Ο Μάριος Δημητρίου αποκαλύπτει το πιο τρελό πράγμα που έκανε για τον έρωτα!

Στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» βρέθηκε ο αγαπημένος Κύπριος ηθοποιός Μάριος Δημητρίου.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός εξήγησε πως είνια πάντα ανασφαλής με την δουλειά του καθώς θέλει πάντα να βγάζει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα στην προσωπική του ζωή και εξήγησε:  "Δεν έχω ανάγκη να μιλώ για την προσωπική ζωή γιατί δεν αφορά τον κόσμο. Ο κόσμος με βλέπει στο γυαλί, μπορεί να εισπράξει μέσα από τη δουλειά μου κάποια στοιχεία του χαρακτήρα μου γιατί πολύς κόσμος με βρίσκει και μου λέει στοιχεία του χαρακτήρα μου. Άρα δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο."

Ωστόσο δεν δίστασε να παραδεχτεί πως έχει πέσει στα πατώματα για ένα έρωτα, ενώ το πιο τρελό πράγμα που έκανε για τον έρωτα ήταν να ταξιδεύσει μέχρι την Αθήνα και αφού έφαγε χυλόπιτα, επέστρεψε πίσω στην Κύπρο την ίδια μέρα!

Ο ίδιος πάντως αυτό το διάστημα δεν δηλώνει ερωτευμένος ενώ η τελευταία φορά που ερωτεύτηκε ήταν πριν από ένα χρόνο και η τελευταία του σχέση κράτησε δύο χρόνια.  

Ο Μάριος Δημητρίου αποκάλυψε πως ο ίδιος είναι πιο κατασταλαγμένος στην καθημερινότητα του πια καθώς στο παρελθόν ήταν πιο ακραίος με την ζωή του. "Είμαι λίγο σπιτόγατος η αλήθεια είναι. Απολαμβάνω το σπίτι μου και την παρέα μου. Έχω κάνει ακραία πράγματα στη ζωή μου γενικά αψηφώ λίγο τον κίνδυνο πιο παλιά πιο έντονα τώρα όχι τόσο. Για παράδειγμα μια φορά είχα πάει στο Τρόοδος δεν είχα ξανακάνει ποτέ σκί και ανέβηκα στην κορυφή του βουνού και ξαπολύθηκα λες και θα έπεφτα πάνω στο βαμβάκι". 

Για το αν έχει δεχτεί πρόταση από Ελλάδα ο ηθοποιός δήλωσε: "Δεν σκέφτηκα να πάω αν και υπήρξε ε πρόταση από Ελλάδα για δουλειά, για εμένα είναι σημαντικό να περνώ καλά και όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται δεν είμαι τόσο φιλόδοξος. Περνώ καλά εδώ και μου αρκεί… Πιο παλιά το σκεφτόμουν αλλά κατάλαβα στην πορεία ότι κάποια πράγματα είναι σπουδαιότερα από τα όνειρα μας και καταλαβαίνεις ότι η ζωή είναι πιο σημαντική από όλα".

Διαβάστε επίσης: 

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Σταμάτη Κραουνάκη μετά τις αντιδράσεις για την «αγνώριστη Παπαρίζου»
Οι τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα - Όσα δήλωσε η σύζυγός του
Ο Στράτος Τζώρτζογλου διαψεύδει στο τις φήμες χωρισμού από τη Σοφία Μαριόλα
Σοφία Μπεκατώρου: «Η καταγγελία μου παραγράφηκε, το τραύμα είναι άχρονο»
Ξεσπά η Γιάννα Τερζή για την Μαρίνα Σάττι: «Μωρά στη Γάζα και στο Κονγκό γίνονται χίλια κομμάτια από βόμβες»
#Eurovision 2024: Ποια θέση παίρνει Ελλάδα & Κύπρος στις ψηφοφορίες του #PressPοll και #AudiencePoll;
Πένθος για τη Δανάη Μπάρκα: «Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με το “φευγιό” των γύρω μου»
Δήμητρα Ματσούκα για Πέτρο Κόκκαλη: «Δεν ένιωσα ποτέ ότι είναι πιο πλούσιος από μένα»
Άννα Κουτσαφτίκη: «Καταλαβαίνουμε το γελοίο του ανθρώπινου είδους; Υπάρχει περιρρέουσα γελοιότητα»
Η σπάνια on camera εμφάνιση της μητέρας της Μαρίνας Σάττι: «Συγκινήθηκα όταν την είδα στη σκηνή»