Η εξομολόγηση της Έλενας Χριστοπούλου για τη δολοφονική επίθεση στο πρόσωπο της!

Η ένοπλη επίθεση, η συνάντηση με τους δράστες και ο ψυχίατρος!  «Σταμάτησα να είμαι βλαμμένη» «Δεν είπα και «μία χαρά παιδί» όταν η Υβόννη μου είπε για τον Ρέμο» δεν έχει κανένα πρόβλημα να λέει την ηλικία της, ακομπλεξάριστη, λέει επίσης και γιατί δεν κατάφερε να αποκτήσει παιδί μέχρι σήμερα...

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” ήταν η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία απάντησε και για την δολοφονική επίθεση που είχε δεχτεί μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Πάνο Καλλίτση, στην πυλωτή του σπιτιού τους.

«Πήγα σε ψυχολόγο μετά το συμβάν με τις πιστολιές που είχα. Τότε αναγκάστηκα να πάω διότι δεν μπορούσα να το διαχειριστώ μόνη μου αυτό. Ναι, μιλάω εύκολα γι’ αυτό το συμβάν, είναι στο παρελθόν. Και είμαι υγιής και ζωντανή, άρα μπορώ να μιλήσω. Έχει αλλάξει τη ζωή μου αυτό, φοβάμαι. Δεν πάω μόνη μου στο σπίτι το βράδυ. Δεν είναι απαραίτητο να με συνοδεύει κάποιος, απλά θέλω να έχω παρέα έστω και τηλεφωνικά, αν γίνει κάτι… Εκτίμησα πιο πολύ τη ζωή μετά από αυτό, την κάθε μέρα, έγινα πιο ευγνώμων.

Όλους τους έχω συγχωρέσει από τη στιγμή που δεν πήραν κάποια ζωή. Δεν θα μπορούσα να προχωρήσω αν δεν έχω συγχωρέσει. Έχουμε συναντηθεί μοιραία στα δικαστήρια με αυτούς τους ανθρώπους. Αν πήγαινα μόνη μου στο κρατητήριο να τους δω, θα τους έλεγα ότι λυπάμαι. Όταν τους είδα στο δικαστήριο ένιωσα το ίδιο, λύπη. Ο ένας μου μίλησε, οι άλλοι δύο όχι. Είναι αμήχανες αυτές οι στιγμές, δεν είναι εύκολες. Δεν θυμάμαι και πολλά, να ξέρετε», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Ο παρουσιαστής και η coach του GNTM συνέχισαν αυτό που άρχισε ο Γρηγόρης με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου χθες, δηλαδή έκαναν κουβέντα μιλώντας στον πληθυντικό.

Η Έλενα Χριστοπούλου λοιπόν, στην κουβέντα τους είπε πως σταμάτησε να είναι… βλαμμένη! Αναφερόταν στην ανασφάλεια που έδειχνε παλιότερα για την εξωτερική της εμφάνιση.

Κοινώς, με αυτή την ατάκα της ήθελε να τονίσει πως δεν τα είχε βρει με τον εαυτό της.

Δείτε το σχετικό βίντεο…

Η αγαπημένη coach και booker μοντέλων, ήταν ανοιχτή να μιλήσει για όλα όμως όταν οι ερωτήσεις πήγαν σε πιο προσωπικό επίπεδο, άρχισε να… κλωτσάει.

«Γρηγόρη δεν μου αρέσουν αυτές οι ερωτήσεις, φεύγω» είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου η Έλενα με τον Γρηγόρη να ακροβατεί μεταξύ προσωπικών και πιο light θεμάτων. Όσα έπρεπε να εκμαιεύσει πάντως ο Γρηγόρης, τα εκμαίευσε.

Δείτε τι είπε λοιπόν για τα προσωπικά της η Έλενα Χριστοπούλου στο παρακάτω βίντεο…

Η κουβέντα ξεκίνησε από τον παρουσιαστή ο οποίος της είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ επειδή έφερε και έκανε γνωστή ως μοντέλο την Υβόννη και ουσιαστικά στάθηκε η αιτία για να γνωριστεί το ζευγάρι. 

Μάλιστα η Έλενα όταν ρωτήθηκε για την αντίδρασή της όταν έμαθε από την Υβόννη ότι είναι με τον Αντώνη Ρέμο, εκείνη είπε με ειλικρίνεια: «Δεν είπα και «μία χαρά παιδί» όταν έμαθα για τον Αντώνη» και το δικαιολόγησε λέγοντας πως ο τραγουδιστής ήταν γνωστός και είχε πολλές θαυμάστριες. 

Δείτε το σχετικό βίντεο. 

Pωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου γιατί δεν έχει αποκτήσει μέχρι σήμερα παιδί είπε με ειλικρίνεια: «Δεν έχω προσπαθήσει να γίνω μαμά. Γιατί πάντα έδινα προτεραιότητα αλλού».

Πρόσθεσε δε: «Έχει να κάνει με μία σταθερότητα που θέλω να έχω. Θέλω όμως πάρα πολύ να αποκτήσω παιδί».

Δείτε το παρακάτω βίντεο με τις δηλώσεις της…

Mεταξύ άλλων αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχει δεχτεί βία από πρώην σύντροφό της.

Και δεν έμεινε εκεί, αλλά αναφέρθηκε και στο χαστούκι που δέχθηκε η Ιωάννα Μπέλλα από σύντροφό της και τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με τη βία που δέχθηκε. 
Η Έλενα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Ναι, απάντησα στη δήλωση της Ιωάννας Μπέλλα. Τι να κάνω; Να μην απαντήσω; Δεν μου άρεσε πάρα πολύ αυτό. Ούτε σε σένα άρεσε. Δεν μπορούμε να έχουμε γλυκάδα όταν μιλάμε για τέτοια πράγματα. Μόνο και μόνο το πρόσωπό μας πρέπει να αλλάζει. Όταν σε έχει χτυπήσει κάποιος άνθρωπος έστω και με τριαντάφυλλο, πρέπει να αλλάζεις τη μούρη σου. Να λες “ποτέ”. Αυτό πρέπει να λες.».

Και πρόσθεσε: «Μου έχει συμβεί και μένα. Είπα “ποτέ”. Έφυγα με σχέδιο εξόντωσης όμως. Εξόντωσης γεινικής Προτίμησα να κάνω κάτι που ήταν πολύ χειρότερο γι’ αυτόν. Γιατί δεν πρέπει ποτέ να ξανατύχει σε άλλη γυναίκα. Το δημοσιοποίησα σε όποιον μιλούσε ελληνικά. Εννοείται τι να κάνω; Να καλύψω ανθρώπους που σηκώνουν χέρι»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»