Αυτό και αν είναι άδειασμα! Σπυρόπουλος & Σταρόβας έκραξαν τον Ζησάκη οn air!

Mετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με τις δηλώσεις του Ευθύμη Ζησάκη πως κάνει πρόβες για την παράσταση Toc Toc στο θέατρο Ήβη, ενώ το έργο έχει ήδη ανέβει στη Θεσσαλονίκη και ο ρόλος του έχει αντικατασταθεί από τον Νίκο Πολυδερόπουλο, ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό! Στο Πρωινό μίλησε και ο Κώστας Σπυρόπουλος όπου έκραξε τον Ευθύμη, ενώ μαζί με τον Σταρόβα βρέθηκαν αργότερα στην Ελένη Μενεγάκη όπου το άδεισμα απέκτησε νέες διαστάσεις! 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Ο Ευθύμης Ζησάκης δήλωσε on camera: «Το θέατρο Ήβη με πλησίασε, μου έκανε μια πρόταση και συγκεκριμένα ο άνθρωπος που ηγείται την παράσταση Toc-Toc. Ξεκινήσαμε κάποιες πρόβες και μείναμε σε μια ανοιχτή συζήτηση. Στο τι θα κάνουμε σε σχέση με την παράσταση. Εκείνη η ανοιχτή συζήτηση ήταν το μεσοδιάστημα της Θεσσαλονίκης. Είπαμε ότι από 7 Ιανουαρίου θα συνεχίσουμε στην Αθήνα στο Toc-Toc. Εμένα αυτό μου κόστισε και άλλες δουλειές»!

Και υπογράμμισε: «Έκανα πρόβα μόνος μου για να μπορέσω να ενσωματωθώ σε ένα σύνολο. Η ανοιχτή συζήτηση με το θέατρο και με τον Κώστα Σπυρόπουλο ήταν πώς ερχόμενοι από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, ενσωματωνόμαστε και ξεκινάμε εδώ. Όταν λέμε κάτι μπορεί στα θέατρα να μην υπάρχουν συμβόλαια, αλλά υπάρχει λόγος. Υπήρξε λόγος ότι από 7 Γενάρη θα ενσωματωθώ στο Toc-Toc. Σε κάποια πράγματα δεν ήμουν όπως έπρεπε. Το αναγνωρίζω αυτό. Είμαι εδώ για να δεχτώ και τα πυρά και τις δάφνες σε ό,τι και αν κάνω. 7 Γενάρη ξεκίνησαν χωρίς να έχω καμία ενημέρωση. Επικοινώνησα με τους υπεύθυνους και δεν απάντησε κανένας. Δεν το γνώριζα πως έγινε η πρεμιέρα».

Μετά τις δηλώσεις του Ευθύμη και τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί, ο Κώστας Σπυρόπουλος, ο οποίος σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην παράσταση, θέλησε να τοποθετηθεί στο Πρωινό. 

Ο Κώστας Σπυρόπουλος έδωσε τη δική του αποστομωτική απάντηση μέσα από το Πρωινό: «Ο λόγος του καθενός είναι το παρελθόν του και οι διαδρομές του. Είμαι στο θέατρο από 10 χρονών παιδί! Πολλά χρόνια! Δεν ασχολούμαστε με αυτούς που φεύγουν αλλά με αυτούς που μένουν! Με αυτούς που ήρθαν για να μείνουν κι αυτοί που ήρθαν για να μείνουν είναι οι ηθοποιοί που δεν στήνουν τους συναδέλφους τους στην πρόβα είναι αυτοί που δεν τους παίρνει ο ύπνος στην πρόβα από χθεσινές ή προχθεσινές κρεπάλες είναι αυτοί που δεν στέλνουν συνέχεια μηνύματα ότι θα αργήσουν γιατί έχουν γύρισμα ενώ δεν έχουν, είναι αυτοί που ασχολούνται με τον ρόλο τους και όχι με το πώς θα κάνουν ντόρο χωρίς λόγο.»

Και πρόσθεσε στο Πρωινό: «Τι λόγο να δώσεις σε κάποιον που δεν έχει λόγο; Υπάρχει λόγος; Η παράσταση αυτή προχώρησε κρατώντας αυτούς που αξίζουν την αφοσίωσή της! Ένας ολόκληρος θίασος ταλαιπωρήθηκε χωρίς λόγο… μόνο και μόνο επειδή έδειξε ανοχή και κατανόησε σε αλλεπάλληλες μετάνοιες και βαριές συγνώμες από «τζάμπα μάγκες»».

Δείτε σχετικό βίντεο!

Καλεσμένοι στην Ελένη Μενεγάκη ήταν ο Κώστας Σπυρόπουλος και ο Δημήτρης Σταρόβας, οι οποίοι απάντησαν σκληρά για το τι ακριβώς συνέβη με τον Ευθύμη Ζησάκη και τελικά δεν είναι στην παράσταση Toc Toc!

Ο Κώστας είπε μεταξύ άλλων: «Το θέατρο απαιτεί συνέπεια και ακρίβεια, όταν δεν την έχεις, υπάρχει πρόβλημα… Εμείς δεν είμαστε τρελοί να παίρνουμε κόσμο και να τον διώχνουμε… Θέλουμε να είναι στη δουλειά, να γίνονται πρόβες και να ανεβαίνουμε γρήγορα, όταν δε γίνεται για λόγους άλλους προσωπικούς του καθενός… αρχίζει το θέμα και φρενάρει. Όλοι κάναμε πρόβα εκτός από τον Ζησάκη. Δεν μπορούσε να κάνει πρόβες, είχε δυσκολία, το ξέραμε. Τη μία αργεί, την άλλη δε θα πάω, την άλλη στέλνει μήνυμα τι έπαθα, την άλλη με πήρε ο ύπνος, την άλλη, την άλλη… είναι επάγγελμα, ζουν συνεργάτες… Δίνεις ευκαιρία και τελικά θα βγει ο άλλος από πάνω να σε καβαλήσει…»! 

Ο δε Δημήτρης Σταρόβας είπε σε πιο έντονο ύφος: «Δε θα έπρεπε να μιλήσω για το συγκεκριμένο θέμα για τρεις λόγους, γιατί δεν μου αρέσουν τα κουτσομπολιά, δεν είμαι και ο πιο συνεπής άνθρωπος και τρίτον με τον Ευθύμη θα είμαστε μαζί στο Your face Sounds Familiar, αλλά εκνευρίζομαι γιατί έχω κόλλημα με το ακριβές, το σωστό και το δίκαιο. Με εκνευρίζουν οι φυγόπονοι άνθρωποι που μεταθέτουν τις ευθύνες… Υπήρχαν συμβουλές να μην τον πάρει ο Σπυρόπουλος, αλλά τον πήρε… όταν είσαι ένας νέος άνθρωπος και σου τα έχει δώσει όλα ο Θεός και τα κλωτσάς;»!

Δείτε τι άλλο είπαν οι δύο ηθοποιοί για τον Ευθύμη Ζησάκη στην Ελένη Μενεγάκη!

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια