να είναι στο στάδιο που να μπορούμε να συνεννοηθούμε”, ανέφερε και συμπλήρωσε: “Έχω γίνει role model στο θέμα της μητρότητας, έρχονται κορίτσια και μου λένε ότι ησυχάζουν τους γονείς τους λέγοντας τους ούτε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ έχει κάνει παιδιά. Οι γονείς μου δεν έπαθαν εγκεφαλικό που δεν θα τους φέρω εγγονάκια, το εγκεφαλικό τους ήρθε από τότε που σταμάτησα να πηγαίνω στη θεολογική σχολή”.

Φυσικά, αναφέρθηκε και στην περιβόητη φωτογράφηση που έκανε για το Playboy, λέγοντας πως με τα λεφτά που πήρε αγόρασε το μισό της σπίτι: “Τη φωτογράφηση στο Playboy την έκανα από επιλογή, ήμουν ολόγυμνη και ο μπαμπάς μου δεν κυκλοφορούσε στον δρόμο για λίγο καιρό. Με τα λεφτά από τη γυμνή φωτογράφηση πήρα το μισό σπίτι, το άλλο μισό το χρωστάω ακόμη”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα