Η ψυχανάλυση, οι πλαστικές και ο μεγάλος έρωτας της Τόνιας με τον Μαραβέγια!

Σε μία από τις πιο δημιουργικές φάσεις της ζωής της βρίσκεται η Τόνια Σωτηροπούλου.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Η δυναμική, ταλαντούχα και άκρως γοητευτική ηθοποιός απολαμβάνει τόσο την επαγγελματική επιτυχία… όσο και την προσωπική ευτυχία και έχει κάθε λόγο να χαμογελά κάθε πρωί που ξυπνάει. Η γνωστή Κύπρια (από την Παφο) ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Forma και στο τεύχος Ιανουαρίου και μίλησε για τον έρωτα και τη συντροφικότητα, για το αν θέλει να κάνει οικογένεια, για τις αισθητικές επεμβάσεις αλλά και για την ψυχοθεραπεία.

Πώς αντιμετωπίζεις τον χρόνο που περνάει; Σε φοβίζουν οι ρυτίδες; Θα έκανες ποτέ πλαστική;

Αγαπώ τον χρόνο όπως και τη δική μου εξέλιξη ως άνθρωπο. Θεωρώ πως η ομορφιά είναι συμμετρία και είναι σημαντικό να συμφιλιωνόμαστε με την αλλαγή των εποχών. Δεν είμαι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων αλλά ούτε και κατά, με την έννοια ότι αν κάτι σ’ ενοχλεί πολύ είναι σημαντικό να το βελτιώσεις, χωρίς όμως υπερβολές. Στο μέλλον, αν αισθανθώ πως θέλω ν’ αλλάξω κάτι, θα το κάνω. Προς το παρόν, όμως, αισθάνομαι όμορφα και ευγνώμων γι’ αυτό που βλέπω στον καθρέφτη μου.

Έχεις κάνει ποτέ ψυχοθεραπεία;

Έχω κάνει πολλά χρόνια ψυχανάλυση NLP και life coaching και κάνω ακόμα, γιατί η δουλειά με τον εαυτό μας δεν είναι όπως ένα πτυχίο, δεν έχει ποτέ τέλος! Πιστεύω πως είναι το μεγαλύτερο δώρο που έχω κάνει σε μένα και είμαι πολύ περήφανη για την εξέλιξή μου.

Είναι σημαντικό να αντιμετωπίζεις τους φόβους σου και συνειδητά να παίρνεις την απόφαση ν’ αλλάξεις προς το καλύτερο. Μάλιστα, ένα από τα πράγματα που κάνω καθημερινά είναι ο διαλογισμός και προγραμματίζω σε ένα χαρτί την ημέρα μου. Αυτό με βοηθάει πολύ να διαχειρίζομαι το άγχος και τις υποχρεώσεις μου.

Ο έρωτας τι ρόλο παίζει στη ζωή σου;

Ο έρωτας είναι κίνητρο και ζωή, το ίδιο και η συντροφικότητα, και είναι ο λόγος της ύπαρξης για μένα. Το θέμα «οικογένεια» είναι κάτι που αν προκύψει θα χαρώ, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός μου αυτή τη στιγμή.

Τι πιστεύεις ότι χρειάζεται μια σχέση για να αντέξει στον χρόνο και στην ρουτίνα;

Πιστεύω πως μια σχέση για να έχει διάρκεια στον χρόνο θέλει επικοινωνία και αμφίδρομη προσπάθεια. Ο καθένας πρέπει να διεκδικεί τον σύντροφό του καθημερινά, να μην επαναπαύεται στο δεδομένο.

Αντιμετώπισες δυσκολίες μέχρι να καταφέρεις να βρεθείς εδώ που είσαι;

Κατ’ αρχάς δεν αισθάνομαι ότι έχω καταφέρει ή πετύχει όσα θέλω ακόμα. Έχω στοχοπροσήλωση και πείσμα και έχω δουλέψει πολύ με την αυτοπεποίθησή μου. Σαφώς και έχω περάσει δύσκολα, όπως οι περισσότεροι, ιδίως σ’ ένα επάγγελμα όπως το δικό μας που είναι μετέωρο και αβέβαιο αλλά τόσο όμορφο παράλληλα. Γενικά, όμως, είμαι πολύ αισιόδοξη, γιατί πιστεύω πως όλα εξαρτώνται από εμάς. Όπως η ζωή έτσι και η πορεία είναι δική σου. Ό,τι επιλέξεις να κάνεις, λοιπόν, αν δουλέψεις σκληρά και με αγάπη, θα έρθει.

Μέρα με τη μέρα ο έρωτας τους μεγαλώνει και το δέσιμο τους γίνεται ακόμη ισχυρότερο!

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας πέρασαν μια μοναδική Πρωτοχρονιά, μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και υποδέχτηκαν το 2019 με κέφι, τραγούδι και νόστιμο φαγητό. Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί εδώ και έναν χρόνο και είναι πραγματικά αχώριστο.

Μετά τη χριστουγεννιάτικη απόδρασή τους στα Ζαγοροχώρια, η γοητευτική ηθοποιός και ο ταλαντούχος καλλιτέχνης αποφάσισαν να μείνουν στην Αθήνα και να περάσουν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς με την παρέα τους. Μάλιστα, ο Κωστής ήταν εκείνος που έκοψε την βασιλόπιτα!

Δες τα στιγμιότυπα:

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»