Κυριακή, 31 Μαΐου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Tα πρώτα λόγια της Μαρίας Κορινθίου μετά τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε!

  07/12/2018 10:10
Tα πρώτα λόγια της Μαρίας Κορινθίου μετά τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε!

Tα πρώτα λόγια της Μαρίας Κορινθίου μετά τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε!

  07/12/2018 10:10

H Μαρία Κορινθίου δέχθηκε επίθεση με σκοπό την σεξουαλική παρενόχληση από κάποιον άγνωστο την ώρα που βρισκόταν στην πυλωτή του σπιτιού της στο Ψυχικό.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο άγνωστος άντρας πετάχτηκε μπροστά της, της επιτέθηκε και προσπάθησε να της κατεβάσει το παντελόνι. Η ηθοποιός πανικοβλήθηκε, άρχισε να καλεί δυνατά σε βοήθεια με αποτέλεσμα ο άγνωστος να τρομάξει και να τραπεί σε φυγή. Στη συνέχεια, η Μαρία Κορινθίου κατήγγειλε το συμβάν στο Α.Τ. Ψυχικού.

Μετά το άσχημο συμβάν, o Γιάννης Αϊβάζης δήλωσε: «Είμαστε ήρεμοι, η Μαρία είναι ήρεμη πλέον. Δεν μπορώ να σας πω τίποτα άλλο προτού ολοκληρωθεί η διαδικασία της μήνυσης».

Η Μαρία Κορινθίου έκανε επίσης την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

Η ηθοποιός έγραψε: «Είμαι καλά! Σας ευχαριστώ όλους πάρα μα πάρα πολύ! Όλη μέρα δεν σήκωνα και δεν απαντούσα στα τηλέφωνα αλλά και στα μηνύματά σας απλά και μόνο για ηρεμία... Θα τα πούμε από αύριο. Καληνύχτα σε όλους σας».

τττ
 
Στις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα είπε: «Δεν προλαβαίνεις να σκεφετείς, ούτε να αντιδράσεις σε πολλά πράγματα. Στην αρχή προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω τι γίνεται, αν τον ξέρω, αν δεν τον ξέρω. Αλλά σε κλάσματα δευτεροπλέπτου ταυτόχρονα ο καθένας αντιδρά διαφορετικά»  ενώ συνέχισε «Θα μπορούσε να είναι το ίδιο άτομο. Πάλι έξω από το σπίτι μου; έξω από την πόρτα; και την πρώτη φορά ήταν ονομαστικό, είπε Μαρία. Με περίμενε αυτός γιατί όταν πάρκαρα το αυτοκίνητο δεν υπήρχε κανείς στον δρόμο, ξαφνικά εμφανίστηκε και ήταν και με κουκούλα».

Ενώ όπως δήλωσε στο τέλος έχουν αγριέψει τα πράγματα και θα πάρει μέτρα ασφαλείας.

Διαβάστε επίσης:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας