Ποιο κορίτσι δεν τα κατάφερε να δείχνει σαν...αγόρι και αποχώρησε από το #GNTM;

Μέρος της ρουτίνας ενός top model είναι να μπορεί να μπαίνει γρήγορα και αποτελεσματικά στους ρόλους του κάθε concept.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Οι top 8 του GNTM είχαν τη δυνατότητα να εξασκηθούν σε αυτό, καθώς η μέρα τους ξεκίνησε με μαθήματα υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού από τον ηθοποιό Χρήστο Γιακουμή και την ηθοποιό – σκηνοθέτη – acting coach, Έφη Μεράβογλου. Ανάμεσα στα όσα έκαναν ήταν και ένα παιχνίδι που έφερε σε πολύ άβολη θέση την Άννα Αμανατίδου και την Εύη Ιωαννίδου.

Κάθισαν η μία απέναντι στην άλλη και σχολίαζαν εξωτερικά χαρακτηριστικά τους. Κάτι τόσο απλό όμως φανέρωσε την κακή σχέση που έχουν ανάμεσα τους. Στο τέλος μάλιστα η actinh coach τις προέτρεψε να κάνουν μια αγκαλιά.

«Ένιωθα ότι είναι πάρα πολύ αμήχανη. Άβολα που βρισκόταν σε αυτή τη θέση απέναντι μου. Δεν της άρεσε καθόλου αυτό. Στο τέλος η αγκαλιά επίσης δεν της άρεσε, ούτε εμένα μου άρεσε. Οπότε ήταν πολύ άβολη στιγμή, αλλά εγώ δεν το έδειχνα τόσο», σχολίασε στην συνέχεια η Εύη Ιωαννίδου.

«Ήμουν αδιάφορη. Ούτε με καλή διάθεση. Ούτε ξινή. Απλά δεν θα κάτσω να προσποιηθώ κιόλας, όπως έκανε η Εύη που μου χαμογελούσε. Σαν να ήταν ειρωνική, σαν να προσποιήθηκε για άλλη μια φορά δηλαδή. Το κλασικό διπρόσωπο άτομο. Δεν μου κάνει εντύπωση. Αλλά όχι να μου γελάει κιόλας ενώ ξέρουμε ότι δεν συμπαθιόμαστε. Δείξ’ το εκείνη τη στιγμή ντόμπρα ότι δεν με συμπαθείς. Κι αυτό έκανα κιόλας. Δεν ήθελα καθόλου να γελάσω και δεν μου βγήκε», ξεκαθάρισε η Άννα Αμανατίδου μιλώντας στην κάμερα.

Απόψε το βράδυ, παρακολουθήσαμε μία νέα δοκιμασία των κοριτσιών του GNTM.

Οι φιναλίστ μεταμορφώθηκαν σε όμορφα αγόρια της δεκαετίας του ’20 και φωτογραφήθηκαν με την Κατερίνα Καραβάτου και την Έλενα Χριστοπούλου, δύο πολύ θελκτικές γυναίκες της ίδιας δεκαετίας που έπρεπε να σαγηνεύσουν.

Μετά το τέλος της δοκιμασίας του GNTM, που ήθελε τις κοπέλες να φορούν ανδρικά κουστούμια και να «μεταφέρονται» στη δεκαετία του ’20, η Εύη Ιωαννίδου απομονώθηκε για ακόμα μία φορά από τις υπόλοιπες συμπαίκτριές της.

Η αποχώρηση της κολλητής της φίλης Μικαέλας Φωτιάδη, της έχει στοιχίσει και το στρες αλλά και η αγωνία για το πώς τα είχε πάει στη φωτογράφιση ήταν μία κουβέντα που δεν μπορούσε να κάνει με καμία γύρω της.

Όταν την πλησίασε η Έλενα Χριστοπούλου για να της μιλήσει καθώς την είδε απομονωμένη από τις υπόλοιπες, έκαναν μία σοβαρή κουβέντα με την coach των κοριτσιών να την παροτρύνει να έρθει πιο κοντά με τις συμπαίκτριές της.

Κάτι που δεν άρεσε καθόλου στην Εύη η οποία λίγο αργότερα ξέσπασε σε κλάματα. Από τις υπόλοιπες κοπέλες μόνο η Εβελίνα και η Ειρήνη Ερμίδου την πλησίασαν για να την ηρεμήσουν και να την εμψυχώσουν.

Όπως κάθε φορά, οι κριτές έκριναν τις φωτογραφίες των κοριτσιών για να αποφασίσουν ποιά θα αποχωρήσει! 

Την ώρα που τα κορίτσια περίμεναν την απόφαση των κριτών για την κοπέλα που θα αποχωρούσε από το Greece' s Next Top Model, υπήρξε ένταση ανάμεσα στην Εβελίνα Σκίτσκο και την Έλντα Λάσκα. 

Οι δύο κοπέλες οι οποίες μάλιστα κάνουν πολλή παρέα μέσα στο σπίτι, ήρθαν σε αντιπαράθεση την ώρα που συζητούσαν για τις κριτικές που είχαν δεχτεί από την επιτροπή του παιχνιδιού. 

Ένα βλέμμα της Εβελίνας εξόργισε την Έλντα την ώρα που μιλούσε, γεγονός που δεν άφησε να περάσει έτσι. Η Έλντα μίλησε άσχημα στην Εβελίνα η οποία έδειξε σοκαρισμένη από την αντίδρασή της και φανερά ενοχλημένη έφυγε από την παρέα θέλοντας να απομονωθεί, έχοντας ήδη ξεσπάσει σε κλάματα. 

Πίσω της έτρεξαν η Ειρήνη Ερμίδου και η Εύη Ιωαννίδου οι οποίες και της είπαν να σταματήσει να ασχολείται και να κάνει φόκους στον στόχο της. 

Η Εβελίνα όμως δεν μπορούσε να συνέλθει, πιστεύοντας πως η Έλντα την είχε αδικήσει. 

Τα υπόλοιπα κορίτσια πάντως, τοποθετήθηκαν στο όλο θέμα, κατηγορώντας την Εβελίνα για διπροσωπεία, κοινώς ότι άλλη συμπεριφορά έχει μπροστά από την κάμερα και άλλη πίσω από αυτήν. 

Πολλές από τις φιναλίστ του reality μοντέλων δυσκολεύτηκαν ενώ η Εύη Ιωαννίδου ξέσπασε σε κλάματα καθώς έτσι της βγήκε όλο το άγχος που την κατέβαλε.

Η Μαριάννα, η Εβελίνα και η Εύη Ιωαννίδου άκουσαν τα καλύτερα λόγια από τους κριτές, ενώ η Ειρήνη Ερμίδου για τη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε την καλύτερη φωτογραφία της βραδιάς, όχι όμως και για τον Δημήτρη Σκουλό ο οποίος δεν της είπε και τα καλύτερα λόγια. 

Οι απόψεις των κριτών ήταν διαφορετικές και στην περίπτωση της Άννας Αμανατίδου καθώς η πόζα της άρεσε σε όλους εκτός από τη Βίκυ Καγιά η οποία της είπε πως δεν της άρεσε καθόλου η φωτογραφία της. 

Η κριτική τους ήταν διαφορετική και για την Άννα Τσακουρίδου η οποία δέχτηκε τις χειρότερες κριτικές από όλους εκτός από τη Βίκυ Καγιά η οποία της τόνισε πως της άρεσε πολύ το ύφος της. 

Τις καλύτερες φωτογραφίες είχαν η Μαριάννα και η Ειρήνη Καζαριάν αλλά η πρώτη ήταν αυτή της Μαριάννας. 

Όσο για την κοπέλα που αποχώρησε, οι δύο κοπέλες που δεν έπεισαν τους κριτές ήταν η Άννα Αμανατίδου και η Άννα Τσακουρίδου. 

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»