Διάσημοι αταίριαστοι έρωτες του Hollywood!

Τελικά ο έρωτας είναι όντως τυφλός!
Εκτός και αν οι διάσημοι είναι από άλλο ανέκδοτο!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Lisa Marie Presley & Michael Jackson

Παντρεύτηκαν μυστικά το 1994 και πολλοί ισχυρίστηκαν ότι ο γάμος της κόρης του Elvis και του βασιλιά της ποπ ήταν διαφημιστικό κόλπο. Η Lisa-Marie αποκάλεσε τις φήμες "μπούρδες" και είπε ότι της άρεσε να είναι δίπλα του και να τον φροντίζει. Σε λιγότερο από δύο χρόνια κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. 

Ava Gardner & Mickey Rooney

Η δημοφιλής καλλονή ήταν παραδόξως πολύ αθώα όταν αποφάσισε να παντρευτεί τον Rooney το 1942. Από την άλλη βέβαια ήταν μόλις 19 χρονών. "Τον παντρεύτηκα γιατί ήθελε να "μπει στα βρακιά μου", θυμάται η Gardner. "Και δεν σκόπευα να τον αφήσω μέχρι να παντρευτούμε". Οι απιστίες του Rooney οδήγησαν μετά από ένα χρόνο στο διαζύγιο. 

Cher & Tom Cruise

Μην ακούτε τι λένε, η Cher συμπεριέλαβε τον Cruise στους τοπ 5 εραστές της. Οι δυο τους είχαν μια σύντομη σχέση, ενώ εκείνος 16 χρόνια μικρότερός της, βρισκόταν στην αρχή ακόμη της καριέρας του. Πολλά χρόνια μετά η Cher ομολόγησε στην Oprah, "Ήμουν τρελή και παλαβή για 'κείνον". 

Courtney Love & Edward Norton

Η Love παράτησε την ξέφρενη ζωή όταν άρχισε να βγαίνει με τον Norton το 1996, και η "φυσιολογική" σχέση τους κράτησε περίπου τρία χρόνια. Τελείωσε σε μια βόλτα στη Σκωτία όταν η Love άκουσε "δυνατές φωνές" από μακριά. Ήταν οι θαυμαστές των Oasis, που έπαιζαν στο φεστιβάλ του Λοχ Λομόντ. Κι όπως λέει και η Love "Έτυχε εκείνη την ημέρα να γίνεται το μεγαλύτερο φεστιβάλ του Λοχ που έγινε ποτέ και εμείς τσακωνόμαστε και σκέφτηκα 'Ξέρεις κάτι, άσ' το', και πήγα να δω τους Oasis."

Mia Farrow & Frank Sinatra

Το χάσμα γενεών κατάφερε να γεφυρωθεί αναπάντεχα το 1966, όταν ο 50χρονος Sinatra παντρεύτηκε την 20χρονη σταρ της τηλεοπτικής σειράς "Peyton Place". (Η πρώην του Sinatra, η Ava Gardner είπε τότε: "Πάντα το ήξερα ότι ο Frank θα καταλήξει στο κρεβάτι με κάποιο αγόρι".) Ο μήνας του μέλιτος δεν κράτησε και το 1968 ο δικηγόρος του Sinatra της παρέδωσε τα χαρτιά διαζυγίου στα γυρίσματα της ταινίας "Rosemary's Baby." Παρόλα αυτά οι δυο τους παρέμειναν φίλοι μέχρι το θάνατο του, το 1998.

Barbra Streisand & Andre Agassi

Ο Agassi ήταν στα 20 περίπου και η Streisand σχεδόν 50 όταν άρχισαν να βγαίνουν το 1992. "Είναι πολύ έξυπνος, πολύ εξελιγμένος, μεγαλύτερος από τα χρόνια του", έλεγε εκείνη. Αναφερόμενος στα 28 χρόνια που τους χώριζαν, ο σταρ του τένις είπε, "η δημόσια κατακραυγή κάνει τη σχέση μας πιο ενδιαφέρουσα". Δυστυχώς όμως η σχέση δεν κράτησε και ο Agassi παντρεύτηκε την Brooke Shields, η οποία είναι μόνο πέντε χρόνια μεγαλύτερή του. (Χώρισαν μετά από δύο χρόνια.)

Robin Givens & Brad Pitt

Όταν η Givens και ο Mike Tyson ήταν στα χωρίσματα, ο πρωταθλητής είδε τη γυναίκα του να μπαίνει στην BMW της με τον Pitt στη θέση του συνοδηγού. Όπως λέει και ο Tyson: "Δεν τους έπιασα ακριβώς στα πράσα, αλλά λίγο πριν από αυτό". Αυτά συνέβησαν το 1989. "Τότε δεν ήταν ο Brad Pitt", λέει ο Tyson. "Ήταν απλώς άλλο ένα τυπάκι". Όπως και να' χει δεν του κρατάω κακία. Γνωριστήκαμε και τα λοιπά και είναι αρκετά εντάξει τύπος". 

Elizabeth Taylor & Collin Farrell

Ο Ιρλανδός ηθοποιός και η απόλυτη σταρ του Χόλιγουντ γνωρίστηκαν στο Νοσοκομείο Cedars-Sinai στο Λος Άντζελες όπου γεννήθηκε ο γιος του Farrell και η Taylor νοσηλευόταν μετά από εγχείρηση καρδιάς. Μερικές μέρες μετά ο Farrell έλαβε ορχιδέες και ένα σημείωμα από την Taylor, και μια ιδιόμορφη και πλατωνική σχέση ξεκίνησε. Τα νυχτερινά τηλεφωνήματά τους κράτησαν επί σχεδόν δύο χρόνια, μέχρι το θάνατο της Taylor το 2011.

Lana Turner & Johnny Stompanato

"Η θεά και ο γκάνγκστερ" είχαν μια θυελλώδη σχέση στα τέλη της δεκαετίας του '50 η οποία έληξε πολύ άσχημα μια νύχτα το 1958 όταν η 14χρονη κόρη της Turner σκότωσε με μαχαίρι τον Stompanato υπερασπιζόμενη τη μητέρα της. Η κοπέλα απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες λόγω αυτοάμυνας. 

Lara Flynn Boyle & Jack Nicholson

Οι έρωτες του Nicholson έχουν μείνει στην ιστορία, αλλά η σχέση του με τη σταρ της σειράς "Twin Peaks" Lara Flynn Boyle έκανε θραύση στα μήντια. Η Lara, ήταν τότε 29 ετών και είχε σχέση με τον David Spade όταν ξεκίνησε η σχέση της με τον Jack κι εκείνος ήταν 62. Το ζευγαρι εμφανίστηκε μαζί στα βραβεία Έμμι το 1999 και έμεινε μαζί μέχρι το 2000. 

Sandra Bullock & Jesse James

Η γλυκιά αγαπημένη της Αμερικής είπε να ξεφύγει από την πεπατημένη και παντρεύτηκε τον παρουσιαστή της τηλεοπτικής εκπομπής "Monster Garage". Η Bullock τον γνώρισε όταν είχε πάει στο πλατό της σειράς με τον βαφτισιμιό της. Η σχέση πάντως δεν κράτησε πολύ. 

Whoopi Goldberg & Ted Danson

Η Goldberg και ο Danson γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς "Made in America" το 1993 και προκάλεσαν σκάνδαλο όταν άρχισαν να βγαίνουν μαζί καθώς ο σταρ του "Cheers" ήτα παντρεμένος με την παραγωγό Casey Coates. Μέσα σε ένα χρόνο είχαν χωρίσει και λέγεται ότι όταν ο Ted παράτησε την Whoopi εκείνη ήταν απαρηγόρητη. 

Marilyn Monroe & Arthur Miller

"Ο αυγοκέφαλος παντρεύεται την κλεψύδρα" έγραψαν οι εφημερίδες το 1956 όταν ο συγγραφέας του "Ο Θάνατος του Εμποράκου" παντρεύτηκε την σέξι σταρ του "Οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές." Η Monroe ασπάστηκε τον ιουδαϊσμό για τον Miller. Παρόλα αυτά το αταίριαστο ζευγάρι χώρισε μετά από πέντε δύσκολα χρόνια γάμου. 

Rosario Dawson & Danny Boyle

"Εξωτερικά φαίνεται ότι έχουμε πολλές διαφορές αλλά στην πραγματικότητα έχουμε πολλά κοινά" λέει η Dawson, η οποία ήταν 33 ετών όταν άρχισε βγαίνει με τον Boyle, ο οποίος τότε ήταν 56. Γνωρίστηκαν το 2012 αλλά χώρισαν τον Απρίλιο του 2013. 

Demi Moore & Ashton Kutcher

Ο Kutcher ήταν 25 χρονών όταν συνάντησε την Moore σε δείπνο το 2003. Παρά τα 16 χρόνια που τους χώριζαν, έμειναν μαζί για οκτώ χρόνια πριν χωρίσουν το 2011. Η κόρη της Demi ήταν 17 όταν η μαμά της και ο Ashton παντρεύτηκαν το 2005. "Ήταν περίεργα για λίγο αλλά πρέπει να το παραδεχθώ. Ήταν φανταστικός πατριός"

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
Ο άγριος τσακωμός Chiara Ferragni και Fedez στο πάρτι γενεθλίων της κόρης τους και η μετακόμιση
H Christina Applegate για τη μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας: «Έχω 30 βλάβες στον εγκέφαλό μου»
Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Η στιγμή που βλέπουν στον υπέρηχο το πρόσωπο της κόρης τους