Η περίοδος που καταστράφηκε η δημόσια εικόνα της Άντζελας Δημητρίου & ο απολογισμός των λαθών της

Η Άντζελα Δημητρίου μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την επανεκκίνηση της καριέρας της μετά από 40 χρόνια πορείας στις πίστες. 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Η «λαίδη» του ελληνικού τραγουδιού βρέθηκε στο The 2Night Show και παραδέχθηκε πως για αρκετά χρόνια έκανε μια σειρά επικοινωνιακών λαθών που κατέστρεψαν τη δημόσια εικόνα της, ενώ επεσήμανε ότι δεν υπήρχε δίπλα της κανείς για να σταματήσει τη διαδρομή αυτή που αδικούσε την παρουσία της στη λαϊκή μουσική. 

Σε «κακές επιλογές» απέδωσε η Άντζελα Δημητρίου τη δυσάρεστη τροπή των δημόσιων δηλώσεών της, τα τελευταία χρόνια, εξηγώντας: «Ήταν κακές επιλογές οι "πίσω", όχι της τηλεοράσεως. Οι "πίσω" που μου έκαναν κακό και εγώ το έβγαζα μπροστά. Δεν είχαν κάποιο να μου πει "Ωπ, πού πας; Εσύ είσαι Εθνική Σταρ! Τι κάνεις εκεί; Όχι, απαγορεύεται". Δεν είχα κανένα. Όλοι μου λέγανε "Τέλεια, καταπληκτική, σούπερ, απίστευτη". Κάτσε ρε παιδί μου, όλοι είμαστε τέλειοι και καταπληκτικοί; Έχουμε και ελαττώματα και προτερήματα, τα έχουμε όλα!». 

Τι μερίδιο ευθύνης αποδίδει στον εαυτό της; Η ίδια παραδέχθηκε: «Κοίταξε, μερικές φορές ο καλλιτέχνης δεν είναι καλά. Ψυχολογικά! Ξυπνάει και δεν είναι καλά. Να μην έχει έναν άνθρωπο δίπλα του; Να τον ηρεμήσει, να του πει μια ωραία κουβέντα; Να τον γλυκάνει, να του πει να βγουν έξω για έναν καφέ. [...] Έκανα χιλιάδες φορές αυτοκριτική. Έχω κάνει πάρα πολλά λάθη. Ένας καλλιτέχνης στη δικιά μου την καριέρα δεν επιτρέπεται να μιλάει συνέχεια για τα προσωπικά.Πιστεύω ότι τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρουν τα προσωπικά. Μίλαγα εγώ, αλλά μιλούσαν κι άλλοι. Δεν ήμουν μόνη. Υπήρχε ένα τσίγκλισμα, ένα ερέθισμα. Έπρεπε εγώ εκεί να κάνω πίσω. Δεν ήμουν μικρή, δεν ήμουν μπέμπα. Ο Μαζωνάκης ξέρεις τι μου είπε; Και είναι προς τιμήν του! "Εγώ ήρθα δίπλα σου για να σε ξεσκονίσω, να βγάλω τη σκόνη από πάνω σου". Κατάλαβες; Είναι μεγάλη κουβέντα. Κατάλαβα πως σκονίστηκε το όνομά μου από τα διάφορα "μπλα-μπλα" της καθημερινότητας και δεν έπρεπε (να έχω καμία σχέση) με κατινιές, με τραγουδίστριες και τραγουδιστές. Αυτό είναι!».

 

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για την επέμβαση που έκανε στις φωνητικές της χορδές και συγκλόνισε με την εξομολόγησή της.

«Είχα τέσσερις πολύποδες που έπρεπε να αφαιρεθούν οπωσδήποτε. Ήταν δύσκολη επέμβαση, αλλά το δύσκολο κομμάτι ήταν μετά. Έπρεπε να κάνω αφωνία, να μη μιλάω καθόλου, αλλά το πέρασα όλο πολύ ανώδυνα. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν ήξερα αν θα ξαναμιλήσω μετά την επέμβαση. Έλεγα “τι θα γίνει; Θα μιλήσεις;”», είπε μεταξύ άλλων η Άντζελα Δημητρίου.

Δείτε όσα είπε η Άντζελα Δημητρίου…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και ψάχνω λύση στο εξωτερικό