Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2019 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Με νέο μήνυμα τοποθετείται η σύζυγος του Υπουργού για το σχόλιο του Τάσου!

  09/01/2019 10:46
Με νέο μήνυμα τοποθετείται η σύζυγος του Υπουργού για το σχόλιο του Τάσου!

Με νέο μήνυμα τοποθετείται η σύζυγος του Υπουργού για το σχόλιο του Τάσου!

  09/01/2019 10:46

Μετά τις μεγάλες διαστάσεις που πήρε το θέμα με το σχόλιο του Τάσου Τρύφωνος σε 10χρόνη παίκτρια του Αδύναμου Κρίκου, κάτι που σχολίασε αρνητικά η σύζυγος του Υπουργού Γεωργίας Μαρίνα Μιχαηλίδου Καδή, η ίδια θέλησε να τοποθετηθεί ξανά επί του θέματος.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Τάσος Τρύφωνος απάντησε στα σχόλια της Μαρίνας Μιχαηλίδου Καδή μέσα από την εκπομπή "Όλα καλά".

Αλλά και ότι επίθεση κατά του παρουσιαστή έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και ο Σταύρος Μαλάς χαρακτηρίζοντας "απρεπή, ανόητη και μειωτική συμπεριφορά του δημοσιογράφου". 

Στην δεύτερη τοποθέτηση της επί του θέματος, η σύζυγός του Υπουργού Γεωργίας, Κώστα Καδή έγραψε στον προσωπικό της λογαρισμό στο facebook: 

«Επειδή η χθεσινή μου ανάρτηση πήρε απροσδόκητα μεγάλες διαστάσεις, θα ήθελα να πω ότι δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον συγκεκριμένο παρουσιαστή/δημοσιογράφο.

Ως γυναίκα όμως και ως μητέρα (η κόρη μας είναι 12 χρόνων και ο γιος μας 10), πολλές φορές νιώθω ότι παλεύω ενάντια στο ρεύμα, ενάντια σε ένα κατεστημένο που ζυγίζει ακόμα τους ανθρώπους με βάση την εξωτερική τους εμφάνιση, το βιοτικό τους επίπεδο και την καταγωγή τους.

Πώς θα πείσουμε τα παιδιά μας ότι η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμησή τους δεν έχουν σχέση με την ομορφιά, το χρώμα, το ύψος ή το βάρος τους, όταν βομβαρδίζονται καθημερινά από λανθασμένα μηνύματα στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τα ΜΜΕ;

Όταν ειρωνικά σχόλια για το βάρος, την καταγωγή και την ηλικία μιας γυναίκας πλασάρονται ως χιούμορ; Χιούμορ είναι όταν γελάς μαζί με τον άλλο και όχι εις βάρος του. Και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να προωθούμε πρότυπα με βάση την εξωτερική εμφάνιση.

Έχουμε ευθύνη απέναντι στα παιδιά μας. Και λυπάμαι που στην Κύπρο του 2019 συζητάμε ακόμα για τα αυτονόητα...».

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας