Δεν έπεισε η συγνώμη της Μπέλας! Η σκληρή κριτική συνεχίζεται!

Νέος κύκλος πολέμου ξέσπασε σήμερα στο Πρωινό με αφορμή της δηλώσεις της Ιωάννας Μπέλλα!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Star Hellas σε συνέντευξη της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, είχε αναφέρει «Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι» και με την ατάκα της ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων!

Με αφορμή την δημόσια συγγνώμη της μέσω Instagram το Πρωινό συζήτησε ξανά το όλο θέμα.

Η αρχή έγινε με τον Άρη Καβατζίκη, ο οποίος αρχικά διάβασε παλιότερες δηλώσεις της. «Τους πρώτους μήνες όλοι οι άντρες είναι τέλειοι. Λουλούδια και τέτοια. Μετά είναι που συνειδητοποιείς τη ζήλια και την παράνοια του άλλου. Αν και ποτέ δεν δίνω δικαιώματα. Είμαι ήσυχη. Δεν θα προκαλέσω με το τι θα βάλω, τι θα πω και πως θα φερθώ. Έχει τύχει όμως να την πατήσω. Έχω φάει και ξύλο (και χαστούκι και μπουνιά) από κάποιον που αμέσως μετά διέγραψα από τη ζωή μου. Ήταν κάτι που με σόκαρε. O λόγος ήταν ότι, ενώ διέγραψα το facebook όπως μου ζήτησε, πίστευε ότι μπαίνω από το account της παιδικής φίλης μου».

Τότε, τον λόγο πήρε η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της των οποίων οι τοποθετήσεις ήταν ιδιαιτέρως σκληρές: "Έτσι λοιπόν με αυτή την αφορμή έκανε τη ερώτηση ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Όταν έχεις περάσει μια δύσκολη κατάσταση, δε μπορείς μετά να χασκογελάς. Μπορεί να αιφνιδιάστηκε και να μην ήξερε τι να απαντήσει και το να πεις κάτι πολύ προσωπικό στην κάμερα, μπορεί να ήταν μια δύσκολη στιγμή. Αλλά δε γίνεται να γελάσεις και να λες και τι έγινε με ένα χαστουκάκι".

Και συνέχισε η παρουσιάστρια με έντονο ύφος. "Εγώ ξέρεις τι βλέπω; Ένα πολύ φιλόδοξο πλάσμα. Που το μόνο που τη νοιάζει είναι τα καλλιστεία και ο τίτλος. Και χθες το είπα. Στενοχωριέμαι. Αλλά στο story που είδα, μπορεί να πει τι βλακεία που είπα. Ανέφερε τα καλλιστεία και ότι ο Θεός της χάρισε την ομορφιά. Τι σχέση έχει; Εντάξει είναι όμορφη κοπέλα", προσθέτοντας: "Αισθάνομαι από τη συνέντευξη της ότι δεν καταλαβαίνει τι πρέπει να επιτρέπει και τι όχι. Και τι σημαίνει ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Δεν το καταλαβαίνει. Από την απάντησή της αυτό εκλαμβάνω".

Ο Άρης Καβατζίκης συμπλήρωσε: «Σε άλλο κράτος μπορεί ήδη να την είχαν καλέσει πίσω, θα της έπαιρναν ήδη τον τίτλο. Αυτό που είπε η Ιωάννα Μπέλλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι ένα πολύ μεγάλο ατόπημα, την συμπονώ γιατί δυστυχώς είναι μόνη της και δεν έχει έναν άνθρωπο να την βοηθήσει. Τη συμπονώ πραγματικά που είναι μόνη της σε αυτό το μονοπάτι. Το κορίτσι είναι μόνο για λύπηση! Δεν έχει έναν  άνθρωπο να την βοηθήσει στις συνεντεύξεις και την αφήνουν να εκτίθεται με αυτόν τον τρόπο. Γιατί το κορίτσι έχει φάει ξύλο, όντως, και μπουνιές…».

Ασχολίαστο δεν άφησε το θέμα ούτε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Να πάνε σχολείο να μορφωθούν, να ξέρουν να μη λένε βλακείες! Αυτή η κοπέλα δεν υπήρχε δοκιμαστικό στο οποίο να μην είχε πάρει μέρος. Θέλετε να γίνετε διάσημοι; Να γίνετε! Αλλά στο δρόμο να ανοίξετε ένα βιβλίο για να μη λέτε όλες αυτές τις μπαρούφες»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

 

 

Δειτε Επισης

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»