Κυριακή, 31 Μαΐου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

O Γρηγόρης Αρναούτογλου παίρνει θέση για τη Μπέλα και το χαστούκι!

  07/12/2018 11:53
O Γρηγόρης Αρναούτογλου παίρνει θέση για τη Μπέλα και το χαστούκι!

O Γρηγόρης Αρναούτογλου παίρνει θέση για τη Μπέλα και το χαστούκι!

  07/12/2018 11:53

Πόλεμος έχει ξεσπάσει μετά τα όσα είπε η Ιωάννα Μπέλλα για το περιβόητο πλέον χαστούκι!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρέθηκε και αυτός στο επίκεντρο σχολιασμού αφού η συνέντευξη προβλήθηκε στο The2Night Show και σήμερα πήρε θέση μιλώντας στην εκπομπή "Η φωλιά των Κου Κου"¨. 

«Έμεινα κι εγώ λίγο άναυδος που το είπε έτσι και της απαντάω λίγο αργότερα δεν έχει συμβεί αυτό, ούτε όλες οι γυναίκες έχουν φάει ξύλο, ούτε όλες οι γυναίκες έχουν κάνει πλαστική επέμβαση. Μου απαντάει η κοπέλα ναι έχεις δίκιο, τα πράγματα πρέπει να λύνονται με τον λόγο, δεν λύνονται με τη βία, δεν θέλω να μου ξανασυμβεί και βάζει μια τελεία. Δεν ξέρω τι πρέπει να της κάνω. Πρέπει να της φωνάξω; Έχω πάρει τόσες πολλές φορές θέση γι’ αυτό το θέμα που μου φαίνεται λίγο παράξενο, γιατί βλέπω ότι γίνονται κάποιοι λίγο επιθετικοί. Μου κάνει τρομερή εντύπωση που δεν έπαιξε κανείς παρακάτω το τι είπε.

Δεν κάνω εγώ τέτοιες λογοκρισίες, προσπαθώ να κόψω στο μοντάζ ότι μου λένε να κόψω. Αλλιώς είναι λογοκρισία. Προσπάθησα να της εξηγήσω με έναν δικό μου τρόπο ότι όλο αυτό είναι λάθος, γιατί της απάντησα. Της είπα δεν έχουν φάει όλες οι γυναίκες ξύλο, ούτε όλες οι γυναίκες έχουν κάνει πλαστικές, πώς το λες αυτό; Και μου είπε έχεις δίκιο, δεν θέλω να μου ξανασυμβεί αυτό και ότι όλα πρέπει να λύνονται με τον λόγο, όχι με το ξύλο. Θα το θεωρήσω μια παράξενη στιγμή σε μένα, θα μπορούσε να πει κάποιος ότι θα έπρεπε να τη ζορίσω λίγο περισσότερο. Δε συνέβη γιατί έβαλε αυτή την άνω τελεία, αλλά στο μέλλον θα το έχω υπόψιν μου».

Μετά την προβολή του βίντεο, η Μαριλού Ρεπαπή πήρε τον λόγο και τσάκισε τον Γρηγόρη λέγοντας:

«Εγώ δεν μπορώ να βάλω στο ίδιο καζάνι τις πλαστικές με την έμφυλη βία. Το «δεν έχουν φάει όλες οι γυναίκες ξύλο ή δεν έχουν κάνει όλες οι γυναίκες πλαστικές» δεν είναι θέση. Είναι πάρα πολύ σημαντικό το κοινωνικό ζήτημα και αν ως παρουσιαστής δεν μπορείς να το διαχειριστείς, μην κάνεις την ερώτηση. Τι σημαίνει «ότι μου λένε κόβω»; Μην τρελαθούμε τώρα εδώ πέρα! Αν κάποιος βγει και πει κάτι πολύ βαριά ρατσιστικό, θα το κόψουμε. Αντιστοίχως, όταν πρέπει να προστατέψεις τα κορίτσια εκεί έξω που ακούν αυτό το πράγμα, να αντιμετωπίζεται με συγκλονιστική ελαφρότητα και όλο αυτό να βγαίνει στον αέρα. Θεωρώ ότι ο κόσμος που διαχειρίζεται τέτοιου είδους ερωτήσεις πρέπει να έχει και την κοινωνική μόρφωση και το αξιακό σύστημα να ξέρει τι πρέπει να βγει στον αέρα. Δεν είναι λογοκρισία αυτό το πράγμα».

Ο Κρατερός Κατσούλης σημείωσε: «Μπορώ να καταλάβω πώς είναι να ξαφνιαστείς ακόμα και αν είσαι πολύ έμπειρος και ο Γρηγόρης το κατάλαβε από μόνος και το είπε ότι ίσως θα έπρεπε να είναι λίγο πιο αιχμηρός, απλώς όταν είσαι στο στούντιο και έχεις απέναντί σου τον άνθρωπο και προσπαθείς να καταλάβεις τι συμβαίνει, αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι που έχει ειπωθεί είναι λάθος και ψάχνεις να βρεις πώς θα το φτιάξεις αυτό το κομμάτι χωρίς να γίνει μια μεγάλη ρήξη και να γίνει η εκπομπή χωρίς να έχεις αφήσει μια λάθος πληροφορία. Το τι θα έκανε ο καθένας μας στη θέση του είναι μια άλλη ιστορία».

«Έχει ειπωθεί κάτι το οποίο νομιμοποιεί τη βία!», απάντησε η Μαριλού Ρεπαπή και ο Κρατερός Κατσούλης απάντησε με τη σειρά του λέγοντας: «Δεν νομιμοποιεί τίποτα. Το να βγω εγώ να πω μια χαζομάρα, χαρακτηρίζει εμένα, στον βαθμό που μπορεί να με χαρακτηρίσει μία δήλωσή μου. Δεν μπορούμε να χαρακτηρίζουμε ανθρώπους από μία φράση, δεν μπορούμε να χαρακτηρίζουμε όλη τους τη ζωή. Ήρεμα! Δεν νομιμοποιείται τίποτα! Αυτό δεν αναιρεί την άστοχη δήλωση, ούτε είναι κανείς υπέρ της βίας των γυναικών. Όλοι κατά είμαστε. Ούτε ο Γρηγόρης είναι υπέρ της βίας».

Η Κατερίνα Καραβάτου από την πλευρά της, ανέφερε: «Η ουσία του πράγματος ήταν πολύ λάθος. Αυτό που πρέπει να μείνει και να τονίζεται είναι ότι όλο αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο λάθος και είναι καλό να συνειδητοποιείται από όλες τις πλευρές. Κανείς δεν είναι τέλειος, όλοι έχουμε κάνει λάθη, είναι ξεκάθαρο αυτό. Όλοι μπορεί να έχουμε βρεθεί σε κάποιες στιγμές στη δουλειά μας που να μην μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Από αυτό ας μάθουμε και ας κρατήσουμε αυτό που πρέπει να περάσει: το μήνυμα εναντίον της βίας»!

ξυξυξυξυ

Διαβάστε επίσης:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας