Οι περίεργες συνθήκες που έκαναν αυτούς τους stars διάσημους!

Διάσημοι σταρ και πώς τους ανακάλυψαν

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Το όνειρο κάθε ηθοποιού και κάθε μουσικού με κάποιες εύλογες φιλοδοξίες είναι να τον πλησιάσει μια μέρα κάποιος και να του πει ότι η σόουμπιζ τον περίμενε χρόνια τώρα με ανοικτές αγκάλες. Και ενώ κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά σπάνιο, σε κάποιους όντως συνέβη! 

Κάντε κλικ και δείτε τις απίστευτες ιστορίες των διάσημων αυτών. Άμα το θέλει η τύχη σου...

Charlize Theron

Την ηθοποιό ανακάλυψε ένας κυνηγός ταλέντων στην τράπεζα, ενώ εκείνη διαμαρτυρόταν έντονα στον υπάλληλο ο οποίος αρνιόταν να της εξαργυρώσει μια επιταγή την οποία είχε απόλυτη ανάγκη. Ο ατζέντης την πλησίασε και της έδωσε την κάρτα του. Είχε 'μύτη' ο άνθρωπος...

Rihanna

H Rihanna ήταν ένα απλό κοριτσάκι από τα Μπαρμπάντος όταν κατάφερε να κλείσει μια οντισιόν με τον παραγωγό δίσκων Evan Rogers ο οποίος τύχαινε να βρίσκεται εκεί σε διακοπές. Στη συνέχεια γνώρισε τον Jay-Z και κατάφερε να υπογράψει με την δισκογραφική εταιρεία Def Jam.

Harrison Ford

Ο Ford δούλευε ξυλουργός στα γραφεία που γινόταν το κάστινγκ για το 'Star Wars'. Ο παραγωγός και φίλος του, Fred Roos, πίστευε ότι θα ήταν τέλειος για τον ρόλο του Han Solo. Ο Ford πέρασε από οντισιόν και πήρε τον ρόλο. 

Justin Bieber

Ο διάσημος ποπ σταρ έγινε διάσημος μέσα από το YouTube όταν η οικογένειά του άρχισε να ανεβάζει βίντεο με εκείνον να τραγουδά. Κάποια στιγμή γνώρισε τον Usher, πράγμα που οδήγησε σε συμβόλαιο με την Island Def Jam Recordings.

Shawn Mendes

Άλλος ένας τραγουδιστής που έγινε γνωστός μέσα από τα social media, είναι ο ταλαντούχος Shawn Mendes, ο οποίος ανέβαζε βίντεο στο Vine. Σύντομα απέκτησε κοινό και κάποια στιγμή τον πρόσεξε ο καλλιτεχνικός μάνατζερ Andrew Gertler, ο οποίος και τον σύστησε στην Island Records.

Kate Moss

Το σούπερ μόντελ το ανακάλυψε μέσα σε ένα αεροπλάνο στα 14 της χρόνια η ιδρύτρια του πρακτορείου μοντέλων Storm Model Management, Sarah Doukas, η οποία ήταν σε διακοπές με την οικογένειά της. 

Pamela Anderson

Η Καναδή καλλονή παρακολουθούσε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα όταν ξαφνικά είδε τον εαυτό της στην γιγαντοοθόνη και τους φιλάθλους να ζητωκραυγάζουν για εκείνη. Φορούσε ένα μπλουζάκι με το σήμα κάποιας μπύρας οι οποίοι και της ζήτησαν στη συνέχεια να κάνει κάποιες διαφημίσεις για την εταιρεία τους. 

Ashton Kutcher

Τον Kutcher τον πρόσεξε κάποιος κυνηγός ταλέντων σε ένα μπαρ και τον έπεισε να συμμετάσχει σε ένα διαγωνισμό για μοντέλα τον οποίο και κέρδισε. Ξεκίνησε να δουλεύει με τον Calvin Klein, να αναλαμβάνει δουλειές στο Μιλάνο και στο Παρίσι, μέχρι που αποφάσισε να ασχοληθεί με την ηθοποιία. 

Kate Upton

Παρόλο που η Upton ήταν ήδη μοντέλο, έγινε διάσημη όταν ένας φίλος της ανέβασε ένα βίντεο δικό της να χορεύει Dougie στο YouTube το 2011 το οποίο έγινε viral. Αυτό τη βοήθησε να γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο. 

Johnny Depp

Ο Depp συνόδευε απλώς ένα φίλο σε μια οντισιόν όταν τον πρόσεξαν και του ζήτησαν να διαβάσει κάτι. Ξεκίνησε με τον ρόλο του Glen στην ταινία 'A Nightmare on Elm Street.'

Mel Gibson

Έτσι κάπως έγινε και με τον Gibson ο οποίος κι εκείνος συνόδευε ένα φίλο σε οντισιόν. Ο Gibson είχε μπλέξει σε ένα καυγά την προηγουμένη και μόλις τον είδε ο σκηνοθέτης τον προσέλαβε. Όταν επέστρεψε μια εβδομάδα αργότερα, ο σκηνοθέτης του έδωσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία 'Mad Max.'

Channing Tatum

Ο γοητευτικός Tatum περπατούσε αμέριμνος στο δρόμο στο Μαιάμι όταν τον πρόσεξε ένας κυνηγός μοντέλων. Δούλεψε για τον Armani και έκανε και κάποια διαφημιστικά

Rosario Dawson

Η Dawson καθόταν στη βεράντα της όταν πέρασαν από μπροστά της ο σκηνοθέτης Larry Clark και ο σεναριογράφος Harmony Korine και σκέφτηκαν ότι θα ήταν τέλεια για την ταινία τους 'Kids.'

Jennifer Lawrence

Ενώ ήταν στην Νέα Υόρκη για διακοπές, την πλησίασε ένας ατζέντης και της πρότεινε να γίνει μοντέλο. Ήταν 12 χρονών. 

Sofia Vergara

Κι ενώ χαλάρωνε στην παραλία, την ανακάλυψε ένας φωτογράφος. Την εποχή εκείνη ήταν φοιτήτρια οδοντιατρικής αλλά τα παράτησε για να γίνει μοντέλο και ηθοποιός. 

Jennifer Aniston

Η Aniston απελπισμένη από τις διάφορες αποτυχίες της, πλησίασε τον πρόεδρο του NBC, τον Warren Littlefield σε ένα βεζνινάδικο για να του ζητήσει συμβουλές για την καριέρα της ως ηθοποιός. Εκείνος την ενθάρρυνε να συνεχίσει να προσπαθεί και τελικά την βοήθησε να πάρει τον ρόλο της Rachel στο 'Friends.'

Ellen Pompeo

Η γνωστή ηθοποιός από το 'Grey's Anatomy' δούλευε σαν μπαργούμαν όταν την ανακάλυψε ένας ατζέντης. Ξεκίνησε κάνοντας διαφημιστικά για την L'Oreal και την Citibank.

Natalie Portman

Την Portman την ανακάλυψαν παιδί ακόμη σε μια πιτσαρία. Την είδε ένα στέλεχος του πρακτορείου μοντέλων της Revlon αλλά εκείνη ήταν ανένδοτη στο ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός. Απόδειξη ότι η Portman είναι γοητευτική ακόμη κι όταν τρώει πίτσα!

Nick Jonas

Εάν δεν ήταν ο Nick, ο κόσμος δεν θα είχε γνωρίσει τα άλλα δύο του αδέλφια, τον Joe και τον Kevin. Εκείνος ήταν που τραγουδούσε έξω από ένα κομμωτήριο σε ηλικία 6 χρονών ενώ περίμενε τη μαμά του. 

Danny DeVito

Σύμφωνα με το Clickhole, ο James L. Brooks, ο δημιουργός του 'Taxi,' είχε στο μυαλό του αυτό που έψαχνε για τον ρόλο του Louie De Palma. Έκανε ένα σχέδιο και το έδωσε στον βοηθό του να του βρει κάποιον που να μοιάζει στο σκίτσο και έτσι βρέθηκε ο DeVito!

Haley Joel Osment

Το πρώην παιδί θαύμα το ανακάλυψαν στο...IKEA! Δύο κυρίες που ασχολούνταν με το κάστινγκ, τραβούσαν φωτογραφίες των παιδιών που έμπαιναν στο κατάστημα. Λίγο αργότερα τα τηλέφωνα χτυπούσαν για να συμμετάσχει σε διαφημιστικά. 

Danny Trejo

Αφού πέρασε λίγο καιρό στην φυλακή, ο ηθοποιός έγινε σύμβουλος σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τους νέους που είχαν πρόβλημα με τον εθισμό. Ένας από τους ασθενείς του, τού ζήτησε να τον επισκεφθεί στα γυρίσματα του 'Runaway Train.' Του πρόσφεραν ρόλο και τα υπόλοιπα είναι γνωστά. 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»