O Σπυρόπουλος ξαναχτύπησε κατά Ζησάκη! «Ας συνεχίσει να κάνει πρόβες μόνος του θα του κάνουν καλό»

Οι νέες δηλώσεις του Κώστα Σπυρόπουλου! Το on air μήνυμα του Κρατερού Κατσούλη στον Ευθύμη Ζησάκη: "Kάνεις κακό στον εαυτό σου. Μάζεψέ το…" Η πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο μήνυμα μετά την αντικατάσταση του...

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

 Ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης παράστασης, Κώστας Σπυρόπουλος εξήγησε στην Ελένη Μενεγάκη τι έχει συμβεί με τον Ευθύμη Ζησάκη και φεύγοντας από τον σταθμό Alpha, μίλησε και στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»!

Συγκεκριμένα είπε: «Είναι δύσκολη δουλειά το θέατρο, θέλει ακρίβεια και πειθαρχία. Στον Ζησάκη έδωσα 100 ευκαιρίες, άκουσε τι σου λέω! Επειδή είναι κάτι σημαντικό κι αφορά την δουλειά, δεν παίζουμε τώρα… δεν κάνουμε ντόρο για το τίποτα. Ας συνεχίσει να κάνει πρόβες μόνος του στο σπίτι θα του κάνουν καλό».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

Ο Κρατερός Κατσούλης αποκάλυψε πως είχε μαθητή για μία χρονιά τον ταλαντούχο Ευθύμη Ζησάκη γι’ αυτό και του έστειλε μήνυμα!

«Φίλε, θέλω να μιλήσουμε. Ο Κώστας Σπυρόπουλος ήταν θυμωμένος από στεναχώρια όμως. Εγώ θέλω να πω στον Ευθύμη, γιατί τον είχα και μαθητή για μια χρονιά. Φίλε δεν ξέρω τι έχει γίνει. Τι σου συνέβη. Πρέπει όλο αυτό το πράγμα να το μαζέψεις.

Πρέπει κάπως κάτι να γίνει, γιατί κάνεις κακό στον εαυτό σου πολύ. Και δεν είσαι ένας κακός άνθρωπος. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να σε βοηθήσουν και σου δίνουν ευκαιρίες. Οπότε προφανώς κάτι συμβαίνει. Δεν ξέρω τι είναι. Ελπίζω να είναι περαστικό. Μάζεψέ το. Κάνεις λάθος πράγματα. Είναι σαφές. Αν είναι να το μαζέψεις, τώρα πρέπει. Δεν έχει άλλο πιο κάτω. Είναι αμαρτία από τον Θεό». είπε ο Κρατερός στον αέρα της εκπομπής "Στη φωλιά των Κου Κου"! 

Η Κατερίνα Καραβάτου που είχε συνεργαστεί με τον Ευθύμη Ζησάκη στο «Μες στην καλή χαρά», ανέφερε στον αέρα της Φωλιάς των Κου Κου: «Από την εμπειρία της συνεργασίας μου τότε δεν υπήρχαν καθόλου τέτοια δείγματα του Ευθύμη. Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση που είπαν ότι ο Κώστας Σπυρόπουλος και ο Δημήτρης Σταρόβας δεν ήθελαν και να το βγάλουν όλο αυτό προς τα έξω για να μη του δώσουν τη χαριστική βολή, δεδομένου ότι υπάρχει και μια ιστορία τώρα πια, αφού είναι το τρίτο κατά σειρά. Και πραγματικά είναι ένα παιδί που είναι πάρα πολύ ταλαντούχο και θα μπορούσε να κάνει πολύ μεγάλη καριέρα.»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου καλεσμένη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και την εκπομπή “Happy Day”, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από τον Ευθύμη Ζησάκη και την πολυσυζητημένη συμμετοχή του στην θεατρική παράσταση TOC TOC.

Η ίδια στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον ηθοποιό και σχολίασε: «Κοίταξε εμείς που δεν είμαστε εκεί  και δεν έχουμε δει πως έγινε και πως συμπεριφέρθηκε, σίγουρα δεν θα μπορούσα να πάρω θέση. Σε σχέση με τις πρόβες του «Μαριχουάνα STOP» που ήμουν εκεί, μπορώ να σου πω ότι η όποια ασυνέπεια του Ευθύμη είχε να κάνει με τα πολύωρα γυρίσματα που είχε. Με αποτέλεσμα αυτό να φέρνει καθυστέρηση και κούραση».

Ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία στo instagram γράφοντας: «It is nothing to die. It is frightful not to live. Patience, secret of all thriumphs». 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»