Καλλίτσης-Χριστοπούλου: Οι πρώην σύζυγοι ήρθαν τετ α τετ στις δικαστικές αίθουσες για την αιματηρή ληστεία που υπέστηκαν και δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά!

Σαν δυο ξένοι εμφανίστηκαν την Παρασκευή στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας ο κομμωτής των celebrities Πάνος Καλλίτσης και η πρώην σύζυγός του, booker μοντέλων, Έλενα Χριστοπούλου, οι οποίοι έπεσαν θύματα αιματηρής ληστείας στο γκαράζ του σπιτιού τους στον Λυκαβηττό, τον Ιανουάριο του 2016!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Χωρίς να ανταλλάξουν ούτε ματιά, άκουσαν την απόφαση του δικαστηρίου να διακόψει για τις 5 Φεβρουαρίου.

Ο πρόεδρος του Μικτού Εφετείου της Αθήνας, σύμφωνα με την Espresso, αναγκάστηκε να ανακοινώσει τη διακοπή της δίκης, καθώς ο συνήγορος ενός εκ των κατηγορουμένων, ο οποίος διορίστηκε πρόσφατα, ζήτησε χρόνο από το δικαστήριο για να μελετήσει τη δικογραφία.

Παρά τα τραύματα που τους έχει αφήσει η επίθεση και παραμένουν ανοιχτά, ο γνωστός hairstylist Πάνος Καλλίτσης και η ξανθιά Ελενα Χριστοπούλου, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις ως coach στο reality μόδας «Greece's Next Top Model», έδωσαν κανονικά το «παρών» στο δικαστήριο.

Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε την εντύπωση όσων βρίσκονταν στη δικαστική αίθουσα ήταν πως, αν και οι δυο τους έχουν περάσει πολλά μαζί, εντούτοις δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα σε όλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας και την παρακολούθησαν από απόσταση.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται ένας αστυνομικός, ένας 35χρονος Ιρακινός και ένας 42χρονος κρατούμενος των φυλακών, οι οποίοι είχαν καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε πολυετείς καθείρξεις 12 ως 54 χρόνων.

Οι τρεις τους κατηγορούνται πως το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου 2016 έστησαν καρτέρι στο γκαράζ του σπιτιού του πρώην ζευγαριού, την ώρα που επέστρεφαν από το κομμωτήριο του Καλλίτση στο Χαλάνδρι. Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο γνωστός κομμωτής από τρεις σφαίρες στο στήθος και στα πόδια, ενώ και η σύζυγός του δέχθηκε μια σφαίρα στο χέρι.

Σε δήλωσή του, μετά τη διακοπή της διαδικασίας, ο Πάνος Καλλίτσης ανέφερε πως του είναι πολύ δύσκολο να ξαναζήσει όλη αυτή την περιπέτεια και εξέφρασε την ελπίδα η δίκη να τελειώσει σύντομα.

Η Έλενα Χριστοπούλου στην αγωγή διαζυγίου που κατέθεσε κατηγορεί τον πρώην σύζυγό της, Πάνο Καλλίτση για αναλήψεις ύψους 60.000 ευρώ από τον λογαριασμό της και όχι μόνο…

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους στην αγωγή της η Έλενα Χριστοπούλου αναφέρει: «Αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ο εναγόμενος είχε ιδιαίτερη σχέση με τα χρήματα. Αν κι εγώ ήμουν υπεύθυνη για το κλείσιμο του ταμείου εκείνος έπαιρνε τα έσοδα και τα κατέθετε σε προσωπικούς του λογαριασμούς στους οποίους εκ των υστέρων πληροφορήθηκα ότι έβαζε συνδικαιούχους μέλη της πατρικής οικογένειάς του, έτερο μέρος αυτών έβαζε σε θυρίδες και τα υπόλοιπα σε σημεία που μόνο εκείνος γνώριζε».

Όσο για τη σχέση τους, η Έλενα αποκαλύπτει: «Μου έλεγε ότι είμαι παραπάνω βαριά από όσο πρέπει περισσότερο ψηλή από όσο πρέπει, ότι δεν προσέχω τον εαυτό μου, ότι δεν του άρεσαν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του προσώπου μου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» και την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου όταν άκουσε όλες αυτές τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις!

Η Έλενα Χριστοπούλου είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ και δεν σταματά να μιλάει για τον σύντροφό της με τα πιο όμορφα και τρυφερά λόγια.

Ο Αποστόλης Κώτσης ήρθε στην ζωή της και της έμαθε από την αρχή τι σημαίνει έρωτας, αγάπη και ευτυχία.

Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και ενάμισι χρόνο και φαίνεται πως ο γοητευτικός άντρας και ιδιοκτήτης γνωστής αλυσίδας αρτοποιίας διαθέτει όλα όσα έψαχνε και ονειρευόταν να βρει η γνωστή booker και coach στο Greece’s Next Top Model.

Η Έλενα Χριστοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real News και αποκάλυψε ότι συγκατοικεί με τον αγαπημένο της, για το αν πρόκειται να γίνει επισημοποίηση της σχέσης τους, ενώ μίλησε και για το ποια είναι η σχέση της σήμερα με τον πρώην σύζυγό της και γνωστό κομμωτή, Πάνο Καλλίτση.

Τι κάνετε αυτό το διάστημα;

Είμαι ένας άνθρωπος 43 χρονών και εδώ και 20 περίπου χρόνια κάνω μάνατζμεντ μοντέλων και επωνύμων, συνεχίζω αυτή τη δουλειά με χαρά και τιμή. Η Ηλιάνα μου (Παπαγεωργίου) πάει πάρα πολύ καλά και χαίρομαι γιατί είναι το όνειρό μου που γίνεται πραγματικότητα! Είναι προσωπικό όνειρο αυτό. Δεν είμαι σε ένα γραφείο. Είμαι ένας άνθρωπος που αντιπροσωπεύω κάτι κορίτσια. Είμαι μάνατζερ τους, έχω τα social media κάποιων επωνύμων, έχω τη δική μου σειρά ρούχων και αξεσουάρ, που την τρέχω τα τελευταία οκτώ χρόνια και πρόσφατα άνοιξα και ένα μαγαζί. Θέλω να είμαι ευτυχισμένη με αυτά που μου συμβαίνουν. Τίποτα παραπάνω και τίποτα παρακάτω.

Η διάθεσή σας μοιάζει καλύτερη από ποτέ…

Έχω έναν άνθρωπο που μου το βγάζει αυτό. Δεν το κατορθώνω μόνη μου. Δεν το έχω κάνει χρόνια πριν. Δεν υπάρχει κάτι που κάνουμε μόνες μας οι γυναίκες… Άγομαι και φέρομαι από τον σύντροφό μου σε πολλά πράγματα. Όσον αφορά τη θηλυκότητά μου, φυσικά άγομαι και φέρομαι από τον σύντροφό μου. Μια γυναίκα χωρίς τον άνθρωπό της δεν είναι κάτι. Το πιστεύω 1.000%. Το ζω. Δεν το πιστεύω απλά. Οπότε είναι ακόμη πιο σημαντικό από το να το πιστεύω.

Έχετε σκοπό να ακούσουμε γρήγορα κάτι πιο επίσημο;

Είναι επίσημο αυτό που ζω. Έχω ρολάρει μια ζωή, καλώς ή κακώς, που για μένα είχε έννοια το χαρτί. Τώρα, στα 43 μου, βιώνω μια κατάσταση όπου αυτό που ζω είναι πιο σημαντικό από ένα χαρτί. Φυσικά, δεν αποποιούμαι τίποτα, αλλά όταν μια γυναίκα ζει καλά με τον σύντροφό της και είναι ευτυχισμένη, δεν χρειάζεται πολλά παραπάνω.

Τι πρέπει να εισπράττει μια γυναίκα για να πει ότι νιώθει καλά με έναν σύντροφο;

Αν κρίνω από εμένα, θα σας πω ότι σηκώνομαι το πρωί και δεν μου λείπει κάτι. Είμαι ευτυχισμένη. Γελάω. Σηκώνομαι και είμαι χαμογελαστή. Δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Δεν λέω «αν»… Είμαι πλήρης με αυτό που ζω. Δεν μου λείπει κάτι και αυτό με κάνει καλά.

Δεν σας λείπει ένα παιδί;

Αυτό μπορεί να γίνει πιο μετά. Μέσα στα σχέδια, στα όνειρά μου και στην ψυχή μου. Δεν σημαίνει, όμως, ότι μπορεί να αποκτήσω οπωσδήποτε ένα παιδί. Δεν είμαι 20 χρονών… Ο Θεός να με βοηθήσει. Ό,τι μου φέρουν ο Θεός και η ζωή!

Έχετε μια πολυτάραχη ζωή που έχει προβληθεί αρκετά.

Και θα προβληθεί κι άλλο. Έχω δικαστήρια, έχω πολλά πράγματα μπροστά μου.

Πώς θα εξελιχθεί η σχέση σας με τον πρώην σύζυγό σας, Πάνο Καλλίτση;

Δεν υπάρχει καμία σχέση με τον πρώην σύζυγό μου. Απολύτως καμία.

Σας αρέσει το νοικοκυριό; Κάνετε μέσα στο σπίτι αυτά που κάνει μια συνηθισμένη γυναίκα;

Ναι, φυσικά, πρέπει να φροντίζουμε τον σύντροφό μας. Αυτός είναι ο ρόλος μας.

Το απολαμβάνετε δηλαδή αυτό;

Μου αρέσει, το απολαμβάνω, το θέλω, είμαι ευτυχισμένη που φροντίζω τον σύντροφό μου.

Άρα, μένετε μαζί;

Φυσικά, συγκατοικούμε!

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Αιμιλία Υψηλάντη: «Οι γονείς μου ήταν το σκάνδαλο της επαρχίας, δεν καταλάβαινε τίποτα ο πατέρας μου»
Γιώργος Μπένος: «Δέχτηκα bullying στο γυμνάσιο, με έδειχναν με το δάχτυλο γιατί έκανα παρέα με κορίτσια»
Ο Ηλίας Ψινάκης αντί να ζητήσει συγγνώμη, δημιουργήσε θέμα για Λιόλιου & Συνατσάκη - H oργή της Αναστασοπούλου
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Συγκινεί η Άννα Κουτσαφτίκη: «Έχασα τον πατέρα μου και έμεινα έγκυος»
Οι γιατροί ζήτησαν στον Δημήτρη Κόκοτα να ανοιγοκλείσει τα μάτια και εκείνος ανταπεξήλθε
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατακεραυνώνει την Καινούργιου & στολίζει την Μαλέσκου - Όσα είπε για την Κύπρο