Παρασκευή, 23 Αυγούστου, 2019 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Μια ερωτική αντιζηλία ο λόγος της κόντρας που έχουν Μέγκι & Άννα!

  06/12/2018 14:41
Μια ερωτική αντιζηλία ο λόγος της κόντρας που έχουν Μέγκι & Άννα!

Μια ερωτική αντιζηλία ο λόγος της κόντρας που έχουν Μέγκι & Άννα!

  06/12/2018 14:41

Μια κόντρα που κράτησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, αλλά δημιούργησε και πολλές απορίες, καθώς πολλοί πίστεψαν ότι ανάμεσα στα δύο κορίτσια υπήρχε παρελθόν. Και δεν είχαν άδικο.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η αλήθεια, λοιπόν σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, είναι όπως αναφέρουν πηγές που ξέρουν πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα, ότι τα δύο κορίτσια, η Μέγκι Ντρίο και η Άννα Αμανατίδου γνωρίζονταν και πριν το παιχνίδι κι ας έκαναν ότι δεν ξέρει η μία την άλλη μπροστά στις άλλες παίκτριες και την κριτική επιτροπή.

ατ

Η Αμανατίδου ήταν αυτή που έκανε ότι πρώτη φορά είδε την Μέγκι στο σπίτι του GNTM και η Μέγκι το συνέχισε στην πορεία, χωρίς να δίνει σημάδια αναγνώρισης για τη συμπαίκτριά της. Η πρώτη τους γνωριμία έγινε όμως το 2014 στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Star Θεσσαλία, εκεί όπου η Άννα Αμανατίδου στέφθηκε Μις Θεσσαλία και την κορδέλα της έδωσε η Μις Κύπρος 2012, Τζώρτζια Γεωργίου. Εκεί χτίστηκε αρχικά η φιλία μεταξύ των κοριτσιών, της Μέγκι και της Αννας, διότι όλα ξεκίνησαν φιλικά ανάμεσα τους πριν εξελιχθούν στην κόντρα του σήμερα. Και μάλιστα η Μέγκι φρόντισε, όπως η ίδια είπε, να δώσει και δουλειές στην Θεσσαλονικιά εστεμμένη, καθώς οι δύο τους έκαναν τότε πολλή παρέα.

ατ

Τι άλλαξε όμως και οι δύο άλλοτε κολλητές φίλες έγιναν αντίπαλες και βγήκε τόση έχθρα ανάμεσα τους;

Όλα άλλαξαν όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Ciao λίγο καιρό πριν οι δύο τους αποφασίσουν να μπουν στο παιχνίδι. Και η αιτία αυτής της μεγάλης αλλαγής στη σχέση τους ήταν ένας... έρωτας. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, στη Θεσσαλονίκη η Μέγκι ήταν ερωτευμένη με έναν νεαρό και οι δύο τους έβγαιναν στην ίδια παρέα με την Αννα Αμανατίδου.

 
μμ

Όταν η Μέγκι χώρισε στενοχωρήθηκε πάρα πολύ και μοιραζόταν τον πόνο της, μεταξύ άλλων και με τη φίλη της Άννα.  Λίγο καιρό μετά όμως

η Αννα Αμανατίδου, φέρεται να άρχισε να κυκλοφορεί με τον ίδιο νεαρό σε νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης, κάτι που έκανε έξαλλη τη Μέγκι και τότε, όπως ήταν αναμενόμενο, ήρθε η οριστική ρήξη και το τέλος αυτής της σύντομης φιλίας.

Η Μέγκι δεν συγχώρησε ποτέ τη φίλη της και όπως όλα δείχνουν δεν θα τη συγχωρήσει και ποτέ...

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας